- Konu Sahibi nnazann
belinaycığıma katılıyorum bu senin mucizen tadını çıkar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
belinay merve arkadasım yazdıgın mektubu okurken hıçkırıklara boguldum cok saol arkadasım zaten ne olursa olsun bebegimden vazgecmeyecegim benim 2 senedir cocugum olmuyodu kısır oldugumu düşünüyodum doktorlar bile cocugun olmaz diyodu yumurtalıklarım calışmıyodu eşimde bunu biliyodu nekadar üzüldügümüde biliyodu ama kısır oldugumu düşündü için rahattı hep diyodum bi cocugumuz olsa istermisin evet isterim diyodu çünkü olmuycanı düşünüyodu ve sonra rabbim öyle bi mucize yasattıki bana tam ümitlerim bitmişken hayattan kopmusken bebegim güneş gibi dogdu içime hamile oldugumu ögrenelim 15 gün oldu 15 gündür onun için mücadele ediyorum ve edicemde asla vazgecmiycem ondan insallah eşimde bu inadından vazgecer cünkü herseye ragmen onu cok seviyorum ve diger arkadaslarım destekleriniz için cok tesekkur ederim sadece fikirlerinizi almak istedim aldırmıycagımdan bebegimi kucagıma alacagımdan emin olun ve bize dua edin olurmu