Eşim bebegimi istemiyor çıldıracağım

• Konu Sahibi Konu Sahibi nnazann
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
N

nnazann

Ziyaretçi
kızlar ben altı buçuk haftalık hamileyim ama eşim bebeğimi istemiyo aldırmamı istiyo oysa bu benim son şansım bidaha anne olamayacagım aldırırsam aslında ben eşimin ikinci evliligiyim ve eski eşinden 2 cocugu var onun cocugu oldugu için istemiyo galiba eger aldırmassam beni terkedecegini söylüyo 2 haftadırda eve gelmiyo sadece telefon acıyo aldırmamı istiyo ama ben yapamam bunu vazgecemem bebegimden eger aldırırsam birdaha kendimi toparlayamam yıkılırım ölürüm ve zaten bebegimi istemeyen kocanın yanındada duramam eger dogurursam tek başıma kalacagımı ve cocugumu atacagımı bakayacagımı söylüyo ne yapacagımı şaşırmış durumdayım ne olur akıl verin bana

nie bu işi yaparken hiç mi düşünmemiş sonucu!
ne demek atarım,bakamam!
terk ederse etsin bu yüzden arkadaşım..
nie bencillik yapıyor ki,onun 2 evladı var ama senin yok!
sen anne olmayı haketmiyor musun!
bunu düşünemiyor mu?
diren canım,evlenmese imiş...
sabada miı saygısı yok,hürmeti yok...
bir cana kıyılır mı:(
güçlü ol canım...

senin annelik hakkını nasıl elinden almak isteyebilir ben onu anlayamadım..
doğur bacım..
doğunca çok pişman olacak emin ol..
ha pişman olmasa da keyfi bilir..
yerinde olsam doğururdum..

erkekleri anlamak çok zor.
çocuk istemiyorum diyen bi erkek, nasıl bir ruh haline sahip acaba.

bu konularda kesın konusmaktan buyuk konusmaktan hep korkarım ama sana annelık gıbı tarıfsız bır duyguyu tattırmaya ızın vermedıgı ıcın (kı bır kadının annelıgını engellemek hıc bır kulun hakkı degıldır)her seyınle karsı cık cocgunu dogur canım rızkı veren Allahtır. eger kabullenmıyorsa oda o ayıpla ve gunahla ıkı cıhanda huzura eremez.yeterkı sen gercek bır anne gıbı durusunu bozma Allah yardımcın olsun

Dogurmazsan bidaha cocugun olmayacakmis. Kesinlikle dogur derim ben. Insanin evladi kadar guzel bisey varmidir hayatta. Belki bebek dogunca kiymetini anlar ve iyikide aldirmamisin der sana. Herseyde bi hayir vardir canim.
Allah yadimcin olsun..

senin bu kocan dengesizmii:mymeka:?? işni görürken iyi sonucuna gelirke nistemiyorum desin kolayına kaçsın madem istemiyordu bebeği neden seni kullandı neden zevki için birlikte oldu hiçmi düşünmedi:oklava:?? baştan sölemliydi sana korunmanı ve bebek düşüncesinin olmadığını.. senin karnında bir can var ikinizin parçası var ve aldır diyor öylemi ? evede gelmiyo aldır diye telefon açıyo oh valla negüzel iş bu böyle .. sen işini gör zevkini yaşa kendini tatmin et ama iş bi can dünyaya geldiğini duyunca aldır istemiyorum olsun sen onun resmi eşisin ve karnındakide onunda bir parçası yani ikinizinde yarısı böyle vahşet böyle bir insan gerçi insan demeyede bin şahitl azım hayatımda görmedimÇok üzgünüm çoook.. YAZIK YA güzelim çok zor bir karar aşamasındasın RABBİM HAKKINDA HAYIRLSII NEYSE ONU VERSİN RABBİM YANIND AOLSUN ÇOK İYİ DÜŞÜN BİTANEM HERŞEYİYLE İYİ DÜŞÜN GELECEĞİNİ DÜŞÜN BU ADAMI DÜŞÜN EVLİLİĞİNİ DÜŞÜN BEBEĞİNİ DÜŞÜN YAPABİLİRMSİİN BUNU DÜŞÜN...

