Yeni evliyken karakteri sessiz sakin nasıl olsa ev kuşu bir eşim var diye düşüyordum. Zar zor ikna edip birlikte biryerlere çıkardık. Ailesi yakın oturuyor oraya bile bensiz gitmiyor. Ama artık bu durumdan sıkılmaya başladım 3yillik evliligimde bir kez bile hadi bugünde şunu yapalım buraya gidelim demedi. Birkez olsun hediye almadı. Bende bu durumdan sıkıldıkça sinirlenip kavga çıkartarak rahatlıyorum. Ama son zamandır eşimde gözlemledigim, yeni insanlarla tanışmayı pek sevmez soğuktur, hobi olarak genç arkadaş gurubuyla boş vakitlerinde okey oynamayi sever , akşamları işten gelince eline teli alır papci denilen oyunu oynar. Bu oyun yüzünden de çok tartıştım sinirden bende indirdim en azından birlikte oynarız gerçekten bağımlılık yapan bir oyun mu diye. Oyunda bile benimle oynamak istemiyor. Arkadaş gurubuyla sürekli dışarı çıkmaz ama boş vakti olursa seve seve gider, evin içinde sessiz sakin sohbeti muhabbeti olmayan adam gidiyor, arkadaşlarıyla gayet sohbetli mutlu keyif alan bir adama dönüşüyor. Önceden de bunları yaşıyordum hatta çok kavga yaşadık ama duygusal olarak artık kadınlık gururuma dokunuyor. Niye hep ben hadi şuraya gidelim diyorum (şuanda desemde gitmiyor ayda yılda) neden hep ben peşinden koşuyorum. Evlilik boyunca ben bu adamla küs kalamiyorum kör kütükte aşık değilim ama benden uzaklaştıkça sinir olup dedigimi yaptırmaya çalışıyorum. Sonuç olarak kavga cikartiigimda eşim bıkmış ve umursamaz bir hal içerisinde, bu durumda bile beni suçlu görüyor , neymiş efendim boş vaktinde kendine vakit ayırmaya ihtiyacı varmış. Durumlar sizde de bu şekilde mi ilerliyor yoksa ben biraz kendimi geri mi cekmeliyim? Bu arada bı sure eşime soğuk davransam bu durum daha da hoşuna gidiyor eline teli alıp keyifli keyifli oyununa devam ediyor. Artık çok bunaldım. Soğumak istiyorum ama sanki üstümde bağlanma büyüsü yapılmış gibi ısrarla benimle vakit gecireceksin diye kavga yapiyorum. Aslında vakit geçirmekten ziyade istediğim yapılsın diye daha da hirslaniyorum umursamadikca kafayı yiyecem. Yada bunlar evliliğin gerçek yüzümü? Ben bu adamla nasıl halt ederim ? Boşanmak haricinde tavsiyelerinizi bekliyorum? Özellikle benim durumumu yaşamış eşini veya kendini düzeltmiş hanımlardan.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Esim bana vakit ayirmiyor
- Konu Sahibi Duru000
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Kasım 2009
- 22.106
- 85.743
- 798
Bile bile evlenmişsinÖnceden de bunları yaşıyordum hatta çok kavga yaşadık ama duygusal olarak artık kadınlık gururuma dokunuyor
Ürün bu yani
Tost makinesi alıp neden su kaynatmıyor diyemezsin
Canm insanlar evlendikten sonra da değişir karakterini taniyamazsin. Bu arada görücü usulü evlendikBile bile evlenmişsin
Ürün bu yani
Tost makinesi alıp neden su kaynatmıyor diyemezsin
- 25 Şubat 2018
- 13.066
- 75.474
- 548
İlgisiz insandan yapılan taktikle ilgili bir insan çıkaramazsınız, soğuk durduğunuzda bile rahatsiz olmak yerine durumu fırsata çevirirken üstelik.
Sürekli kavga etmek zaten sıcak olmayan ilişkinizi daha da olumsuz etkiler. Madem boşanmak bir alternatif değil kendinize eşiniz dışında mesgaleler edinin.
