Eşim barışmak istiyor

Aklin basinda mi kararsizmisin inanamiyorum. Dayak hakaret ozel hayatina müdahale gormek istiyorsan git. Biz ne diyelim Allah akil fikir ver Yarabbi

Dalga mı geçiyorsun bizimle gerçekten?

Demek hâlâ umudu var ki engellemiyor. Ayrilmişsın evden kafan rahat daha ne diye dönmeyi düşünürsün. Bazı kadınlar acıdan besleniyor.

Acikcasi ben ergenin birinin bizimle kafa buldugunu dusunuyorum. Neden boyle dusundugume gelirsek eski konusuna cevap bile yazmadi. Derdi olan insan amac fikir alisverisi ise yazar.

Kira denen birşey var çocuğun yoksa bu adamla zaman kaybetme eski konunu hatirliyorum

Kesinlikle donme gene ayni seyler olacak .

Sebepsiz yere vurmayacaksa iyi ozaman git. Arkadasim kurtulmuşsun allah aşkına daha neyin derdindesin

Eşiniz bir daha sebepsiz yere sana vurmayacağım derken ne tür sebeplerden bahsediyor? Vurmak için sebep arayana sebep çokta mesela yemeğin tuzlu olması, sabah geç kalkmak, yerde bir parça eşya olması, gözünün üzerinde kaşın olması gibi. Geçen gün de aynı konuyu açtınız demek ki barışmak gibi bir niyetiniz var, birinin çıkıp herkes 2. Şansı hakeder demesini bekliyorsunuz anlaşılan

Bunu sizin için paylaşıyorum. Bu döngüden çıkmak da bir parçası olmak da sizin elinizde.

Eklentiler

• images.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 35
La siz nasıl bir kafa ve yokluk yaşıyorsunuz da sizi döven,hakaret eden hiç gibi davranan ahlaksız hoduk tiplere hala umut besleyebiliyorsunuz bu adamlar düzelir mi birazcık kafa,akıl ya senin gibi kadınlar yüzünden hergun kadın cinayeti haberi okuyoruz yazıktır günahtır ya.bir kız evladım var aklım cikiyor sizin gibi olacak diye ülkenin yarısından fazlası aptal ya çok net bu.

Sakın o hatayı yapmayın. Ne demek sebepsiz yere vurmayacağım sebep olursa vuracak yani..

Gencecik kadınsın böyle bir insanla hayatını bitirme.

Gitmek istiyorsunuz sanırım. Ailenizin yanı o insanların size yaptığı şiddetten daha iyi değil mi?. Eşiniz gerçekten dövdü ise aklınıza getirin o anı. Gidip tekrar karışık oturacak kayınvalide ile tartışıp o dedeyi çekeceksiniz adam size vaatde de bulunmamış. Sadece dövmem demiş bu zaten olması gereken. Silkelenip kendinize gelin doğru kararlar verin

Seksensekiz yasındaki kpye katlanabilcek misin..
Eşine bravo valla adam bin pişman birdaha sebebsiz yere vurmasın tabi dahnegi ıslatıp ıslatıp kırsın belinde ama sebebi olsun sebebsiz yere vurmasın helal olsun enişteye ben olsam affederdim Allah'ım umarım cocuk yoktur

Bı sure eşimle kaynanamda kalmak zorunda kalmıştık. Kadın aynı sizinki gibi ev işi muhabbetleriyle aramızı açmaya çalıştı eşim onla bin kez bu konuda kavga etse de beni savunsa da gerçekten başka bı kadınla böyle konular için mutsuz edildigim için kocamdan istemeden sogumusum. Evimize geri döndük de öyle farkettim biraz daha o evde dursaymisiz adamı boşamak istiycekmisim. Stresten kilo da vermiştim. En sonunda eşim "karıma kötü davranırsan beni unut" diyip valizi topladı da kadın çenesini kapadi. Siz bu hayatı kendinize nasıl yaşatmaya cesaret edebiliyosunuz. Ben sadece kaynanamla ugrasmama rağmen hayattan sogumustum siz nasıl hem koca hem de onun tüm aile bireyleriyke tek tek uğraşmayı göze aliyosunuz hem de dayak var?

Sebepsiz yere vurmayacaksa iyi ozaman git. Arkadasim kurtulmuşsun allah aşkına daha neyin derdindesin
Kurtuldum evet ama dayak oldugu an zaten yokum bir daha herkes 2.sansi hakeder ya evliligimi bitirmek istemedim sadece ama ayri ev lazim bize cunku ben Kalamazoo
Dayak olursa ebedi yokum sadece ayri ev istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…