1. BİRDAHA ANNE OLMANA ENGELE BİR DURUMUN SAĞLIKPROBLEMİN Mİ VAR?
2. ONUN İLK EVLİLİĞİNDEN ÇOCUKLARININ OLMASININ GÜNAHINI SEN ÇEKEMEZSİN.
3. ANNE OLMAK HER KADIN GİBİ SENİNDE HAKKIN YARADAN SANA BUNU NASİP ETTİKTEN SONRA.
4. EKONOMİK SEBEPLER SÖZ KONUSUYSA ERTELEMEKTE HAKLI OLABİLİR. BUNUN KARARINIDA BİRLİKTE ALIRSINIZ.
5. EKONOMİK SEBEPLERDE ZATEN OLDUKTAN SONRA DEĞİL OLMADAN ÖNCE DÜŞÜNÜLÜR.
6. ASLA İSTEMİYORUM DİYOR ve AÇIKLAMA YAPAMIYORSA SADECE SAÇMA BİR İNAT BENCE.
7. BABASIZ BİR ÇOCUK BÜYÜTMEK ZORDUR, HERŞEYDEN ÖNCE O ÇOCUK BUNUN EKSİKLİĞİNİ YAŞAMAMALI. ( Daha doğmadan istenmiyor )
8. TABİİ ANNE - BABASI ÖLEN ya da AYRI YAŞAYAN BİR SÜRÜ ÇOCUK VAR AMA, EN AZINDAN ONLAR KURABİLDİKLERİ HAYALLERİNDE SEVİLDİĞİNİ SEVİLEBİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORLAR.
9. EĞER BEBEĞİNİ ALDIRIRSAN ve EŞİNİN HAKLI BİR MAZERETİ YOKSA TEKRAR EŞİNE KARŞI OLUMLU HİSLER BESLERMİSİN. BENCE EKSİ ÇOK FAZLA OLUR.
10. SANIRIM SİZİN İŞK EVLİLİĞİNİZİN EŞİNİZ BİRGÜN SİZİNDE ANNE OLMAK İSTEYECEĞİNİZİ HİÇMİ DÜŞÜNMEDİMİ?

HAKKINIZDA EN HAYIRLISI OLSUN KARARINIZ NE OLURSA OLSUN DİLERİM OLUMSUZ ETKİLENMEZSİNİZ.

SEVGİLER...

Son düzenleyen: Moderatör:
nasıl bu kadar bencil oluyor..arkasında muhakkak sakladığı bişeyler olabilir.. CADIARZU
ama bence siz sağlam durun ve bebiğinize sahip çıkın allah yardımcınız olsun :Saruboceq: a.s.

o seni bebeğni zaten gözdn çıkarmıs sen hala onu mu düşlüyosun ?? hayatında??

yerinde olsam doğururdum

kızlar ben altı buçuk haftalık hamileyim ama eşim bebeğimi istemiyo aldırmamı istiyo oysa bu benim son şansım bidaha anne olamayacagım aldırırsam aslında ben eşimin ikinci evliligiyim ve eski eşinden 2 cocugu var onun cocugu oldugu için istemiyo galiba eger aldırmassam beni terkedecegini söylüyo 2 haftadırda eve gelmiyo sadece telefon acıyo aldırmamı istiyo ama ben yapamam bunu vazgecemem bebegimden eger aldırırsam birdaha kendimi toparlayamam yıkılırım ölürüm ve zaten bebegimi istemeyen kocanın yanındada duramam eger dogurursam tek başıma kalacagımı ve cocugumu atacagımı bakayacagımı söylüyo ne yapacagımı şaşırmış durumdayım ne olur akıl verin bana

eşinin böyle bi bencillik yapmaya hakkı yok...
bu senin son şansın sa iyi değerlendir hiç aldırma...
eşinin çocukları varmış,doğur seninde olsun...
o nasıl bi kocaymış öyle...
ben şahsen eşimle tek yaşlanmak istemem...
doğur istemezsede kendi bilir...
bi bebeğe sahip olabilmek için ne kadar çok kişi hastane kapılarında sürünüyo eşinizin haberi varmı acaba?baştada ben....:kızgın:
bebeğinize ve size sağlıklı günler...

