- Konu Sahibi nnazann
-
canim simdi bu arkadasin gecmis istatistliklerini okudum .yazdigin gibi kisin hamileymis alldirmicam yazmis en son simdi 6 ay yani haziran ayinda yine konu basligi atmis acaba hamilemiyim diye yine baslik atmis bu ne bicim bir yasam tarzii .galiba o bebegini aldirdi ,simdi yoine o adamdam hamile kaldi bilmiyom yaa cokk sacma sapan seyler yazmiss..acaba bu konuyu açan arkadaş şu anda nerede
bebeğini aldırmadıysa temmuz da falan doğurmuş olmalı
ne yapıyor acaba şu anda :çok üzgünüm:
canim simdi bu arkadasin gecmis istatistliklerini okudum .yazdigin gibi kisin hamileymis alldirmicam yazmis en son simdi 6 ay yani haziran ayinda yine konu basligi atmis acaba hamilemiyim diye yine baslik atmis bu ne bicim bir yasam tarzii .galiba o bebegini aldirdi ,simdi yoine o adamdam hamile kaldi bilmiyom yaa cokk sacma sapan seyler yazmiss..
canim baktinmi istatistiklaerineCADIARZUyoksa benmi yanlis okudum okudugum yeri inan bi kac defa daha okudum biraz kendime de inanamiadim..allahim akil fikir versinn hala o adamla beraber yasiyor ustelik hala evli degillersöylediğine göre ya bu bayan bizlerle alay ediyor yada bir yılan hikayesinin içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?