• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim barışmak istiyor

"Sebepsiz yere vurmayacağına" söz vermiş. Zaten hep bir sebebi yok mu? Çok üzücü ya. Başka bir hayat var biliyorsunuz değil mi? Böyle yaşamak zorunda değilsiniz.
Barışın, bir daha gitmeyin diye daha fazla döver sizi, elinde kalırsınız. Haberlerde görüp ah vah edilir arkanızdan 2 gün, o kadar..

Eski esimle gerek kendisi gerek annesi yuzunden ayrildik 1 hafta once kendisikucuk seylere sinir olup siddet uygulardi annesi de surekli laf sokardi yok is yapmiyormusum yok yatiyormusum anca halbuki isimi de yapiyordum misafileri agirliyordum ama inkar edildi neyse esim bsna zorla basortu taktirmisti ayrildigimizda cikardim ve bunun ustune dayak yedim annesi de ayrildigimiz gun esyalari almaya gittigimde dualarim kabul oldu dedi kapidan cikarken esimin bana aldigi kolyemi de istedi birde yasli babasi var seksensekiz yasinda oda herseye karisir laf soyler huysuzlanir ayni evde yasiyoruz farkli bi eve cikma durumu da yok oturduklari arsa mutahite verilirse anca esim simdi pisman oldugunu ve bana birdaha sebepsz yere vurmayacagini basortuyu israr etmeyecegini soyledi kac defa gelip goturmek istedi beni ama kararsizim sizce ne yapmaliyim
Dönmek gibi bir hata yapma, sıddet gormussun dewamı gelır ki

Adam dayak atıyo, çekilmez bir aile ile iç içe yaşıyosun ,düğün desen yapılmamış. Elle tutulur olumlu hiçbişe yok. Aile evine dönüp kendini kurtarmışsın ! Amaaa halen dönme peşindesin kiii döneceksin zaten .

benc
Eski esimle gerek kendisi gerek annesi yuzunden ayrildik 1 hafta once kendisikucuk seylere sinir olup siddet uygulardi annesi de surekli laf sokardi yok is yapmiyormusum yok yatiyormusum anca halbuki isimi de yapiyordum misafileri agirliyordum ama inkar edildi neyse esim bsna zorla basortu taktirmisti ayrildigimizda cikardim ve bunun ustune dayak yedim annesi de ayrildigimiz gun esyalari almaya gittigimde dualarim kabul oldu dedi kapidan cikarken esimin bana aldigi kolyemi de istedi birde yasli babasi var seksensekiz yasinda oda herseye karisir laf soyler huysuzlanir ayni evde yasiyoruz farkli bi eve cikma durumu da yok oturduklari arsa mutahite verilirse anca esim simdi pisman oldugunu ve bana birdaha sebepsz yere vurmayacagini basortuyu israr etmeyecegini soyledi kac defa gelip goturmek istedi beni ama kararsizim sizce ne yapmaliyim
e kaçırma bu fırsatı , böyle güzel bi yaşam herkesin hayali . dede yatalak olacak ona bakılacak , ayıp ediyon

"sebepsz yere vurmayacagini" sebepli yere vurabilir yani..
Kendinizi kurtarmışsınız lütfen arkanıza bakmadan kaçın..

Benim tanidigim bir kadinin basinda eski erkek arkadasi sehpa lambasi kirmisti. Sebebi (adama göre hakli): kadin yalnis yemegi yapmis. Yani isteyen gayet sebep de yaratir
Allah ıslah etsin böyle insanları.
Kendinden güçsüz olana vurmak çok kolay geliyor.
Aciz yaratıklar..

La siz nasıl bir kafa ve yokluk yaşıyorsunuz da sizi döven,hakaret eden hiç gibi davranan ahlaksız hoduk tiplere hala umut besleyebiliyorsunuz bu adamlar düzelir mi birazcık kafa,akıl ya senin gibi kadınlar yüzünden hergun kadın cinayeti haberi okuyoruz yazıktır günahtır ya.bir kız evladım var aklım cikiyor sizin gibi olacak diye ülkenin yarısından fazlası aptal ya çok net bu.
Hakaret etmekte bir şiddet türüdür.