senin bu kocan dengesizmii:mymeka:?? işni görürken iyi sonucuna gelirke nistemiyorum desin kolayına kaçsın madem istemiyordu bebeği neden seni kullandı neden zevki için birlikte oldu hiçmi düşünmedi:oklava:?? baştan sölemliydi sana korunmanı ve bebek düşüncesinin olmadığını.. senin karnında bir can var ikinizin parçası var ve aldır diyor öylemi ? evede gelmiyo aldır diye telefon açıyo oh valla negüzel iş bu böyle .. sen işini gör zevkini yaşa kendini tatmin et ama iş bi can dünyaya geldiğini duyunca aldır istemiyorum olsun sen onun resmi eşisin ve karnındakide onunda bir parçası yani ikinizinde yarısı böyle vahşet böyle bir insan gerçi insan demeyede bin şahitl azım hayatımda görmedim.. YAZIK YA güzelim çok zor bir karar aşamasındasın RABBİM HAKKINDA HAYIRLSII NEYSE ONU VERSİN RABBİM YANIND AOLSUN ÇOK İYİ DÜŞÜN BİTANEM HERŞEYİYLE İYİ DÜŞÜN GELECEĞİNİ DÜŞÜN BU ADAMI DÜŞÜN EVLİLİĞİNİ DÜŞÜN BEBEĞİNİ DÜŞÜN YAPABİLİRMSİİN BUNU DÜŞÜN:teselli:...

ve şun oku öyle karar ver

bir bebeğin annneye mektubu

5 Ekim: Bugun var edildim. Buradayim. Varim. Muthis bir duygu bu. Var oldugumu henuz annem ve babam bilmiyor.
Bir elma cekirdeginden bile kucugum. Ama ne de olsa, ben benim. Varim ya! Bu bana yetiyor. Henuz bedenim belli belirsiz, yuzum yok ama, varligimi ve benligimi hissedebiliyorum. Bir kiz olacagim ve baharda cicekleri sevecegim.

19 Ekim: Biraz buyudum. Kimildamam mumkun degil. Annem henuz farkinda degil ama onun kaniyla besleniyorum. Kalbini dolasip gelen simsicak kan bana
geliyor. Beni sevecek bir kalbin kipirtilarini simdiden hissediyorum. Annem beni cok sevecek. Annem icin guzel bir surpriz olacagim.

23 Ekim: Hic goremedigim bir el agzimi bicimlendirmeye basladi.Dudaklarimda
onun dokunusunu hissediyorum. Bu "el"in dokundugu yerler dudagim damagim
oluyor. Dogumumdan bir yil sonra bu elin dokundugu yerde tebessumler acacak, gulecegim. Dudagimdan ve dilimden sozler dokulecek. Herhalde once "Anne!" diyecegim. Anne duyuyor musun beni? Seninle konusacagim. Sana gulecegim.

Kimilerine gore hala daha var degilmisim. Nasil olur? Varim ve gulucukler sunacak dudaklarim da olmak uzere ya. Hem sonra bir ekmek kirintisi ne kadar

kucuk olursa olsun yine ekmektir. Oyle degil mi annecigim? Ah bir konusabilsem!

27 Ekim: Bugun pek mutluyum.Icimde tatli bir kipirti basladi. Artik bir
kalbim var. Kalbim atmaya basladi. Hayatim boyunca boyle atip duracak. Sevgilerle dolduracagim kalbimi. Tipki anneminki gibi... Annem bedeninde iki kalbin birden atmaya basladigini bilseydi ne kadar sevinirdi! Duyuyor musun anne?

2 Kasim: Her gun biraz daha buyuyorum. Kollarim ve bacaklarim da bicimlenmeye basladi. Hele bir buyusun kollarim bak nasil kucaklayacagim
seni annecigim. Su ayaklarim da tamamlansin da, beraber cicekli bahcemizde
yarisiriz. Belki birlikte okula gideriz.