Çalışmıyorsunuz, çocuğunuz yok, kafanızı meşgul edecek şeyler yapın, kursa gidin, spora gidin, çevre edinin kendinize. Eski konulardan hatırladığım herşeyi eşinizle yapmak istiyordunuz onsuz dışarı cikmak bile istemiyordunuz, bunlardan vazgeçin mesela, kendi başınıza birşeyler yapın sıklıkla.
Sürekli kavga etmek zaten sıcak olmayan ilişkinizi daha da olumsuz etkiler. Madem boşanmak bir alternatif değil kendinize eşiniz dışında mesgaleler edinin.
Çalışmıyorsunuz, çocuğunuz yok, kafanızı meşgul edecek şeyler yapın, kursa gidin, spora gidin, çevre edinin kendinize. Eski konulardan hatırladığım herşeyi eşinizle yapmak istiyordunuz onsuz dışarı cikmak bile istemiyordunuz, bunlardan vazgeçin mesela, kendi başınıza birşeyler yapın sıklıkla.
Tartışmayı bırak sen öyle yaptıkça inadına yapıyor gibi .. sakin kal sürekli eleştirme. Zor tabi ama.bi laf.var hanı ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecenYeni evliyken karakteri sessiz sakin nasıl olsa ev kuşu bir eşim var diye düşüyordum. Zar zor ikna edip birlikte biryerlere çıkardık. Ailesi yakın oturuyor oraya bile bensiz gitmiyor. Ama artık bu durumdan sıkılmaya başladım 3yillik evliligimde bir kez bile hadi bugünde şunu yapalım buraya gidelim demedi. Birkez olsun hediye almadı. Bende bu durumdan sıkıldıkça sinirlenip kavga çıkartarak rahatlıyorum. Ama son zamandır eşimde gözlemledigim, yeni insanlarla tanışmayı pek sevmez soğuktur, hobi olarak genç arkadaş gurubuyla boş vakitlerinde okey oynamayi sever , akşamları işten gelince eline teli alır papci denilen oyunu oynar. Bu oyun yüzünden de çok tartıştım sinirden bende indirdim en azından birlikte oynarız gerçekten bağımlılık yapan bir oyun mu diye. Oyunda bile benimle oynamak istemiyor. Arkadaş gurubuyla sürekli dışarı çıkmaz ama boş vakti olursa seve seve gider, evin içinde sessiz sakin sohbeti muhabbeti olmayan adam gidiyor, arkadaşlarıyla gayet sohbetli mutlu keyif alan bir adama dönüşüyor. Önceden de bunları yaşıyordum hatta çok kavga yaşadık ama duygusal olarak artık kadınlık gururuma dokunuyor. Niye hep ben hadi şuraya gidelim diyorum (şuanda desemde gitmiyor ayda yılda) neden hep ben peşinden koşuyorum. Evlilik boyunca ben bu adamla küs kalamiyorum kör kütükte aşık değilim ama benden uzaklaştıkça sinir olup dedigimi yaptırmaya çalışıyorum. Sonuç olarak kavga cikartiigimda eşim bıkmış ve umursamaz bir hal içerisinde, bu durumda bile beni suçlu görüyor , neymiş efendim boş vaktinde kendine vakit ayırmaya ihtiyacı varmış. Durumlar sizde de bu şekilde mi ilerliyor yoksa ben biraz kendimi geri mi cekmeliyim? Bu arada bı sure eşime soğuk davransam bu durum daha da hoşuna gidiyor eline teli alıp keyifli keyifli oyununa devam ediyor. Artık çok bunaldım. Soğumak istiyorum ama sanki üstümde bağlanma büyüsü yapılmış gibi ısrarla benimle vakit gecireceksin diye kavga yapiyorum. Aslında vakit geçirmekten ziyade istediğim yapılsın diye daha da hirslaniyorum umursamadikca kafayı yiyecem. Yada bunlar evliliğin gerçek yüzümü? Ben bu adamla nasıl halt ederim ? Boşanmak haricinde tavsiyelerinizi bekliyorum? Özellikle benim durumumu yaşamış eşini veya kendini düzeltmiş hanımlardan.
