• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bana yalan söylediğinden beri evliliğimiz iyi gitmiyor ve ne yapacağımı bilmiyorum.

Daha önceki konunuzu okumuştum resmen evliliğini berbat etmek için elinden geleni yapıyorsun. Madem aşamiyorsun boşan güzel güzel aşarsınız yada boşanma böyle devam edin zeten o bir noktadan sonra boşar sizi.
Burası da doğru, böyle için içini yiyerek oturmaktansa olmuyor biz boşanalım gel diyip yolları ayırmak lazım.

Eşim daha 1 aylık evliyken bana yalan söyledi. Ve bende güvensizlik oluştu. Ben bu durumu aşamıyorum. Arada böyle tartışırken yalan söylemenin normal bir şey olduğunu söylemeye çalışıyor bana, ben aynısını yapsam ne yaparsın dediğinde sen yapamazsın diye çıkışıyor. Kadın iş arkadaşıyla iş için bir yere gittiğini günlerce saklamıştı benden daha doğrusu önce erkek arkadaşımla gidiyorum dedi sonradan kadın olduğu ortaya çıktı , şimdi de iş yerindeki başka bir kadın hakkında çoğu şeyi biliyor. Başka bir arkadaşının anlattığını söylüyor ama bu kadar şey bilmesi beni rahatsız ediyor, kızın çok cana yakın olduğunu benim kıskançlığımın gereksiz olduğunu mesafeyi koruduğunu söylüyor ama başka biri hakkında bu kadar bilgiye sahip olması beni rahatsız ediyor. Şu an iş gereği başka şehirlerdeyiz, ben aynı şehre gidemedim tayin bekliyorum ve onun tek başına olduğu şehirde benden bir şeyler saklaması sonradan söylediği yalanı açıklaması falan beni çok geriyor. Ve ben artık mutlu değilim güvenemiyorum, ne yapacağımı şaşırdım.
Boşanın,buraya konu açıp kocama güvenmiyorum diyen bin tane konu sayabilirim,bu yaptığınız kendinize haksızlık herşeyden önce,bu konuda kafası karışan herkesede söylim,tanımadan,inanmadan,güvenmeden bir insanla evlenmeyin,güven olmadan ilişki olmaz ki zaten güveniyor olsaydınız o güveni size vermiş olsaydı yaptığı hiçbir hareketten şüpelenmezdiniz,yazık değilmi size ya,hergün aynı konu açılıyor neden elin adamlarının derdine bu kadar düşüp kendinizi mahfediyorsunuz,sizde ana baba evladı değilmisiniz,kimki bunlar aldattımı aldatıldımmı diye kurup hayatı cehennem ediyorsunuz,öf be senlemi uğraşacam deyip çıkıp gidin işte,niye bu kadar değer önem veriliyor bunlara anlamıyorum.

Bu yoruma kısmen katılıyorum takıntı olmuş olabilir ama katılmadığım kısmı hırsızın hiç suçu yok mu kısmı da var? İnsan bir anda hastalıklı bir ruha sahip değilse kadın için diyorum kıskançlık da yapılır ama adam kıvılcımı tetikliyor.
Evlenmeden önce de iş güç ortam aşağı yukarı biliniyordur.
Şeffaf olunmayacak ise niye evlenilir ki?
Hadi diyelim bu kız takıntılı psikopat :KK70: Evlenmeden önce de bellidir bu. Niye evlenmiş bu kızla?
Yalan söylenebilir kısmından çok huylandım ben
Bunun su götürür yanı yok, başka yalanlar ortaya çıkarsa alt yapı hazırlıyor.
Gizlenecek ne var ki, kadın iş arkadaşım ile aynı arabada gittik. Bunu söyleyememek için farklı şeylerin de olması lazım. Sadece kıskançsın sen söylemiyorum tamam olayı değil. Kıskanç birine bile dürüst yaklaşırsan normalse eğer aaa bak ben böyleyim ama, ne yaparsa da genelde haberim var gizli saklı işler yok der insan dozu zamanla düşer. Evlilik oturur. Daha evlilik yeni ve oturmamışken yalan bombası bence ağır olmuş.
Kadınlar göz göre göre neden evleniyorsa bazı adamlarla, bu adam da öyle olmuş olabilir. Ben bu olayı daha fazla tek taraflı irdeleme taraftarı değilim dediğim gibi. Haklı da olabilir üye velev ki. Ama ben daha detaylı çıkarım yapmaktansa karşı tarafı da dinleyemeyeceğimiz için yorumumu devam ettirmeme taraftarıyım. Üye de sürekli depresif yaşayıp konu açmaktansa bu işi burada noktalandırmalı

