Eşim daha 1 aylık evliyken bana yalan söyledi. Ve bende güvensizlik oluştu. Ben bu durumu aşamıyorum. Arada böyle tartışırken yalan söylemenin normal bir şey olduğunu söylemeye çalışıyor bana, ben aynısını yapsam ne yaparsın dediğinde sen yapamazsın diye çıkışıyor. Kadın iş arkadaşıyla iş için bir yere gittiğini günlerce saklamıştı benden daha doğrusu önce erkek arkadaşımla gidiyorum dedi sonradan kadın olduğu ortaya çıktı , şimdi de iş yerindeki başka bir kadın hakkında çoğu şeyi biliyor. Başka bir arkadaşının anlattığını söylüyor ama bu kadar şey bilmesi beni rahatsız ediyor, kızın çok cana yakın olduğunu benim kıskançlığımın gereksiz olduğunu mesafeyi koruduğunu söylüyor ama başka biri hakkında bu kadar bilgiye sahip olması beni rahatsız ediyor. Şu an iş gereği başka şehirlerdeyiz, ben aynı şehre gidemedim tayin bekliyorum ve onun tek başına olduğu şehirde benden bir şeyler saklaması sonradan söylediği yalanı açıklaması falan beni çok geriyor. Ve ben artık mutlu değilim güvenemiyorum, ne yapacağımı şaşırdım.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşim bana yalan söylediğinden beri evliliğimiz iyi gitmiyor ve ne yapacağımı bilmiyorum.
- Konu Sahibi yorgunumk
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ya uzak olduğunuz için böylesiniz ya da adam gerçekten fazla samimi bunu asla öğrenemeyebilirsiniz. Hiç beraber yaşama şansınız oldu mu? Güvenemediğiniz biriyle hayat geçmez. Bunu unutmayın. Tayin sürecine ne kadar zaman var? Ya tayine kadar bekleyin bi süre beraber yaşamanın nasıl bişey olduğunu bekleyin ya da ben asla güvenemeyeceğim diyin ve ayrılın. Bu süreç çok uzarsa asla topsrlanamayacağınız bi noktaya gelirsiniz.
- 16 Temmuz 2023
- 1.760
- 4.512
- 53
Yalan söylemenin normal olduğunu demiş nokta. Yalan üstüne yalan söyler . 1 dakikada türlü yalanlar uydurur cinsten. Diğer konunu okumuştum sen kızar sinirlenirsin diye kadın iş arkadaşıyla gittiğini dememiş. İş yerindeki diğer kadınlarla da samimi görünüyor haklarında çok şey biliyor. Ayrıca iş dolayısıyla ikiniz de ayrı şehirdesiniz. Aldatma potansiyeli yüksek. Tamam iş ortamında kadın erkek arkadaş olmak normal ama bu kadarı fazla bence. Henüz 1 aylık evliyken ilk yalanı yakaladın. Severek mi evlendiniz? Ne kadar süre tanıştınız? Güven sorununuzu çözecek bir şey yapmıyorsa bosanin erkenden. Hiç öyle uzatıp yipranmaya gerek yokEşim daha 1 aylık evliyken bana yalan söyledi. Ve bende güvensizlik oluştu. Ben bu durumu aşamıyorum. Arada böyle tartışırken yalan söylemenin normal bir şey olduğunu söylemeye çalışıyor bana, ben aynısını yapsam ne yaparsın dediğinde sen yapamazsın diye çıkışıyor. Kadın iş arkadaşıyla iş için bir yere gittiğini günlerce saklamıştı benden daha doğrusu önce erkek arkadaşımla gidiyorum dedi sonradan kadın olduğu ortaya çıktı , şimdi de iş yerindeki başka bir kadın hakkında çoğu şeyi biliyor. Başka bir arkadaşının anlattığını söylüyor ama bu kadar şey bilmesi beni rahatsız ediyor, kızın çok cana yakın olduğunu benim kıskançlığımın gereksiz olduğunu mesafeyi koruduğunu söylüyor ama başka biri hakkında bu kadar bilgiye sahip olması beni rahatsız ediyor. Şu an iş gereği başka şehirlerdeyiz, ben aynı şehre gidemedim tayin bekliyorum ve onun tek başına olduğu şehirde benden bir şeyler saklaması sonradan söylediği yalanı açıklaması falan beni çok geriyor. Ve ben artık mutlu değilim güvenemiyorum, ne yapacağımı şaşırdım.
