Eşim bana vurdu

Çocuk yokken ayrılmanız iyi olur. İleride daha ağırlarını yaşarsınız. Gerçi sizin ayrılma gibi bir düşünceniz olduğunu sanmıyorum ama,değişmez böyle gelmiş böyle gider.

Bu duruma kesinlikle göz yummamalısınız uzaklaşın biraz bence ders olsun her kavgada meyilli olmasın şiddete eğer ilk seferinde göz yumarsanız emin olun devamı gelecektir çok üzücü bir durum ama tavrınızı koymanız gerekiyor lütfen göz yummayın

Her kavgada meyilli olmasın bazı kavgalarda mı meyilli olsun?

Evlenince düzelir ne demek ya, karsinizda ki insani makine robot falan mi saniyorsunuz da düzelecek. 6 yılda hep kavga etmissiniz ustune birde evlenmissin, bence sacma sapan grupta kiz varmista cik dedim de cikmadi gibi cocukca kıskançlık davranisindan tokat yemissin cok seviyordum evlendim ben napayim simdi diyorsun. Canim sen yapacağını yapmışsın zaten. Geçmiş olsun adam nikahli karim ayağına doverimde severimde diye düşünüyor büyük ihtimal ilk olmus ama son olacagini hic sanmıyorum. Kendi düşen aglamaz derler. Gecmis olsun.

hanımefendi neden hemen beddua ediyorsunuz?

yani sizin ilişkinizde ufukta fiziksel şiddetin olduğu zaten ayan beyan ortadaymış,bangır bangır ben buradayım diye bağırıyormuş zaten.

kaç yaşındasınız? çalışıyor musunuz? bence kocanız düzelmez,çıkmazda falan da değilsiniz. BOŞANMAK gibi güzel bir seçeneğiniz var?

Soylemek var soylemek var yorum yapmiyor ki dalga geciyor
Siz öyle algılamışsınız.
Aksine ben okuyunca size yaşatılan vahşetin kısa özetini gördüm.
Dalga olarak gördüğünüz ‘saçma’ demesidir ki aksine gerçekten saçma yaşadıklarınız çünkü hiçbir düzgün saygı sevgi temelli ilişkide bunlar olmaz.

3 aylık evliyken attığı bu tokatı sineye çekerseniz defalarca kez aynı muameleye muhattap olursunuz.

Siz esinize kadinlarla konusmasina izin verirsiniz iyi aksamlar.

Bile bile kendinizi ateşe atmışsınız üzgünüm ama ilkine göz yumarsanız devamı da gelir. Eşinizin değişeceğini sanmıyorum.

Ne desek boş gibi geliyor bana.. Senin ne istediğin önemli olan fakat sende ne istediğini bilmiyorsun gibime geliyor bana..

Kaç yaşındasınız? Hayır yanı 6 yıl boyunca kavga edılen bir ilişkide hangi akla hizmet evlendınız? Düzelir diye mi ? Böyle bir şey mümkün mü yahu yakında siz çocuk düzeltir evliliğimizi diyede çocuk kararı alırısınız. Adam sıze psikolojik ve fızıksel şiddet uyguluyor ama bugun o tokatı yiyince aydınlanma gelmiş. Umarım aklınız başınıza gelirde boşanırsınız. Ek olarak ınsanlar evlendı dıye karşı cıns arkadaşlıkları olmayacak diye bır saçmalık yok.

Insanların ne demesini bekliyodunuz da yazılanlara tepki veriyosunuz . Evlenmeden önce belliymis adamın ne olduğu . Tokatla kalsın Allah daha beterinden korusun mu diyelim ne diyelim

Hanımefendi muhtemelen aldatılıyorsunuz zaten fakat buradan size yazılanlar ile kendinize yol çizmek yerine bence şuan olduğunuzun durumun farkına varmaya bakın.Aslında kimse sizinle dalga geçmiyor siz hem derdinizi yazıyorsunuz hem yazılan yoruma alınganlık gösteriyorsunuz gerçekleri görmek için paylaştığınız bir özeliniz umumi alana açıktır buraya yazıldığından itibaren herkes yorum yapma hakkını elde etmiş olur Umarım size kalkan eller bir gün saçlarınızı okşamayı tercih eder sağlıcakla kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…