12 Kasim: Ah evet. Bunlar, bunlar ne kadar sevimli seyler. Aman Allah'im
parmaklarim da cikmaya basladi. Bunlarla cicek toplayacagim, annemin elini
tutacagim, kalem tutacagim. Belki de guzel bir siir yazacagim. Annecigim,
orada misin? Ellerimi ellerinin arasina koymak icin sabirsizlaniyorum.

20 Kasim: Oh, nihayet.. Annem doktora gitti. Burada oldugumu ogrendi..
Yasasin! Doktor teyze ozel bir cihazla gordu beni. Ultrason diyorlarmis. Resmimi bile cekti. Sevinmiyor musun annecigim? Seneye kalmaz kollarinin arasinda olacagim.

25 Kasim: Artik babam da burada oldugumu biliyor. Fakat henuz kiz ldugumun farkinda degiller. Onlara surpriz yapacagim..

10 Aralik: Bugun yuzum tamamlandi. Artik iki guzel gozum, bir kucuk burnum,
dudaklarim ve yanagim var. Anneme benziyorum galiba.

13 Aralik: Artik cevreme bakabiliyorum. Etrafim cok karanlik ama olsun.
Yine de mutluyum. Yasiyorum ve varim. Kisa bir sure sonra gun isigini gorebilecegim, renkleri ve cicekleri taniyacagim. Ruyamda gordum. Dunyada gokkusagi diye bir sey varmis.. Onu cok merak ediyorum.. Annecigim, babacigim sizin yuzunuzu de gorecegim. Tanisacagiz.. Mutlu olacagiz. Gulusecegiz..

24 Aralik: Kulaklarim daha iyi duyuyor artik. Annecigim, senin kalbinin
seslerini duyuyorum. Benim kalbimin atislarini da sen duyabiliyor musun? Hatta sesini bile taniyabiliyorum. Sesin ne kadar tatli. Hic duymadigim bir sey bu. Guzel ve saglikli bir kiz olacagim. Kollarinda uyuyacagim, yuzune bakacagim, o tatli sesini dinleyecegim. Benim icin ninni de soyleyecek misin annecigim? Sen de beni ozluyorsundur mutlaka. Beni koklayacaksin.. Cok seveceksin, degil mi?

28 Aralik: Anne burada bir seyler oluyor. Doktor abla neden mutsuz bakiyor
boyle... Sen aci cekiyor gibisin. Kalp seslerin degisti... Sustun. Benimle niye konusmuyorsun anne? Anne. Anne. Annecigim. Yuzumde soguk bir sey hissediyorum. Anne, yuzumu parcaliyorlar...Anne bir seyler yap. Anne. Kolumu cekiyorlar anne. Canim yaniyor anne... Anne. Ayaklarimi parcaliyor bu sey anne... Beni sana baglayan damari kopardilar anne. Anne kalbimi parcaliyorlar. Annecigim. Anne. Anne. An. Ah!

Kurtajiniz tamamlandi hanimefendi. Gecmis olsun !..

kesinlikle doğur bencede canım zaten seni gözden çıkarmış bu adam neden onu düşünüyosun hala ailenden sana destek arkanda duracak kimse yokmu?

canım bebeğini kesinlikle aldırma. sonrasında inan bana aklından biran olsun aldırdığın bebeği çıkaramayacaksın. eşine gelince sorumluluktan kaçıyor. yeniden çocuk sorumluluğu almak istemiyor. belki çok şaşıracaksın ama bebek doğduktan sonra bu adam çocuğuna sahip çıkacak. bu kadar tepki göstermesinin ardında yatan gerçek bu. annelik senin de hakkın. aynı durumu bende yaşadım. eşim bebeği doğumdan sonra gördü. resmen tapıyor bebeğe. zor günler geride kalacak. bebeğine kıyma sakın. inan bana mükafatını göreceksin. dimdik dur ve hamileliğin tadını çıkar. annelik dünyanın en muhteşem duygusu.