- 28 Ağustos 2019
- 2.058
- 2.141
- 133
Yeni evliyken karakteri sessiz sakin nasıl olsa ev kuşu bir eşim var diye düşüyordum. Zar zor ikna edip birlikte biryerlere çıkardık. Ailesi yakın oturuyor oraya bile bensiz gitmiyor. Ama artık bu durumdan sıkılmaya başladım 3yillik evliligimde bir kez bile hadi bugünde şunu yapalım buraya gidelim demedi. Birkez olsun hediye almadı. Bende bu durumdan sıkıldıkça sinirlenip kavga çıkartarak rahatlıyorum. Ama son zamandır eşimde gözlemledigim, yeni insanlarla tanışmayı pek sevmez soğuktur, hobi olarak genç arkadaş gurubuyla boş vakitlerinde okey oynamayi sever , akşamları işten gelince eline teli alır papci denilen oyunu oynar. Bu oyun yüzünden de çok tartıştım sinirden bende indirdim en azından birlikte oynarız gerçekten bağımlılık yapan bir oyun mu diye. Oyunda bile benimle oynamak istemiyor. Arkadaş gurubuyla sürekli dışarı çıkmaz ama boş vakti olursa seve seve gider, evin içinde sessiz sakin sohbeti muhabbeti olmayan adam gidiyor, arkadaşlarıyla gayet sohbetli mutlu keyif alan bir adama dönüşüyor. Önceden de bunları yaşıyordum hatta çok kavga yaşadık ama duygusal olarak artık kadınlık gururuma dokunuyor. Niye hep ben hadi şuraya gidelim diyorum (şuanda desemde gitmiyor ayda yılda) neden hep ben peşinden koşuyorum. Evlilik boyunca ben bu adamla küs kalamiyorum kör kütükte aşık değilim ama benden uzaklaştıkça sinir olup dedigimi yaptırmaya çalışıyorum. Sonuç olarak kavga cikartiigimda eşim bıkmış ve umursamaz bir hal içerisinde, bu durumda bile beni suçlu görüyor , neymiş efendim boş vaktinde kendine vakit ayırmaya ihtiyacı varmış. Durumlar sizde de bu şekilde mi ilerliyor yoksa ben biraz kendimi geri mi cekmeliyim? Bu arada bı sure eşime soğuk davransam bu durum daha da hoşuna gidiyor eline teli alıp keyifli keyifli oyununa devam ediyor. Artık çok bunaldım. Soğumak istiyorum ama sanki üstümde bağlanma büyüsü yapılmış gibi ısrarla benimle vakit gecireceksin diye kavga yapiyorum. Aslında vakit geçirmekten ziyade istediğim yapılsın diye daha da hirslaniyorum umursamadikca kafayı yiyecem. Yada bunlar evliliğin gerçek yüzümü? Ben bu adamla nasıl halt ederim ? Boşanmak haricinde tavsiyelerinizi bekliyorum? Özellikle benim durumumu yaşamış eşini veya kendini düzeltmiş hanımlardan.
Onun üstüne gideceğine kendine bi uğraş bul, sen de arkadaşlarınla çık, bi hobi edin. Sabret ve Sessiz sakin kal biraz bak bakalım değişecek mi? Düşünsene sürekli aynı şeylerden tartışıyormuşsunuz çok sıkıcı ve kötü. Bırak kendi haline. Belki biraz rahat bırakınca değişir.