Takıntılı olmakla ne alakası var. Yeni evliyken eşin yalan söylemesini sineye çekip haklıdır kocam haklı yere yalan söylemiş mi diyeyim. İnsanları eleştirmek ne kadar kolay değil mi? Bazı şeyler başımıza gelmeden anlamıyoruz maalesef. Evliliğe yalan girmesi insanın aklını kurcalar, hep bir acaban olur. Bu takıntılılıkla alakalı değil. Sadece güvenim kırıldığı için kendimi rahat hissetmiyorum. Benim için evlilik saf ve temiz olmalı, o imzalar atıldıktan sonra yalan dolan girmemeli evliliğe, haksız mıyım?
Boşan o zaman

Bu yoruma kısmen katılıyorum takıntı olmuş olabilir ama katılmadığım kısmı hırsızın hiç suçu yok mu kısmı da var? İnsan bir anda hastalıklı bir ruha sahip değilse kadın için diyorum kıskançlık da yapılır ama adam kıvılcımı tetikliyor.
Evlenmeden önce de iş güç ortam aşağı yukarı biliniyordur.
Şeffaf olunmayacak ise niye evlenilir ki?
Hadi diyelim bu kız takıntılı psikopat :D Evlenmeden önce de bellidir bu. Niye evlenmiş bu kızla?
Yalan söylenebilir kısmından çok huylandım ben
Bunun su götürür yanı yok, başka yalanlar ortaya çıkarsa alt yapı hazırlıyor.
Gizlenecek ne var ki, kadın iş arkadaşım ile aynı arabada gittik. Bunu söyleyememek için farklı şeylerin de olması lazım. Sadece kıskançsın sen söylemiyorum tamam olayı değil. Kıskanç birine bile dürüst yaklaşırsan normalse eğer aaa bak ben böyleyim ama, ne yaparsa da genelde haberim var gizli saklı işler yok der insan dozu zamanla düşer. Evlilik oturur. Daha evlilik yeni ve oturmamışken yalan bombası bence ağır olmuş.

Bu yorumunun bir kısmın katılsamda bir kısmına katılmıyorum. Konu sahibi bana takıntılı gibi geldi. Şahsen ben takıntılı bir insanla hiç bir şey paylaşmam gerekirse doğruları da saklarım alınıyorsa da alınsın.

Bu ay sonuna kadar sonuçlanacak. Yaşadık ama çok az. İkimizde izin alamadığımız için şehirlerde uzak olduğu için sorun oldu maalesef. Ben önceden çok güvenirdim. Hiç denk gelmemiştim sakladığına benden bir şeyi. Ama o yalanından sonra hem çok kırıldım hem de güvenmekte zorluk çekiyorum.

Eğer bi umudunuz varsa isterseniz tayinin çıkmasıyla aynı evde yaşamayı bi gözlemleyin. Hem belki aldatma ya da başka sorunlar varsa boşanma aşamasında sizin için daha kolay olur. Delil toplamak için yani. Belki de her şey rayına oturur ama bu konuda inancım düşük. Kendisinin yapmasını normal saydığı şeyleri sizin yapmanıza onay vermiyorsa vardır bunda bi bit yeniği. Belki sadece çok ataerkil bi düşünce biçimi içindedir ama bu seferde böyle bi zihniyetle hayat geçmez. Aslında red flagler ortada işin sonu belli ama eğer siz şans vermek istiyorsanız da kim ne diyebilir ki

Önceki konunuzda size o kadar yazdık çizdik ama boşa gitmiş. Güvenmiyorsanız boşanın siz de o zaman.

Bu yorumunun bir kısmın katılsamda bir kısmına katılmıyorum. Konu sahibi bana takıntılı gibi geldi. Şahsen ben takıntılı bir insanla hiç bir şey paylaşmam gerekirse doğruları da saklarım alınıyorsa da alınsın.
O zaman evliliği yürütmenin manası yok ki uyumlu çift değilsin. Boşanmak mantıklı oluyor iki taraf için de

O zaman evliliği yürütmenin manası yok ki uyumlu çift değilsin. Boşanmak mantıklı oluyor iki taraf için de

Konu uyumsa genelde takıntılı olan taraf uyumsuz oluyor. Bu tür insanlar baştan hiç evlenmese daha hayırlı olur, sonra ağzınızdan çıkan en ufka bir söz için en az bir ay düşünüp tartışma çıkartırlar.

