Eşim bebegimi istemiyor çıldıracağım

• Konu Sahibi Konu Sahibi nnazann
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bencede dogurmalisin canim.biliyorsun dinimizde couck aldirmak yasak.buna hakkimiz yok.hem ayricadünyada o kadarcok babasiz büyüyen cocuk varki.seninkide bunlardan biri olur.öldü sayarsin olur biter.ballah yardimcin olsun.bize söylemesi kolay tabi ceken bilir.

oncelikle ALLAH yardimcin olsun..ins hersey yoluna girer esin bu durumu kabullenir ve bebeginel esinle mutlu bi yuvaniz olur bende bir yillik evliyim ve bebegimin olmasini cok istiyorum bu senin kararin ama bencede bebisinden vazgecme...

Ne yaptı acaba doğurdumu ki? Bilen varmı mesajları ta 2008 den !
ınşaallah bir melek daha gelir yada gelmiştir dünyaya! :)

inşallah doğurmuştur bu kadar anne olmak isteyen varken aldırmak ...(:

doğur vallahi..
hiç kimse senin anne olma hakkını elinden alamaz...
manyakmıdır nedir yahu..
ayrıca konunun asıl yeri bir derdim var bölümü olmalıydı....

Valla kardeşim bir cana kıyma derim. Ama bu adamla da bu evlilik yürürmü düşün de derim. Ne demek eve gelmemek, aldır diye baskı yapmak? Önce karşılıklı gelmeli ve neden istemediğini anlatmalı bence.Önceki eşinden olan çocuklarına Allah uzun ömür versin o ayrı ama seninle evlenirken buun olacağını hiç mi düşünmedi eşin?Eğer eşinle bunları düzgünce, yumuşak ,biribirinizi kırmadan konuşur ve bir cana isteyerek kıymanın vebalini de kaldırıp kaldıramayacağınızın da muhakemesini yaparsanız iyi bir sonuca ulaşırsınız gibi geliyor. Ama bu evlilik doğrumu' yu da iyice düşün derim.

acaba bu konuyu açan arkadaş şu anda nerede
bebeğini aldırmadıysa temmuz da falan doğurmuş olmalı
ne yapıyor acaba şu anda :çok üzgünüm:

acaba bu konuyu açan arkadaş şu anda nerede
bebeğini aldırmadıysa temmuz da falan doğurmuş olmalı
ne yapıyor acaba şu anda :çok üzgünüm:
canim simdi bu arkadasin gecmis istatistliklerini okudum .yazdigin gibi kisin hamileymis alldirmicam yazmis en son simdi 6 ay yani haziran ayinda yine konu basligi atmis acaba hamilemiyim diye yine baslik atmis bu ne bicim bir yasam tarzii .galiba o bebegini aldirdi ,simdi yoine o adamdam hamile kaldi bilmiyom yaa cokk sacma sapan seyler yazmiss..

canim simdi bu arkadasin gecmis istatistliklerini okudum .yazdigin gibi kisin hamileymis alldirmicam yazmis en son simdi 6 ay yani haziran ayinda yine konu basligi atmis acaba hamilemiyim diye yine baslik atmis bu ne bicim bir yasam tarzii .galiba o bebegini aldirdi ,simdi yoine o adamdam hamile kaldi bilmiyom yaa cokk sacma sapan seyler yazmiss..

söylediğine göre ya bu bayan bizlerle alay ediyor yada bir yılan hikayesinin içinde

söylediğine göre ya bu bayan bizlerle alay ediyor yada bir yılan hikayesinin içinde
canim baktinmi istatistiklaerineCADIARZUyoksa benmi yanlis okudum okudugum yeri inan bi kac defa daha okudum biraz kendime de inanamiadim..allahim akil fikir versinn hala o adamla beraber yasiyor ustelik hala evli degiller

ben geçmişini pek inceleme fırsatı bulamadım ama yazdıklarınız beni şaşırttı açıkçası
ne diyim Allah akıl fikir versin :Saruboceq:

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu kişi aynı aralık 2008da arkadaşlar vedalaşmaya geldim özür diye bi konu başlığı daha açmış. Bebegini aldırma konusu işlenmiş yine Sonra haziran 2009da tekrar bi konu başlığı acaba hamilemiyim diyor?!? Herhalde aldırmış bebegi?

Bir arkadaşta sormuş ya sen bebeğini aldırmamışmıydın eşinle tekrar barıştınmı diye kendiside ogün bugün kayıp herhalde cevap yok!

Arap saçı yani! Anlamadım gitti tarzını...

canım benim çok üzüldüm nolur kendini harap etme allah her şeyi yoluna koyar inşallah. allah sana bir çıkış yolu göstersin başka söylryrbileceğim birşer yok maalesef sen asla bebeğinden vazgeçme annelik çok güzel bir duygu ben bu sitede yeniyim bilmezsin diye söyledim neyse kendine ve bebeğine çok iyi bak canım her şey olacağına varır üzülme hani klasik bir laf vardır bırak gitsin dönerse senindir diye

o çocuk sevgisini tatmış tabi ona göre hava hoş .bu nasıl bir bencilliktir anlamıyorum.ayrıca bir cana nasıl kıyılır onu hiç anlamıyorum

ben yeni anne oldum sana sadece şunu söylüyorum hiç kimsenin seni bu duygudan mahrum etmeye hakkı.sonu ne olursa olsun sen yaşa.onu aldırman cinayetten farksız olur.onu senin kuzun yaaa kıyma ona.

eğer kendine güveniyorsan ve bebişini istiyosan doğur ve büyüt bence güçlü bir kadın kimseye muhtaç değildir.

çocuğu yaparken aklı nerdeymiş bence doğur bi canlıya kıyılmaz ilerde vicdan azabı çekmezsin

gercekten de karisik bir durummus
bir dogurma karari almis sonra kaybomus ortadan.tekrar konu acmis acaba hamilemiyim diye.
beyiyle nikah yokmus.kadin icin gecerli erkek icin gecerli degil ki ayrildiktan sonra evlenebilir.ama kadin belki bosandigi esinden hamile kalir diye 3 ay beklenmesi öneriliyor dinimize göre.
demekki dini nikah yada yasak bir iliski bu adam belki hic bosanmadi o yüzdende bu bebegi istememistir.
cünki hic aklim ermiyor insan ta evi terk etcek kadar kendi canini istemsin.bir gün gelmez ama ikinci gün döner yani.baska birsey var bu isin icinde

Back