- 23 Nisan 2017
- 1.032
- 1.509
- 133
- 22 Ekim 2014
- 5.409
- 4.605
- 173
- 25 Şubat 2016
- 1.047
- 665
- 123
O arkadas cevresiyle beraber olmaktan mutlu oldugu için cıldırıyorsun.sende onun sana yaptıgını yap.arkadaslarınla gez toz eglen dershaneye kursa yazıl yeni arkadaslar edin.merak etsin kimlesin napıyosun diye oda senin üzerine düşer.pubg ye gelince.bende sinir oluyordum o oyuna ve girdim nasıl zevkli nasıl.her kavga ettigimşzde oyunu açıyorum umrumda olmuyor sonra oda oyuma giriyor.yan odadan bana oyun talebş gönderiyor.baska adamlarla oynarsam sarkıntılık yaparlar diye resmen sende baskalarıyla oyna seside aç.oyun saçma bir oyun degil ancak bazen salak salak soru soran oluyo yaş kaç nerden diye.onları duyda çıldırırr
Benim eşimde aynı bende o durumdan muzdaribim malesef ve sabretmekten başka yapacagım birşey yok her insan farklı işte degiştiremezsin bi insanın karakterını huyunu evlendıktem sonra nasıl olsa bu benım yanımda diye bi düşünce oluyor erkeklerde umursamamazlık ama ne kadar umursamaz olursan o kadar umursanıyorsun pubg bagımlılık yapan bi oyun bi de ortamı varsa ki eger varmıs zaten işiniz zor allah yardımcınız olsun ne dıyeyim sizde farklı aktivitelerle ugrasın kafanızı dagıtın siz ne derseniz deyun degilmeyecek
- 25 Şubat 2016
- 1.047
- 665
- 123
- 21 Ekim 2019
- 153
- 467
- 18
- 37
İlgisiz birini ilgili meraklı yapmak diye birşey olacağını hiç sanmıyorum. Ama illa bi ekşınlara gireyim deneyeyim diyorsanız sık sık dışarı çıkın nereye gittiğinizi sormadan söylemeyin. Hatta bunu akşam da yapın. Kursa vs gidip yeni arkadaş gruplarıyla takılın. O sormadan da birşeyinizi anlatmayın. Telefonla konuşurken başka odaya gidin kapınızı kapatın. Ama bunları yaparken size hesap sorarsa cevap verin ki yanlışlıkla boşanmayın Böylece hem romantik komedi dizisi tadında bir evliliğiniz olur hem de acabalardan kurtulmuş olursunuz belki. Hala tepkisiz kalırsa sevgisinden şüphe edin artık yani lütfen
- 26 Mart 2018
- 28.447
- 127.964
- 598
Eşin cimri mi canım. Ben de herşeyi çeke çeke yaptırıyorum. Ama bir süre sonra bıkıyor insan. Eşimin tek farkı telefona düşkün değil. İşi gücü lisans mezunu olan adam 3.üniversiteyi okuyor. Dersi bahane edip iyice asosyal oldu. Kısacası değişmiyorlar. İçini ferahlatmak isterdim ama maalesef.Yeni evliyken karakteri sessiz sakin nasıl olsa ev kuşu bir eşim var diye düşüyordum. Zar zor ikna edip birlikte biryerlere çıkardık. Ailesi yakın oturuyor oraya bile bensiz gitmiyor. Ama artık bu durumdan sıkılmaya başladım 3yillik evliligimde bir kez bile hadi bugünde şunu yapalım buraya gidelim demedi. Birkez olsun hediye almadı. Bende bu durumdan sıkıldıkça sinirlenip kavga çıkartarak rahatlıyorum. Ama son zamandır eşimde gözlemledigim, yeni insanlarla tanışmayı pek sevmez soğuktur, hobi olarak genç arkadaş gurubuyla boş vakitlerinde okey oynamayi sever , akşamları işten gelince eline teli alır papci denilen oyunu oynar. Bu oyun yüzünden de çok tartıştım sinirden bende indirdim en azından birlikte oynarız gerçekten bağımlılık yapan bir oyun mu diye. Oyunda bile benimle oynamak istemiyor. Arkadaş gurubuyla sürekli dışarı çıkmaz ama boş vakti olursa seve seve gider, evin içinde sessiz sakin sohbeti muhabbeti olmayan adam gidiyor, arkadaşlarıyla