Eşim bebegimi istemiyor çıldıracağım

• Konu Sahibi Konu Sahibi nnazann
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
belinay merve arkadasım yazdıgın mektubu okurken hıçkırıklara boguldum cok saol arkadasım zaten ne olursa olsun bebegimden vazgecmeyecegim benim 2 senedir cocugum olmuyodu kısır oldugumu düşünüyodum doktorlar bile cocugun olmaz diyodu yumurtalıklarım calışmıyodu eşimde bunu biliyodu nekadar üzüldügümüde biliyodu ama kısır oldugumu düşündü için rahattı hep diyodum bi cocugumuz olsa istermisin evet isterim diyodu çünkü olmuycanı düşünüyodu ve sonra rabbim öyle bi mucize yasattıki bana tam ümitlerim bitmişken hayattan kopmusken bebegim güneş gibi dogdu içime hamile oldugumu ögrenelim 15 gün oldu 15 gündür onun için mücadele ediyorum ve edicemde asla vazgecmiycem ondan insallah eşimde bu inadından vazgecer cünkü herseye ragmen onu cok seviyorum ve diger arkadaslarım destekleriniz için cok tesekkur ederim sadece fikirlerinizi almak istedim aldırmıycagımdan bebegimi kucagıma alacagımdan emin olun ve bize dua edin olurmu

kararından dolayı seni tebrik edrim arkadaşım. bebek evliliğine bile pırıltı getirecek emin ol. sakın eşinden dolayı kendini strese sokma. pişmanlıkla kapına gelecek.( nah buraya yazıyorum) kendine olabildigince iyi davran ki bebeğin sağlıklı doğsun. dualarımız seninle. hiç ummadığın kadar mutlu ol arkadaşım. sevgiler...a.s. a.s. a.s.

bu ne densizliktir:mymeka:ne demek doğurursanda bakmam:mymeka:
ben olsam kesinlikle doğururum.
ister kabul etsin ister etmesinÇok üzgünüm çoook
eşşek gibide bakacak çocuğuna:dilcikar:

Çocuğun olması senin hakkın:oklava:
Kendi çocuğu var diye senden bu fadakarlığı isteyemez:mymeka:
Doğur bencea.s.

işini görürkenzevkten 4 köşe ol iş sorumluluğa gelince ben bakamam nerde bu yoğurdun bolluğu walla seni boşasada paşapaşa hem sana hem bebeğe nafaka verecek tazminat davasıda açacağını söyledinmi mum gibi olur sen bunu babanın evinde yapıp getirmedin allah kendine babalık gibi bir duyguyu yaşatmış ama ondan dahada önemlisi analıktır ve kimsenin kimseden bu kutsal duyguyu alma hakkı yoktur düşün karnında bir canlı yarın kıpırdayacak karnın belirecek belkide bi daha hiç yaşayamayacaksın bu duyguyu bence arkadaşım doğur ahırda biten oğlağın derede otu biter aç kalmaz canım sadece kocanda blöf yapıyo sorumluluktan kaçıyoonlarca kadın anne olmak için o doktordan bu doktora evlat diye yanıyo allah sana verdiyse mutlaka bir hikmet vardır sabret bol bol dua et allah kocanada akıl fikir versin sağlıcakla kal

canim cok zor bir durum.allah yardimcin olsun.esinin yaptigi biraz fazla.kimsenin elinde degildir cocugunun olup olmamasi.ayrica 2 cocugu var bunu istemiyo ne demek.bu sanki kendi cocugu degilmi.

Vallahi okuyunca agzim acik kaldi okuduklarima inanamadim ama pesin hukum vermeden ve yargilamadan önce bazi sorular sormamiz gerekir;
Sizinle evlenirken..benim iki cocugum var kesinlikle cocuk istemiyorum dedimi?
Madem cocuk istemiyordu nicin önlemini almadi? (vicdansiz o cocuga yazik degilmi? Dogmadan yasamina son vermek istiyor)
Canim butun bunlari dusun eger yukarida yazdiklarimi sizinle konusmadiysa bencilin egoistin tekiymis(genelde erkekler böyledirya) Karari sonunda sen vereceksin.Dogurdugun zaman bakabilecek guctemisin? Karar senin..aldirsan bile ki istemiyorsun onunla bana göre nasil evliligini surdureceksin.Kendin icin ve bebegin icin en iyi kararlari vermen dileklerimle.

eşin senden ayrılmak istediği için böyle bi bahane bulmuş olabilirmi çocuğu yaparken birlikte olduğunuza göre ortaya böyle bi gerçek çıkınca neden ortadan kayboldu ki tuhaf ama bence aldırmayın bir cana kıymayın ortada okdar çok evlat hasreti ile yanıp tutuşan bayan varken bunu yapmayın...

