- 12 Haziran 2020
- 341
- 423
- 18
- Konu Sahibi Denizzzz159
-
Beddua yazmiyor orda iyi okuyun dilerim allahtan basiniza gelmesin yaziyor.hanımefendi neden hemen beddua ediyorsunuz?
yani sizin ilişkinizde ufukta fiziksel şiddetin olduğu zaten ayan beyan ortadaymış,bangır bangır ben buradayım diye bağırıyormuş zaten.
kaç yaşındasınız? çalışıyor musunuz? bence kocanız düzelmez,çıkmazda falan da değilsiniz. BOŞANMAK gibi güzel bir seçeneğiniz var?
bahsettiğiniz whatsapp grubunun içeriği nedir? iş yerindeki arkadaşlarının olduğu bir grup mu? orayı göremedim galiba,ne grubu oduğunu biliyor musunuz?Siz esinize kadinlarla konusmasina izin verirsiniz iyi aksamlar.
Bu arada koluna vs vurmanız da yanlış. Zaten karşınızda öfke kontrolü olmayan, bir hanıma el kaldırabilen biri var. Kol, yüz farketmez. Sizin vurmanız da hatadır. Evlilik bu, çocuk kavgası gibi olmamalı. Arada saygıyı muhafaza edeceksiniz ki yıllar geçince de, aşk yerini sevgiye bırakınca birlikte yaşamaya değecek bir takım maneviyat kalacak. Bu konuyu hafife almayın. Dilerim sizin iyiliginize bir tavsiye olarak yorumlarsını
kusura bakmayın yanlış okuduğum için :)Beddua yazmiyor orda iyi okuyun dilerim allahtan basiniza gelmesin yaziyor.
Bende normal gormuyorum normal gorsem buraya yazmam.Siz öyle algılamışsınız.
Aksine ben okuyunca size yaşatılan vahşetin kısa özetini gördüm.
Dalga olarak gördüğünüz ‘saçma’ demesidir ki aksine gerçekten saçma yaşadıklarınız çünkü hiçbir düzgün saygı sevgi temelli ilişkide bunlar olmaz.
MalesefNe desek boş gibi geliyor bana.. Senin ne istediğin önemli olan fakat sende ne istediğini bilmiyorsun gibime geliyor bana..
TesekkurlerHanımefendi muhtemelen aldatılıyorsunuz zaten fakat buradan size yazılanlar ile kendinize yol çizmek yerine bence şuan olduğunuzun durumun farkına varmaya bakın.Aslında kimse sizinle dalga geçmiyor siz hem derdinizi yazıyorsunuz hem yazılan yoruma alınganlık gösteriyorsunuz gerçekleri görmek için paylaştığınız bir özeliniz umumi alana açıktır buraya yazıldığından itibaren herkes yorum yapma hakkını elde etmiş olur Umarım size kalkan eller bir gün saçlarınızı okşamayı tercih eder sağlıcakla kalın
Bu herkese gore degisir.Kaç yaşındasınız? Hayır yanı 6 yıl boyunca kavga edılen bir ilişkide hangi akla hizmet evlendınız? Düzelir diye mi ? Böyle bir şey mümkün mü yahu yakında siz çocuk düzeltir evliliğimizi diyede çocuk kararı alırısınız. Adam sıze psikolojik ve fızıksel şiddet uyguluyor ama bugun o tokatı yiyince aydınlanma gelmiş. Umarım aklınız başınıza gelirde boşanırsınız. Ek olarak ınsanlar evlendı dıye karşı cıns arkadaşlıkları olmayacak diye bır saçmalık yok.
Ve hemem aldatiliyosunuz yorumunuda koyamamssinizTesekkurler
Bi partinin grububahsettiğiniz whatsapp grubunun içeriği nedir? iş yerindeki arkadaşlarının olduğu bir grup mu? orayı göremedim galiba,ne grubu oduğunu biliyor musunuz?
Her kavgada şiddete meyilli olmasın ne demek? Kavga tabiki olur her evlilikte tartışma olabiliyor ama şiddeet olmamalıHer kavgada meyilli olmasın bazı kavgalarda mı meyilli olsun?
çok da şey yapmak istemiyorum ama siyasi parti grubunda zaten kıskanmanızı gerektirecek nasıl bir muhabbet dönebilir ki?Bi partinin grubu
Haklisiniz aben kismaniyorum evetçok da şey yapmak istemiyorum ama siyasi parti grubunda zaten kıskanmanızı gerektirecek nasıl bir muhabbet dönebilir ki?
bence aranızda ne güven ne de saygı kalmış... sizin kıskandığınız şeyler bence kıskanılacak şeyler değil, ama sizin özeliniz tabi karışamam.
şiddetin türü ne olursa olsun,buna meyletmiş olması bile bence sizi düşündürmeliydi.
taviz tavizi doğurur. affederseniz devamı gelir.
bence ya çift terapistine gidin ya da boşanın. çünkü eşinizin düzeleceği izlenimini pek alamadım.
-bu arada içerik sildiğiniz için banlanacaksınız haberiniz olsun.
neden güveniniz yok? en başından mı yoktu? güven olmayan evliliği neden sürdürmek isteyesiniz? :/Haklisiniz aben kismaniyorum evet
ama guvenim yok ki
Toplu is grubu, aldigi egitimlerin grubu, dernek ve faaliyet gruplari hepsinde kadin erkek var. Ama kalkipta o gruplardan çıkacaksin demiyorum. Kimseyle özelden konuştuğunu veya grup içerisinde samimi konuşmalar yaptığını görmedim. Eşim kavgaci degil, kari kiz peşinde koşan birisi de değil. Ama sizin eşiniz hem kavgaci hemde güven vermeyen biri oldugu icin Kıskançlık yapmanız normal. Üzgünüm umarim olmaz ama daha çok tokat yersiniz bu kafaylaSiz esinize kadinlarla konusmasina izin verirsiniz iyi aksamlar.
Salakligim heralde komseye guvenmem kafasinda oldum hep blmiyorumneden güveniniz yok? en başından mı yoktu? güven olmayan evliliği neden sürdürmek isteyesiniz? :/
Toplu is grubu, aldigi egitimlerin grubu, dernek ve faaliyet gruplari hepsinde kadin erkek var. Ama kalkipta o gruplardan çıkacaksin demiyorum. Kimseyle özelden konuştuğunu veya grup içerisinde samimi konuşmalar yaptığını görmedim. Eşim kavgaci degil, kari kiz peşinde koşan birisi de değil. Ama sizin eşiniz hem kavgaci hemde güven vermeyen biri oldugu icin Kıskançlık yapmanız normal. Üzgünüm umarim olmaz ama daha çok tokat yersiniz bu kafayla
Konusmak ne kolay dimi sende fazla kendindende esindende emin olma allah butun herseyi bizim icin vermiss basima gelmez deyip boyle boburlenme benim yasadigimin bin katini yasarsinn kendini boynuzlanirken gorursun ozamann bu dediklerknden pksman olursun bukadar yuksekten yerr cakilirsin haberin olsun .Toplu is grubu, aldigi egitimlerin grubu, dernek ve faaliyet gruplari hepsinde kadin erkek var. Ama kalkipta o gruplardan çıkacaksin demiyorum. Kimseyle özelden konuştuğunu veya grup içerisinde samimi konuşmalar yaptığını görmedim. Eşim kavgaci degil, kari kiz peşinde koşan birisi de değil. Ama sizin eşiniz hem kavgaci hemde güven vermeyen biri oldugu icin Kıskançlık yapmanız normal. Üzgünüm umarim olmaz ama daha çok tokat yersiniz bu kafayla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?