- 14 Ağustos 2024
- 1.538
- 3.122
- 48
- 14 Haziran 2023
- 7.003
- 22.155
- 268
- 33
Yaygara çıkarmak yerine gözlem yapmayı denersen evliliğin de huzurun da böyle sarpa sarmazEşim daha 1 aylık evliyken bana yalan söyledi. Ve bende güvensizlik oluştu. Ben bu durumu aşamıyorum. Arada böyle tartışırken yalan söylemenin normal bir şey olduğunu söylemeye çalışıyor bana, ben aynısını yapsam ne yaparsın dediğinde sen yapamazsın diye çıkışıyor. Kadın iş arkadaşıyla iş için bir yere gittiğini günlerce saklamıştı benden daha doğrusu önce erkek arkadaşımla gidiyorum dedi sonradan kadın olduğu ortaya çıktı , şimdi de iş yerindeki başka bir kadın hakkında çoğu şeyi biliyor. Başka bir arkadaşının anlattığını söylüyor ama bu kadar şey bilmesi beni rahatsız ediyor, kızın çok cana yakın olduğunu benim kıskançlığımın gereksiz olduğunu mesafeyi koruduğunu söylüyor ama başka biri hakkında bu kadar bilgiye sahip olması beni rahatsız ediyor. Şu an iş gereği başka şehirlerdeyiz, ben aynı şehre gidemedim tayin bekliyorum ve onun tek başına olduğu şehirde benden bir şeyler saklaması sonradan söylediği yalanı açıklaması falan beni çok geriyor. Ve ben artık mutlu değilim güvenemiyorum, ne yapacağımı şaşırdım.
1) Eğer şüphelerin doğru ise sessizce delil toplarsın şak avukatla kapı dışarı edersin mis gibi
2) Şüphelerin yersiz ise boş yere kıskanç yaftası yiyip kavga etmezsiniz evliliğinizde problem oluşmaz
3) Kaos çıkarıyorsan her şeyi yakmayı göze alacaksın ortalık alev alıp sonra her şey güllük gülistanlık olsun dersen olmaz
4) Aldattığını ispat edersen boşamayacak isen hiiiiç kurcalama
5) Yok ben boşarım burnundan da getiririm diyorsan sessizce yapacaksın
Eşin yalan söylemiş haklısın şüphede, her haltı bilen erkek lak lak ağzının içinde kızla geyik yapıyordur. Laçkadır. Bir tık ötesi zaten fazla muhabbet ile ateş barut meselesi.
Hepimiz çalışıyoruz ben iş yerindeki tüm erkekler ile selam dahi olsa iletişimim var ama kimin hangi derdi var karısı sevgilisi ile bilmem onlar da benimkini bilmez.
Kocan laçka bence mıç mıç, savunma olarak da sen kıskançsın aşkım diye manipüle ediyor ama sen de dozu ayarla tabi.
Gelelim şu kısma sen erkeklerle böyle şeyler yapsan kocan ne derdi? Gizlice araba ile gitme, erkeğin her şeyini bilme mevzusuna ne derdi?
Aynı konuyu tekrar açıyorsunuz, neyi farklı okumak istiyorsunuz söyleyin onu yazalım. Ben yaparım sen yapamazsın, benim kadın iş arkadaşlarım olur, giderim de gelirim de ama senin olamaz diyen adamların kumaşı bellidir. Her haltı yapar, yalan söyler yakalanınca da kitaba oraya buraya el basar yapmadım der. Ya bu eşle devam eder şüphe içinde yaşarsınız ya da yok yapamam deyip ayrılırsınız.
Bu ay sonuna kadar sonuçlanacak. Yaşadık ama çok az. İkimizde izin alamadığımız için şehirlerde uzak olduğu için sorun oldu maalesef. Ben önceden çok güvenirdim. Hiç denk gelmemiştim sakladığına benden bir şeyi. Ama o yalanından sonra hem çok kırıldım hem de güvenmekte zorluk çekiyorum.Ya uzak olduğunuz için böylesiniz ya da adam gerçekten fazla samimi bunu asla öğrenemeyebilirsiniz. Hiç beraber yaşama şansınız oldu mu? Güvenemediğiniz biriyle hayat geçmez. Bunu unutmayın. Tayin sürecine ne kadar zaman var? Ya tayine kadar bekleyin bi süre beraber yaşamanın nasıl bişey olduğunu bekleyin ya da ben asla güvenemeyeceğim diyin ve ayrılın. Bu süreç çok uzarsa asla topsrlanamayacağınız bi noktaya gelirsiniz.