Eşim daha 1 aylık evliyken bana yalan söyledi. Ve bende güvensizlik oluştu. Ben bu durumu aşamıyorum. Arada böyle tartışırken yalan söylemenin normal bir şey olduğunu söylemeye çalışıyor bana, ben aynısını yapsam ne yaparsın dediğinde sen yapamazsın diye çıkışıyor. Kadın iş arkadaşıyla iş için bir yere gittiğini günlerce saklamıştı benden daha doğrusu önce erkek arkadaşımla gidiyorum dedi sonradan kadın olduğu ortaya çıktı , şimdi de iş yerindeki başka bir kadın hakkında çoğu şeyi biliyor. Başka bir arkadaşının anlattığını söylüyor ama bu kadar şey bilmesi beni rahatsız ediyor, kızın çok cana yakın olduğunu benim kıskançlığımın gereksiz olduğunu mesafeyi koruduğunu söylüyor ama başka biri hakkında bu kadar bilgiye sahip olması beni rahatsız ediyor. Şu an iş gereği başka şehirlerdeyiz, ben aynı şehre gidemedim tayin bekliyorum ve onun tek başına olduğu şehirde benden bir şeyler saklaması sonradan söylediği yalanı açıklaması falan beni çok geriyor. Ve ben artık mutlu değilim güvenemiyorum, ne yapacağımı şaşırdım.
mutlu değilsen boşanacaksın başka ne yapmayı düşünüyorsun?

Hep derim kurt elmaya bir kere girdimi hep şüphe.Haksiz diyemem size ben üyelere katılıyorum ya böyle devam ya bitiş.Yani değişmezki insanlar huyu tarzı bu . Şüpheleri gidermek için yapması gereken en baştan açık olmaktı size yapmamış.Hadi onu yapmamis hala falso hareketler ben anlamadım insan iş arkadaşlarının her özelini her detayı niye bilsinki.Zor durum insan sindiremiyorda ama işte ya yere düşen şeyi yıkayıp alıyor yada çöpe Şahsen hep tetikte olacağım hiçbir ilişkiyi devam ettirmem Bu çok kişisel bir karar tamamen size ait bir karar belliki ne yapsa içinize Öyle görünüyor kurt elmayı oymaya başlamıış bir kere.

Ben şahsen böyle cıvık erkek sevmiyorum, iş ortamında elbette muhabbet sohbet olur ama böyle en ince ayrintisina kadar bilen ,oturup dedikodu yapan erkeklerden hoslanmiyorum. Evli erkek dediğin mesafesini bilecek ,evdeki karısının aklini, kalbini yoracak hareketlerden kacinacak.

Sen eşine bunun kiskanclikla değil onun duruşuyla alakası olduğunu söyle, nasıl aynısını ben yapınca mağara adamına donusmeyi kendine hak biliyorsan ona göre davranacaksin ya da ben bu deveyi gutmeyecegim diyeceksin.

Siz adamı daraltiyorsaniz, aşırı derecede kıskanç ve evhamliysaniz; yalan söylemesi normal bence. Söylese bir türlü söylemese bir türlü.
Bazıları evet abartıyor ama bazıları da gerçekten karısına o güveni vermiyor, karısına gelince dağ ayisi kendisi yapınca ;" ama sen kiskancsinnnn"...

Bak sana bir şey diyeyim. Şüpheleniyorsan için huzursuzsa vardır o içinin bir bildiği. Her şeyin yolunda olduğu bir evlilikte böyle olumsuz hisler olmaz. Çoğu zaman da kadınlar aldatıldığını ya da aldatılacağını hisseder. Kadınsal bir içgüdü diyebiliriz.

Bir de erkeklerin çoğunda bir huy vardır ve esasen bunu bilerek de yapmazlar. Hoşlandıkları ya da iş yerinde ilgilerini çeken kadınları bir arkadaştan bahseder gibi üstü kapalı eşlerine anlatırlar. Bir olay duymuştum mesela adam eşine diyor ki iş yerinde bir kız var yazık ailesi fakir o da çok zayıf bir şey yemiyor. Et yemediği için ben yiyorum onun etini. Çok hanım bir kız falan. Kız 20 yaş küçük adamdan. Karısını aldatıyormuş meğer bununla kadın peşine düşünce öğrenmişti. Herif de inkar ediyor tabii o benden kaç yaş küçük saçmalama bilmem ne.

Bu haltları yerler ama itiraf edemezler kıvırırlar. Bir erkeğin iş yerindeki kadınlarla max muhabbeti merhaba iyi akşamlar olur. Ben böyle gördüm böyle bilirim isteyen mağarada yaşıyorsun desin çok mutluyum böyle.
Benim eski sevgilim adliyeden ayrılan meslektaşlarına yemek düzenlenirdi oraya katılırdı. Hep erkeklerin ya da evlilerin masasına otururdu bekar kadın meslektaşlarının yanına oturmazdı ve bunu da bana demezdi bile. Ben adliyenin internet sayfası etkinliği yayınladığında görmüştüm ve bu ince davranışı bile beni mutlu etmişti. Yani adam olan haddini sınırını bilir.
Kocan iş yerindeki kadın hakkında bu kadar şey biliyorsa altında vardır bir şeyler. Bir de erkek adam karısını başkalarıyla kıyaslamaz.

Kısacası seni aldatıyor ya da aldatacak öyle hissettim ben. Bu işin peşine düş.

Son düzenleme:
Back
X