Değil tabiki olay ve duruma göre değişir :) sakin şekerim arkadaşın da dediği gibi sende ona de gitsinHaksızlığı kabul etmemek sosyopatlikmi soruyorum size?
Haksızlığı kabul etmemek sosyopatlikmi soruyorum size?
Günaydın arkadaslar.konuya açıklık getireyim madem sormussunuz.esimin bana ters gelen davranışları var yapma dediğim bize maddi manevi zarar veren davranışlar o bunu yaptığında bende haliyle sinirleniyorum ağzıma geleni söylüyorum . sorumsuzluktan nefret ederim eşim sorumsuz mesela günübirlik yaşıyor hayatı bense geleceğimi düşünen biriyim . Öfkem e yenik düşünüyorum ve olaylara bazen olaylara çok fazla tepki gösteriyorum .ama asla haksız olduğumu düşünmüyorum.bana sen psikopatsin bile dedi şimdide sosyopat olduk.davranislarini düzeltmek yerine hala üste çıkması beni çileden çıkarıyor.umarim aciklayabilmisimdir
Haksızlığı kabul etmemek sosyopatlikmi soruyorum size?
Günaydın arkadaslar.konuya açıklık getireyim madem sormussunuz.esimin bana ters gelen davranışları var yapma dediğim bize maddi manevi zarar veren davranışlar o bunu yaptığında bende haliyle sinirleniyorum ağzıma geleni söylüyorum . sorumsuzluktan nefret ederim eşim sorumsuz mesela günübirlik yaşıyor hayatı bense geleceğimi düşünen biriyim . Öfkem e yenik düşünüyorum ve olaylara bazen olaylara çok fazla tepki gösteriyorum .ama asla haksız olduğumu düşünmüyorum.bana sen psikopatsin bile dedi şimdide sosyopat olduk.davranislarini düzeltmek yerine hala üste çıkması beni çileden çıkarıyor.umarim aciklayabilmisimdir
Allah sabır versinHaksızlığı kabul etmemek sosyopatlikmi soruyorum size?
"İstediğini söyleyen, istemediğini işitir" diye bir söz vardır.sinirleniyorum ağzıma geleni söylüyorum
Ben biliyorum anlamini zaten eşim bilmiyor herhal . çünkü ben sosyopat degilimEşiniz ve siz sosyopat kelimesinin anlamını öğrenmelisiniz ilk önce ne alaka bu duruma sosyopat demek..