- 30 Kasım 2019
- 11.937
- 38.007
- 598
Evet o da benim aşırı kıskanç olduğumu düşünüyor. Ya aslında benim ki kıskançlıktan ziyade o ilk yalanından sonra oluşan güvensizlik sebebi ile oldu. Yanına gittiğimde gözlem yapıcam belli bir süre. Bazı şeyler aynı şekilde ilerlerse devam edemem. Ruh sağlığım bozulacak düşünmekten. Benim evlilik hayalim böyle değildi.Yaygara çıkarmak yerine gözlem yapmayı denersen evliliğin de huzurun da böyle sarpa sarmaz
1) Eğer şüphelerin doğru ise sessizce delil toplarsın şak avukatla kapı dışarı edersin mis gibi
2) Şüphelerin yersiz ise boş yere kıskanç yaftası yiyip kavga etmezsiniz evliliğinizde problem oluşmaz
3) Kaos çıkarıyorsan her şeyi yakmayı göze alacaksın ortalık alev alıp sonra her şey güllük gülistanlık olsun dersen olmaz
4) Aldattığını ispat edersen boşamayacak isen hiiiiç kurcalama
5) Yok ben boşarım burnundan da getiririm diyorsan sessizce yapacaksın
Eşin yalan söylemiş haklısın şüphede, her haltı bilen erkek lak lak ağzının içinde kızla geyik yapıyordur. Laçkadır. Bir tık ötesi zaten fazla muhabbet ile ateş barut meselesi.
Hepimiz çalışıyoruz ben iş yerindeki tüm erkekler ile selam dahi olsa iletişimim var ama kimin hangi derdi var karısı sevgilisi ile bilmem onlar da benimkini bilmez.
Kocan laçka bence mıç mıç, savunma olarak da sen kıskançsın aşkım diye manipüle ediyor ama sen de dozu ayarla tabi.
Gelelim şu kısma sen erkeklerle böyle şeyler yapsan kocan ne derdi? Gizlice araba ile gitme, erkeğin her şeyini bilme mevzusuna ne derdi?
Sevgilim olsa evet derim ama evli olunca olmuyor bir anda. Ama katılıyorum güvenin tek kullanımlım olduğuna.Hep diyorum bence güven tek kullanımlıktır. Söylediği yalanda beyaz yalan vs değil. Ben guvenmezdim bu herife. Hele yapıp sen yapamazsın falan derse annesinin evine döner. Benimle işi yok.
Evet umarım böyle bir şeyle karşılaşmam. Uzaktayken zor oluyor yan yana olsak gözlem yapma şansım da artacak.Yalan söylemek gerçekten normal değil bence aldatma potansiyeli yüksek duruyor darlamadan takip edin hareketlerini
- 14 Haziran 2023
- 7.003
- 22.155
- 268
- 33
Sessiz takıl, o sinir olsun sen olacağına. Evlilikte sadakat şüpheye düştü ve yalanı normalleştirme çalışan bir tarsf var ise önce kendini koru, sen de rahat moda geç madem ayrı şehirdesin bekar mod devam et gez toz. Çevrenden sosyal hayattan asla evlilik için kopmaEvet o da benim aşırı kıskanç olduğumu düşünüyor. Ya aslında benim ki kıskançlıktan ziyade o ilk yalanından sonra oluşan güvensizlik sebebi ile oldu. Yanına gittiğimde gözlem yapıcam belli bir süre. Bazı şeyler aynı şekilde ilerlerse devam edemem. Ruh sağlığım bozulacak düşünmekten. Benim evlilik hayalim böyle değildi.