nasıl yaaa...
allahım aklım almadı...
çok üzüldümm.. senin anne olmaya hakkın var ve bu hakkı nasıl elinden alacak,, kendisinin 2 tane çocuğu olmuş olabilir..
aldırmayın derim ben.. doğurun sonra çok üzülürsünüz...
benim bebeğim karnımda öldüğü zaman bile aldırırken yıkıldım, çok üzüldüm.. şimdi siz nasıl kıyarsınız o minicik bebeğe.. aman eşinize kanıp da aldırmayın... zaten bundan sonra böyle bir adama da nasıl güvenip bu evliliği sürdürebilirsiniz bunu da bilmiyorum..
evlenmeden önce bebek istemediğini bilseydiniz de yine siz bebek istermiydiniz... yada yine aynı adam la evlenirmiydiniz çok merak ediyorum... hiç mi konuşmadınız bunları evlenemden önce...
nasıl şimdi aldır der yaaa... nasıııllll...
bir daha anne olamıycam diyosun,, bunu düşünerek hareket et bence arkadaşım...
ALLAH YARDIMCIN OLSUN...

ben senin yerinde olsaydım kesinlikle doğururdum. Bu hakkıma eşim kesinlikle engel olamaz. Neticede onun canından da bir parça. Burada bir evlat sahibi olmak için yanıp tutuşan bir sürü arkadaşım var. Bunları düşünerek o minicik cana kıyma derim.
Tabii işin doğrusunu sen daha iyi bilirsin. Sonrasını da düşünmen lazım :sm_confused:

belinay merve arkadasım yazdıgın mektubu okurken hıçkırıklara boguldum cok saol arkadasım zaten ne olursa olsun bebegimden vazgecmeyecegim benim 2 senedir cocugum olmuyodu kısır oldugumu düşünüyodum doktorlar bile cocugun olmaz diyodu yumurtalıklarım calışmıyodu eşimde bunu biliyodu nekadar üzüldügümüde biliyodu ama kısır oldugumu düşündü için rahattı hep diyodum bi cocugumuz olsa istermisin evet isterim diyodu çünkü olmuycanı düşünüyodu ve sonra rabbim öyle bi mucize yasattıki bana tam ümitlerim bitmişken hayattan kopmusken bebegim güneş gibi dogdu içime hamile oldugumu ögrenelim 15 gün oldu 15 gündür onun için mücadele ediyorum ve edicemde asla vazgecmiycem ondan insallah eşimde bu inadından vazgecer cünkü herseye ragmen onu cok seviyorum ve diger arkadaslarım destekleriniz için cok tesekkur ederim sadece fikirlerinizi almak istedim aldırmıycagımdan bebegimi kucagıma alacagımdan emin olun ve bize dua edin olurmu

sana bu fırsatı rabbim vermiş
sakın vazgecme canım

belinay merve arkadasım yazdıgın mektubu okurken hıçkırıklara boguldum cok saol arkadasım zaten ne olursa olsun bebegimden vazgecmeyecegim benim 2 senedir cocugum olmuyodu kısır oldugumu düşünüyodum doktorlar bile cocugun olmaz diyodu yumurtalıklarım calışmıyodu eşimde bunu biliyodu nekadar üzüldügümüde biliyodu ama kısır oldugumu düşündü için rahattı hep diyodum bi cocugumuz olsa istermisin evet isterim diyodu çünkü olmuycanı düşünüyodu ve sonra rabbim öyle bi mucize yasattıki bana tam ümitlerim bitmişken hayattan kopmusken bebegim güneş gibi dogdu içime hamile oldugumu ögrenelim 15 gün oldu 15 gündür onun için mücadele ediyorum ve edicemde asla vazgecmiycem ondan insallah eşimde bu inadından vazgecer cünkü herseye ragmen onu cok seviyorum ve diger arkadaslarım destekleriniz için cok tesekkur ederim sadece fikirlerinizi almak istedim aldırmıycagımdan bebegimi kucagıma alacagımdan emin olun ve bize dua edin olurmu

işte bu yaaa çok sevindim yaaaa pes etme pes ettir nazancımm meleğin gelmiş annesine gelmiş .. bak çoğu kişi bebek için yanıp tutuşuyor buna benim ablamda dahil, ve bazıları tedavi sonucu bebeklerine kavuşuyor amasenin mucizen gelmiş iştee:emir_bebek:

Back