- 19 Kasım 2014
- 2.971
- 2.973
- 133
- Konu Sahibi carlininmelekleri
-
Amca da 2 yaş gençlenmiş 90dan 88eYeni konu açtıkça konuda küçülmeye gitmiş
Dalga mı geçiyorsun bizimle gerçekten?Eski esimle gerek kendisi gerek annesi yuzunden ayrildik 1 hafta once kendisikucuk seylere sinir olup siddet uygulardi annesi de surekli laf sokardi yok is yapmiyormusum yok yatiyormusum anca halbuki isimi de yapiyordum misafileri agirliyordum ama inkar edildi neyse esim bsna zorla basortu taktirmisti ayrildigimizda cikardim ve bunun ustune dayak yedim annesi de ayrildigimiz gun esyalari almaya gittigimde dualarim kabul oldu dedi kapidan cikarken esimin bana aldigi kolyemi de istedi birde yasli babasi var seksensekiz yasinda oda herseye karisir laf soyler huysuzlanir ayni evde yasiyoruz farkli bi eve cikma durumu da yok oturduklari arsa mutahite verilirse anca esim simdi pisman oldugunu ve bana birdaha sebepsz yere vurmayacagini basortuyu israr etmeyecegini soyledi kac defa gelip goturmek istedi beni ama kararsizim sizce ne yapmaliyim
Demek hâlâ umudu var ki engellemiyor. Ayrilmişsın evden kafan rahat daha ne diye dönmeyi düşünürsün. Bazı kadınlar acıdan besleniyor.
Kira denen birşey var çocuğun yoksa bu adamla zaman kaybetme eski konunu hatirliyorumEski esimle gerek kendisi gerek annesi yuzunden ayrildik 1 hafta once kendisikucuk seylere sinir olup siddet uygulardi annesi de surekli laf sokardi yok is yapmiyormusum yok yatiyormusum anca halbuki isimi de yapiyordum misafileri agirliyordum ama inkar edildi neyse esim bsna zorla basortu taktirmisti ayrildigimizda cikardim ve bunun ustune dayak yedim annesi de ayrildigimiz gun esyalari almaya gittigimde dualarim kabul oldu dedi kapidan cikarken esimin bana aldigi kolyemi de istedi birde yasli babasi var seksensekiz yasinda oda herseye karisir laf soyler huysuzlanir ayni evde yasiyoruz farkli bi eve cikma durumu da yok oturduklari arsa mutahite verilirse anca esim simdi pisman oldugunu ve bana birdaha sebepsz yere vurmayacagini basortuyu israr etmeyecegini soyledi kac defa gelip goturmek istedi beni ama kararsizim sizce ne yapmaliyim
Kesinlikle donme gene ayni seyler olacak .Eski esimle gerek kendisi gerek annesi yuzunden ayrildik 1 hafta once kendisikucuk seylere sinir olup siddet uygulardi annesi de surekli laf sokardi yok is yapmiyormusum yok yatiyormusum anca halbuki isimi de yapiyordum misafileri agirliyordum ama inkar edildi neyse esim bsna zorla basortu taktirmisti ayrildigimizda cikardim ve bunun ustune dayak yedim annesi de ayrildigimiz gun esyalari almaya gittigimde dualarim kabul oldu dedi kapidan cikarken esimin bana aldigi kolyemi de istedi birde yasli babasi var seksensekiz yasinda oda herseye karisir laf soyler huysuzlanir ayni evde yasiyoruz farkli bi eve cikma durumu da yok oturduklari arsa mutahite verilirse anca esim simdi pisman oldugunu ve bana birdaha sebepsz yere vurmayacagini basortuyu israr etmeyecegini soyledi kac defa gelip goturmek istedi beni ama kararsizim sizce ne yapmaliyim