gayet sohbetli mutlu keyif alan bir adama dönüşüyor. Önceden de bunları yaşıyordum hatta çok kavga yaşadık ama duygusal olarak artık kadınlık gururuma dokunuyor. Niye hep ben hadi şuraya gidelim diyorum (şuanda desemde gitmiyor ayda yılda) neden hep ben peşinden koşuyorum. Evlilik boyunca ben bu adamla küs kalamiyorum kör kütükte aşık değilim ama benden uzaklaştıkça sinir olup dedigimi yaptırmaya çalışıyorum. Sonuç olarak kavga cikartiigimda eşim bıkmış ve umursamaz bir hal içerisinde, bu durumda bile beni suçlu görüyor , neymiş efendim boş vaktinde kendine vakit ayırmaya ihtiyacı varmış. Durumlar sizde de bu şekilde mi ilerliyor yoksa ben biraz kendimi geri mi cekmeliyim? Bu arada bı sure eşime soğuk davransam bu durum daha da hoşuna gidiyor eline teli alıp keyifli keyifli oyununa devam ediyor. Artık çok bunaldım. Soğumak istiyorum ama sanki üstümde bağlanma büyüsü yapılmış gibi ısrarla benimle vakit gecireceksin diye kavga yapiyorum. Aslında vakit geçirmekten ziyade istediğim yapılsın diye daha da hirslaniyorum umursamadikca kafayı yiyecem. Yada bunlar evliliğin gerçek yüzümü? Ben bu adamla nasıl halt ederim ? Boşanmak haricinde tavsiyelerinizi bekliyorum? Özellikle benim durumumu yaşamış eşini veya kendini düzeltmiş hanımlardan.
- 30 Kasım 2019
- 1.154
- 2.527
- 48
- 28 Haziran 2016
- 779
- 1.253
- 63
- 43
Bu herkes için geçerli değil. Benim eşim evlendikten önce nasılsa şimdi de öyle. Erkekler sevgiliyken, nişanlıyken aslında birtakım işaretler veriyorlar kim olduklarına dair. Ama çoğu kadın bunları görmüyor ya da görmek istemiyor çünkü sonunda evlilik var. Kutsal hedef..Canm insanlar evlendikten sonra da değişir karakterini taniyamazsin. Bu arada görücü usulü evlendik
- 4 Aralık 2010
- 3.441
- 6.184
- 358
- 35
Bizde de benzeri bir durum vardı. Hayatımız futbol üzerine kuruluydu. Maç varken çıt bile cikartmami istemezdi. Maç biter yorumu başlar, yorum biter gelecek maça dair on goruler başlar asla ama asla bitmezdi... Sadece bizim lig değil, İspanya İngiltere Fransa vs bir çok ligi de takip ederdi. Gözü ne beni ne de çocuğu görürdü.
Önce kızdım, kavgalar dövüşler oooo :)) sonra hiç ses etmedim. Daha sonra kendime uğraş buldum. Tekrar üni okudum. Akşam çayımı içip odama ders çalışmaya gittim. Asla kötü davranmadim eşime. O farkında değildi yaptığı yalniz bırakmanın.. o yüzden yüzümü bile asmadim.
Aradan zaman geçti bizimki benim.odaya gidip geliyor çay bisküvi meyve hizmetleri. Ya biraz daha otur hemen gitme demeler, istediğim kanalı açmalar, sohbetler muhabbetler vs vs :))
Şimdi sadece tek takımın maçlarını takip ediyor. Cook şükür. Ama 6 yıl aldı diyebilirim :))
Üstüne gitme, dert de etme.. kendine uğraş bul. Onu yalnız bırak. Nerede bu kız ya desin. Ama ben hiç ilgilenmedim asla laf etmedim. Sabahlara kadar oturup izledi. İşten geldi TV açtı ses etmedim. Kendi işime baktım.
Ben eşimi seviyorum o da beni seviyor ama eski bir alışkanlık ancak zamanla değişiyor.. şimdi sukrediyorum...
Önce kızdım, kavgalar dövüşler oooo :)) sonra hiç ses etmedim. Daha sonra kendime uğraş buldum. Tekrar üni okudum. Akşam çayımı içip odama ders çalışmaya gittim. Asla kötü davranmadim eşime. O farkında değildi yaptığı yalniz bırakmanın.. o yüzden yüzümü bile asmadim.