Doğruyu söylemek hakaret değildir işinize gelmeyen lafları eksileyip hemen garip pozlara giriyorsunuz istiyorsunuz ki herkes sizi pohpohlasin
Siz doğruyu söylemekle, hakaret etmeyi karıştırıyorsunuz.
Aradaki farkı idrak edemiyor oluşunuz üzücü.
Burası bir yardım platformu insanların yol gösterilmeye ihtiyacı var ve inanın "aptalsın" kelimesi hiç bir çözüm önerisi içermiyor.
Platformu amacına uygun kullanmayacak ve sadece egonuzu tatmin edecekseniz bu sadece boşa zamandır.
İnsanlar buraya keyfinden değil yol bulamadığı, çaresiz kaldığı için yazıyor siz laf sokun diye değil.
Yardım edebilme, yol gösterebilme yeteneğiniz yoksa ne kendinizi ne milleti germeyin.

Ayrıca kimsenin beni pohpohlamasına ihtiyacım yok, öyle bir gayretim olsa bu siteye 2006 yılından beri üyeyim, mesaj ve beğeni sayım on binlere vurmuş olurdu lakin öyle bir gayretim olmadığı belli oluyordur.

Sebepsiz yere vurmayacaksa iyi. Sebep olursa tabi yersiniz dayağı.
İş yapıyordum ama yapmıyorsun diyerek vuruyordu diyorsunuz mesela. Bu da bir sebep. Nasıl böyle değersiz görebiliyorsunuz kendinizi, aklım almıyor.

Sebepsiz yere demiş, hep bir sebep bulacak şiddet için. Tabiki de dönme

Bacım Allah aşkına kararsızım ne demek ya? Bu kadar mı kendinden nefret ediyosun.
Dayak yemişsin,
Hakaret var,
Her türlü şiddet gırla. Sonra siz derdinizi yazınca salak gibi biz üzülüyoruz elin adamlarına kızıyoruz ama siz kendinize bunu reva gördükten sonra bize ne amaaaan

Siz doğruyu söylemekle, hakaret etmeyi karıştırıyorsunuz.
Aradaki farkı idrak edemiyor oluşunuz üzücü.
Burası bir yardım platformu insanların yol gösterilmeye ihtiyacı var ve inanın "aptalsın" kelimesi hiç bir çözüm önerisi içermiyor.
Platformu amacına uygun kullanmayacak ve sadece egonuzu tatmin edecekseniz bu sadece boşa zamandır.
İnsanlar buraya keyfinden değil yol bulamadığı, çaresiz kaldığı için yazıyor siz laf sokun diye değil.
Yardım edebilme, yol gösterebilme yeteneğiniz yoksa ne kendinizi ne milleti germeyin.

Ayrıca kimsenin beni pohpohlamasına ihtiyacım yok, öyle bir gayretim olsa bu siteye 2006 yılından beri üyeyim, mesaj ve beğeni sayım on binlere vurmuş olurdu lakin öyle bir gayretim olmadığı belli oluyordur.
Sen ne anlatıyorsun
?çoğu insan burda benle aynı fikirde zaten böyle bı başlık açan böyle bı adamla barismayi isteyen birine tavsiye de olmaz hicbirsey de olmaz.yiyceksen dayagini git ye demiş ne konu aciyorsun demiş altta biri aynen katılıyorum

Sen ne anlatıyorsun
?çoğu insan burda benle aynı fikirde zaten böyle bı başlık açan böyle bı adamla barismayi isteyen birine tavsiye de olmaz hicbirsey de olmaz.yiyceksen dayagini git ye demiş ne konu aciyorsun demiş altta biri aynen katılıyorum
Burada sizin gibi kendi egosunu tatmin eden insanların dar bakışlarına katılmadığımı alenen ifade ediyorum.
Bu hayatta her yaşam sizin standartlarınızda değil hanımefendi.
İnsanların psikolojik durumu, sosyal ve ekonomik şartları farklılıklar gösterebilir ve bu durumda doğru karar alma yetilerini kaybedebilirler.
Burası bir derdim var köşesi isteyen istediği derdini yazıp fikir isteyebilir ama bu kimseye hakaret etme ve aşağılama yetkisi vermez.
Hoşunuza gitmiyorsa ve verecek iyi bir tavsiyeniz yoksa susmak daha büyük erdemdir.

Ayrıca üslubunuz zaten bu yeteneğe sahip olmadığınızı açıkça gösteriyor, bayanın fikirlerine katılmayabilirsiniz bu en doğal hakkınız benimde sizin fikirlerinize katılmadığım gibi ama saygılı konuşmak zorundasınız.

Back