nasıl bir saçmalıktır bu ben senin yerinde olsam aldırmazdım canım allah yardımcın olsun

yazık valla ii düşünmen lazım bence hayat kolay değil çocuğu tek başına büyütmek büyük sorumluluk ama eşinde madem istemiyordu niye önlem almadınız birsürü yöntem var korunmak adına ben derimki hayatındaki en doğru olanı mantıklı olarak düşün.bu senin dönüm noktan hayatında almış olduğun bu kararla herşey değişecek bebeğine sahip çıkman önemli ama onun bir babayada ihtiyacı olacağını unutma

yapılacak en adil durum o kocayı şu an itibarıyla terketmektir...böyle bir adamdan ne hayır gelir ki insana..Allah sana kolaylık versin...keşke evlenmeden konuşsaydın bunları..nasıl der bir baba bunu anlamıyorum..sorumsuzluktan da öte...evlenmeyin böyle adamlarla...:1hug:

ilginiz için tesekkurler kızlar bencede blöf yapıyo bi kaç gün sonra gelecektir ben pes etmiyceme göre o pesedicektir cunku beni seviyo benimle evlenebilmek için yapmadıgı sey kalmamıştı aklınca gözümü korkutmaya çalışıyo

Bişey diyeceğim şimdi abes olacak mı bilmiyorum ama böyle kocanın canı cehenneme ya eğer illaki bişey aldıracaksan kocan olacak o dengesizi aldırsan iyi olur.

Senin sevgiye ilgiye her zamankinden daha çok ihtiyacın varken yaptığına bak Allah sana sabır versin.

kızlar bukadar seyden sonra aslında bende onu terkedip cezalandırmak isterdim ama dediginiz gibi bi cocugu babasız büyütmek kolay degil bu yüzden herşeyi sineye cekip bugun gelse kabul ederim yanlızca bebegim için cünkü aldırma fikri asla aklımdan bile gecmedi geçmiycekte bu yüzden bebegimi babasız büyütmemek için katlanıcam bu sözlere neyapalım bizim sınavımızda buymuş insallah oda kabul eder inadından vazgecer mutlu haberlerimizi veririm burdan

kendi cocugunu istemeyen bir koca,
afersin senin cocugunu istemeyen (ayni zamanda kendi cocugu) adam,
seni kendine hizmetci mi almis:1closedeyes:
pes etme arkadasim...:teselli:

ahh canım yaa
Allahın bi hediyesi bu nasıl vazgeçilir
Allah yardımcın olsun

Şaşırım açıkçası hemde çok nasıl böyle bir şey söyler sana onunda çocuğu varken :1shok: Yani senin hakkın değil mi ? anne olmak , çok bencilce. HER BAYANIN HAKKIDIR ANNE OLMAK!!!!! DOĞANIN DA KANUNU BU !!!! Eşin bunu söyledi diye tabi ki aldırmamalısın Allah'ın size diyemiyorum sana verdği bu nimete güzelliğe kıyamazsın bunun günahını sen çekme Allah mutlaka hesbını verir.

Seninle niçin evlenmiş ??? Bunu sordun mu? cevabı ..................
Çok sinirlendim gerçekten eşine :mymeka: nasıl bilmez bir yavrunun bu güzelliğin mutluluğunu benim olmadığı halde gebelikte kaybettiğim halde ne kadar yüce bir duygu olduğunu anladım. Peki eşin 2 çocuk sahibiyken nasıl bilmez bu duyguyu ilginç .Hiç mi hissetmemiş babalığın o yüce duygusunu hiçmi hissetmemiş bir bebeğin sıcacık ellerinin yanağına yaslandığını ?? HİÇ Mİ !!!' Bunları senden çok benden çok bilmeli anlam veremiyorum....

Neyse cnm sen alacağın en doğru kararı almışsın yavruna kıyma neye mal olursa olsun. Allah yukarda herşeyi görüyor , belki herkes söyler nice insanlar var bir bebek için bütün malını sarfeden bütün hayatını buna adayan ahhh nasıl anlatılır ki ... Ve bende uğraşıyorum 3.5 senedir bir evlada sahip olabilmek için.Malesef kaybettim erken doğdu ikizlerim ve babalarının yani eşimin gözümün önünde çektiği acı ve stresi şimdi kist çıktı dr.zamana yaydı beklemdeyiz...demek istediğim eşimin yavrularımızı kaybettiğinde ki acısı nelere maloldu.... Yine buna da şükürler diyoruz... Allah yeter ki sağlık versin.

Sende üzülme :teselli: arkdaşım herşey olacağına varır gereken konuşmayı eşine umarım yapmışsındır. Hakkında hayırlısı olsun. a.s.

Kesinlikle dinlemez doğururdum...:CüvCüv:
Ne saçmalık bu ya aldırmazsan eve gelmem felan
delimi bu adam böyle bir mucize ayağının tersiyle tepilir mi ?
şükretmesi gerekirken şu yaptıklarına bak..:oklava:

yürüüüü gitsin istemiyormuş hıh :1closedeyes:
anne olmak senin hakkın
onun çocuğkları var olabilri ama senin yok ne kadar bencil ve dengesiz :mymeka:
doğur sen doğur :CüvCüv:
eşşek gibi bakacak merak etme sen :teselli:

cnmm benmm bncede dogurmalısınn sonuçtaa senın hakkınn bırdahada olamıcaksın mademmm annee olmak cok gusell bişidirr mutlakaa olan arkadaşlarımız nasıl anlatıyor ben bekarım ama evlenıncee bizim ilk hedefımız allahım kısmet ederse bir cocuk sahıbı olmaakk sen aldırmaa canınıda sıkmaaa Allaahh onun rıskını verirr....

Back