Aradan zaman geçti bizimki benim.odaya gidip geliyor çay bisküvi meyve hizmetleri. Ya biraz daha otur hemen gitme demeler, istediğim kanalı açmalar, sohbetler muhabbetler vs vs :))
Şimdi sadece tek takımın maçlarını takip ediyor. Cook şükür. Ama 6 yıl aldı diyebilirim :))
Üstüne gitme, dert de etme.. kendine uğraş bul. Onu yalnız bırak. Nerede bu kız ya desin. Ama ben hiç ilgilenmedim asla laf etmedim. Sabahlara kadar oturup izledi. İşten geldi TV açtı ses etmedim. Kendi işime baktım.
Ben eşimi seviyorum o da beni seviyor ama eski bir alışkanlık ancak zamanla değişiyor.. şimdi sukrediyorum...
- 6 Aralık 2018
- 9.824
- 8.499
- 148
Sanki adamın tarzı bu gibi.Ayrıca saatlerce elınde tlfla oyun oynamasıda çok kotu.Bunu duzeltmesı lazım.Evlılık terapıstıne gıdın.Yeni evliyken karakteri sessiz sakin nasıl olsa ev kuşu bir eşim var diye düşüyordum. Zar zor ikna edip birlikte biryerlere çıkardık. Ailesi yakın oturuyor oraya bile bensiz gitmiyor. Ama artık bu durumdan sıkılmaya başladım 3yillik evliligimde bir kez bile hadi bugünde şunu yapalım buraya gidelim demedi. Birkez olsun hediye almadı. Bende bu durumdan sıkıldıkça sinirlenip kavga çıkartarak rahatlıyorum. Ama son zamandır eşimde gözlemledigim, yeni insanlarla tanışmayı pek sevmez soğuktur, hobi olarak genç arkadaş gurubuyla boş vakitlerinde okey oynamayi sever , akşamları işten gelince eline teli alır papci denilen oyunu oynar. Bu oyun yüzünden de çok tartıştım sinirden bende indirdim en azından birlikte oynarız gerçekten bağımlılık yapan bir oyun mu diye. Oyunda bile benimle oynamak istemiyor. Arkadaş gurubuyla sürekli dışarı çıkmaz ama boş vakti olursa seve seve gider, evin içinde sessiz sakin sohbeti muhabbeti olmayan adam gidiyor, arkadaşlarıyla gayet sohbetli mutlu keyif alan bir adama dönüşüyor. Önceden de bunları yaşıyordum hatta çok kavga yaşadık ama duygusal olarak artık kadınlık gururuma dokunuyor. Niye hep ben hadi şuraya gidelim diyorum (şuanda desemde gitmiyor ayda yılda) neden hep ben peşinden koşuyorum. Evlilik boyunca ben bu adamla küs kalamiyorum kör kütükte aşık değilim ama benden uzaklaştıkça sinir olup dedigimi yaptırmaya çalışıyorum. Sonuç olarak kavga cikartiigimda eşim bıkmış ve umursamaz bir hal içerisinde, bu durumda bile beni suçlu görüyor , neymiş efendim boş vaktinde kendine vakit ayırmaya ihtiyacı varmış. Durumlar sizde de bu şekilde mi ilerliyor yoksa ben biraz kendimi geri mi cekmeliyim? Bu arada bı sure eşime soğuk davransam bu durum daha da hoşuna gidiyor eline teli alıp keyifli keyifli oyununa devam ediyor. Artık çok bunaldım. Soğumak istiyorum ama sanki üstümde bağlanma büyüsü yapılmış gibi ısrarla benimle vakit gecireceksin diye kavga yapiyorum. Aslında vakit geçirmekten ziyade istediğim yapılsın diye daha da hirslaniyorum umursamadikca kafayı yiyecem. Yada bunlar evliliğin gerçek yüzümü? Ben bu adamla nasıl halt ederim ? Boşanmak haricinde tavsiyelerinizi bekliyorum? Özellikle benim durumumu yaşamış eşini veya kendini düzeltmiş hanımlardan.