Severek evlendik. Bende karışık ortamda çalışıyorum ama aynı kişilerin ismi bir konuşma da dönünce ister istemez rahatsız oluyor insan.Yalan söylemenin normal olduğunu demiş nokta. Yalan üstüne yalan söyler . 1 dakikada türlü yalanlar uydurur cinsten. Diğer konunu okumuştum sen kızar sinirlenirsin diye kadın iş arkadaşıyla gittiğini dememiş. İş yerindeki diğer kadınlarla da samimi görünüyor haklarında çok şey biliyor. Ayrıca iş dolayısıyla ikiniz de ayrı şehirdesiniz. Aldatma potansiyeli yüksek. Tamam iş ortamında kadın erkek arkadaş olmak normal ama bu kadarı fazla bence. Henüz 1 aylık evliyken ilk yalanı yakaladın. Severek mi evlendiniz? Ne kadar süre tanıştınız? Güven sorununuzu çözecek bir şey yapmıyorsa bosanin erkenden. Hiç öyle uzatıp yipranmaya gerek yok
Çok haklısın önceliğim kendim olmalı.Sessiz takıl, o sinir olsun sen olacağına. Evlilikte sadakat şüpheye düştü ve yalanı normalleştirme çalışan bir tarsf var ise önce kendini koru, sen de rahat moda geç madem ayrı şehirdesin bekar mod devam et gez toz. Çevrenden sosyal hayattan asla evlilik için kopma
- 14 Ağustos 2018
- 19.631
- 2
- 73.737
- 598
Bu konuyu daha önce açtın zaten.Eşim daha 1 aylık evliyken bana yalan söyledi. Ve bende güvensizlik oluştu. Ben bu durumu aşamıyorum. Arada böyle tartışırken yalan söylemenin normal bir şey olduğunu söylemeye çalışıyor bana, ben aynısını yapsam ne yaparsın dediğinde sen yapamazsın diye çıkışıyor. Kadın iş arkadaşıyla iş için bir yere gittiğini günlerce saklamıştı benden daha doğrusu önce erkek arkadaşımla gidiyorum dedi sonradan kadın olduğu ortaya çıktı , şimdi de iş yerindeki başka bir kadın hakkında çoğu şeyi biliyor. Başka bir arkadaşının anlattığını söylüyor ama bu kadar şey bilmesi beni rahatsız ediyor, kızın çok cana yakın olduğunu benim kıskançlığımın gereksiz olduğunu mesafeyi koruduğunu söylüyor ama başka biri hakkında bu kadar bilgiye sahip olması beni rahatsız ediyor. Şu an iş gereği başka şehirlerdeyiz, ben aynı şehre gidemedim tayin bekliyorum ve onun tek başına olduğu şehirde benden bir şeyler saklaması sonradan söylediği yalanı açıklaması falan beni çok geriyor. Ve ben artık mutlu değilim güvenemiyorum, ne yapacağımı şaşırdım.
Ben artık senin takıntılı olduğunu ve adamın en ufak şeyi bile saklamak zorunda kaldığını düşünüyorum.
Takıntılı olmakla ne alakası var. Yeni evliyken eşin yalan söylemesini sineye çekip haklıdır kocam haklı yere yalan söylemiş mi diyeyim. İnsanları eleştirmek ne kadar kolay değil mi? Bazı şeyler başımıza gelmeden anlamıyoruz maalesef. Evliliğe yalan girmesi insanın aklını kurcalar, hep bir acaban olur. Bu takıntılılıkla alakalı değil. Sadece güvenim kırıldığı için kendimi rahat hissetmiyorum. Benim için evlilik saf ve temiz olmalı, o imzalar atıldıktan sonra yalan dolan girmemeli evliliğe, haksız mıyım?Bu konuyu daha önce açtın zaten.
Ben artık senin takıntılı olduğunu ve adamın en ufak şeyi bile saklamak zorunda kaldığını düşünüyorum.
- 20 Mart 2023
- 661
- 2.123
- 33
İş gereği seyehat tuhaf değil. Tuhaf olan başta erkek olduğunu söyleyip sonra kadın çıkması. Bu bence yalandan da ağır. Güvenmemekte haklısınız. Şimdi de ayrı şehirlerdeymişsiz. Şüpheyle hayat çekilmez hale gelir. Bence sorun çıkarmadan takip edin. Gözünüz üzerinde olsun ama hissettirmeyin. Ben dayanamazdım ama devam etmek istiyorsanız en azından hep tetikte olun.
- 14 Haziran 2023
- 7.003
- 22.155
- 268
- 33
Bu yoruma kısmen katılıyorum takıntı olmuş olabilir ama katılmadığım kısmı hırsızın hiç suçu yok mu kısmı da var? İnsan bir anda hastalıklı bir ruha sahip değilse kadın için diyorum kıskançlık da yapılır ama adam kıvılcımı tetikliyor.Bu konuyu daha önce açtın zaten.
Evlenmeden önce de iş güç ortam aşağı yukarı biliniyordur.
Şeffaf olunmayacak ise niye evlenilir ki?
Hadi diyelim bu kız takıntılı psikopat Evlenmeden önce de bellidir bu. Niye evlenmiş bu kızla?
Yalan söylenebilir kısmından çok huylandım ben
Bunun su götürür yanı yok, başka yalanlar ortaya çıkarsa alt yapı hazırlıyor.
Gizlenecek ne var ki, kadın iş arkadaşım ile aynı arabada gittik. Bunu söyleyememek için farklı şeylerin de olması lazım. Sadece kıskançsın sen söylemiyorum tamam olayı değil. Kıskanç birine bile dürüst yaklaşırsan normalse eğer aaa bak ben böyleyim ama, ne yaparsa da genelde haberim var gizli saklı işler yok der insan dozu zamanla düşer. Evlilik oturur. Daha evlilik yeni ve oturmamışken yalan bombası bence ağır olmuş.