Sebepsiz yere vurmayacaksa iyi ozaman git. Arkadasim kurtulmuşsun allah aşkına daha neyin derdindesinEski esimle gerek kendisi gerek annesi yuzunden ayrildik 1 hafta once kendisikucuk seylere sinir olup siddet uygulardi annesi de surekli laf sokardi yok is yapmiyormusum yok yatiyormusum anca halbuki isimi de yapiyordum misafileri agirliyordum ama inkar edildi neyse esim bsna zorla basortu taktirmisti ayrildigimizda cikardim ve bunun ustune dayak yedim annesi de ayrildigimiz gun esyalari almaya gittigimde dualarim kabul oldu dedi kapidan cikarken esimin bana aldigi kolyemi de istedi birde yasli babasi var seksensekiz yasinda oda herseye karisir laf soyler huysuzlanir ayni evde yasiyoruz farkli bi eve cikma durumu da yok oturduklari arsa mutahite verilirse anca esim simdi pisman oldugunu ve bana birdaha sebepsz yere vurmayacagini basortuyu israr etmeyecegini soyledi kac defa gelip goturmek istedi beni ama kararsizim sizce ne yapmaliyim
Sakın o hatayı yapmayın. Ne demek sebepsiz yere vurmayacağım sebep olursa vuracak yani..Eski esimle gerek kendisi gerek annesi yuzunden ayrildik 1 hafta once kendisikucuk seylere sinir olup siddet uygulardi annesi de surekli laf sokardi yok is yapmiyormusum yok yatiyormusum anca halbuki isimi de yapiyordum misafileri agirliyordum ama inkar edildi neyse esim bsna zorla basortu taktirmisti ayrildigimizda cikardim ve bunun ustune dayak yedim annesi de ayrildigimiz gun esyalari almaya gittigimde dualarim kabul oldu dedi kapidan cikarken esimin bana aldigi kolyemi de istedi birde yasli babasi var seksensekiz yasinda oda herseye karisir laf soyler huysuzlanir ayni evde yasiyoruz farkli bi eve cikma durumu da yok oturduklari arsa mutahite verilirse anca esim simdi pisman oldugunu ve bana birdaha sebepsz yere vurmayacagini basortuyu israr etmeyecegini soyledi kac defa gelip goturmek istedi beni ama kararsizim sizce ne yapmaliyim
Kurtuldum evet ama dayak oldugu an zaten yokum bir daha herkes 2.sansi hakeder ya evliligimi bitirmek istemedim sadece ama ayri ev lazim bize cunku ben katlanamiyorumSebepsiz yere vurmayacaksa iyi ozaman git. Arkadasim kurtulmuşsun allah aşkına daha neyin derdindesin
Kurtuldum evet ama dayak oldugu an zaten yokum bir daha herkes 2.sansi hakeder ya evliligimi bitirmek istemedim sadece ama ayri ev lazim bize cunku ben KalamazooSebepsiz yere vurmayacaksa iyi ozaman git. Arkadasim kurtulmuşsun allah aşkına daha neyin derdindesin
Dayak olursa ebedi yokum sadece ayri ev istiyorumBı sure eşimle kaynanamda kalmak zorunda kalmıştık. Kadın aynı sizinki gibi ev işi muhabbetleriyle aramızı açmaya çalıştı eşim onla bin kez bu konuda kavga etse de beni savunsa da gerçekten başka bı kadınla böyle konular için mutsuz edildigim için kocamdan istemeden sogumusum. Evimize geri döndük de öyle farkettim biraz daha o evde dursaymisiz adamı boşamak istiycekmisim. Stresten kilo da vermiştim. En sonunda eşim "karıma kötü davranırsan beni unut" diyip valizi topladı da kadın çenesini kapadi. Siz bu hayatı kendinize nasıl yaşatmaya cesaret edebiliyosunuz. Ben sadece kaynanamla ugrasmama rağmen hayattan sogumustum siz nasıl hem koca hem de onun tüm aile bireyleriyke tek tek uğraşmayı göze aliyosunuz hem de dayak var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?