Eşim bana sosyopat dedi

Sinirlenip agziniza geleni soyluyorsaniz pek de hos bir sey yapmiyorsunuz bunun farkinda misiniz?
Farkındayım aslında sakin olmak istiyorum ama elimde değil beni çıldırtıyor geçen gün canım sıkıldı mesela evde bunaldım bende kilimi aldım 'ev mustakil' yukarı götürüp yıkadım bu guzel battaniye falan hepsini özene bozene yıkadım kuruyunca serdim tekrar.esim dışarı çıkarken evde bişi unutmuştu ayakkabisiyla o kilime bastı daha bugün serdigim bende bağırdım çağırdım.sonra gülerek o pis ayakkabisiyla kilimin üstünde tepindi bende sırtına vurdum iki üç dayanamadim.bu sadece bir örneği sonra ben sosyopat ve psikopat oluyorum .Allah aşkına adam şaka yapmayı bile bilmiyor bana yazık değil mi tertemiz yikadigim kilimin üstüne tepiniyor

Ya inanın tartışmanın konusunu bile merak etmeden şunu yazıcam boşanın 2 ayrı insansınız
Ve siz onun sizin istedıgınız gibi olmasını istiyorsunuz

Yok abi olmuyor o bu da yetmez gibi adama hakaret falan edıyormussunuz

Ben böyle bir insanla olamazdım
Sosyapat kısmına gelince offf her öfke krizi geçirip millete hükmetmeye çalışan insan sosyopat değildir yahu

Haksızlığı kabul etmemek sosyopatlikmi soruyorum size?

Günaydın arkadaslar.konuya açıklık getireyim madem sormussunuz.esimin bana ters gelen davranışları var yapma dediğim bize maddi manevi zarar veren davranışlar o bunu yaptığında bende haliyle sinirleniyorum ağzıma geleni söylüyorum . sorumsuzluktan nefret ederim eşim sorumsuz mesela günübirlik yaşıyor hayatı bense geleceğimi düşünen biriyim . Öfkem e yenik düşünüyorum ve olaylara bazen olaylara çok fazla tepki gösteriyorum .ama asla haksız olduğumu düşünmüyorum.bana sen psikopatsin bile dedi şimdide sosyopat olduk.davranislarini düzeltmek yerine hala üste çıkması beni çileden çıkarıyor.umarim aciklayabilmisimdir
Eşim hep beni suclardi hep sen soylesin böylesin elestirirdi şimdi aynısını ben ona söylüyorum yapıyorum gününü gördü ağzını bile acamiyo artık,sende onun kurduğu cumleleri onun yaptığını yap intikam al

Eşim hep beni suclardi hep sen soylesin böylesin elestirirdi şimdi aynısını ben ona söylüyorum yapıyorum gününü gördü ağzını bile acamiyo artık,sende onun kurduğu cumleleri onun yaptığını yap intikam al
Daha fazlasını söylüyorum ama akillanmiyor

Valla konuyu okuyunca kocaniza hak verdim
Neden evleniyorsunuz ki bu kadar zit insanlarla ? Sonra da sorun yaşıyorsunuz, normal olmayan sizin tepkileriniz , adam boyleymis degistirmeye calisan sizsiniz , o zaman evlenmeyecektiniz , kendiniz gibi birini bulacaktiniz
Biz farklı şehirlerde yaşıyorduk görüştüğümüz dede güllük gulistanliktik

Biz farklı şehirlerde yaşıyorduk görüştüğümüz dede güllük gulistanliktik
O zaman boşanmayı dusunmuyorsaniz uyum saglamaya calisin
Karşınızdaki insani oldugu gibi kabullenin , kendinizi torpuleyin , sizin yaklaşıminizla evlilik yurumez hattw hicbir iliski yurumez , caba gostermeniz lazım evliliğinizin saglikli sekilde devam etmesi icin

Farkındayım aslında sakin olmak istiyorum ama elimde değil beni çıldırtıyor geçen gün canım sıkıldı mesela evde bunaldım bende kilimi aldım 'ev mustakil' yukarı götürüp yıkadım bu guzel battaniye falan hepsini özene bozene yıkadım kuruyunca serdim tekrar.esim dışarı çıkarken evde bişi unutmuştu ayakkabisiyla o kilime bastı daha bugün serdigim bende bağırdım çağırdım.sonra gülerek o pis ayakkabisiyla kilimin üstünde tepindi bende sırtına vurdum iki üç dayanamadim.bu sadece bir örneği sonra ben sosyopat ve psikopat oluyorum .Allah aşkına adam şaka yapmayı bile bilmiyor bana yazık değil mi tertemiz yikadigim kilimin üstüne tepiniyor
İlk bastiginda saka yapmamis,yanlislikla basmis. Siz bagirip cagirinca da ozellikle yapmaya devam etmis. Neden derdinizi bagirarak anlatiyorsunuz ki? İlk bastiginda guzelce uyarsaydiniz devam etmezdi belki. Size gore siz haklisiniz ama bir de uslup diye bir sey var. Ben de esim vara yoga bagirip cagirsa ona psikopat derim ne diyeyim ay canim vay gulum bir tanem diyecek halim yok ya.
Bence bu asiri siniriniz icin bir care dusunmelisiniz,tavirlarinizi davranislarinizi ve konusmalarinizi gozden gecirmelisiniz. İnsan once kendi hatalarini duzeltme yoluna gitmeli,baskasinin hatalarina sira gelince onu da dusunursunuz

Siz bu verdiğiniz örnekte ciddi ciddi kendinizi haklı mı görüyorsunuz? Sosyopatsınız değilsiniz bilemem ama sağlam bir psikolojide olmadığınız kesin. Adam yanlışıkla basmış bağırıp çağırmalık ne var? Tepkinizi normal bir ses tonuyla konuşarak gösteremiyor musunuz? Habire kendinizi aklamak için dayanamadım yazıp çıkmışsınız işin içinden ama dayanacaksınız. Dayanamıyorsanız yani davranışlarınızı kontrol edemiyorsanız bir psikologdan randevu almanızı öneririm. Tamam inadına basması hatalı ama siz tepkinizi vurarak göstermişsiniz. Eşiniz de dayanmasa siz ona vurunca o da size vursa ayni şekilde normal mi karşılayacaksınız?

Eşiniz bilerek kilimde tepiniyor, siz bağırıp çağırıp adama vuruyorsunuz. Peki.

Aynı evde yaşamaya başladıktan sonra herkesin birbirine uyum sağlaması için bir süreç gerekir. Bu süreci doğru yönetebilmek için sabırlı ve hoş görülü olmak, isteklerinizi ve beklentilerinizi doğru ifade edebilmek gereklidir. Karşılıklı sürekli tenkit, inatlaşma, bağırıp çağırmayla yol almak zor ve yıpratıcıdır.Nasıl yaklaşım göstermeniz gerektiğini öğrenip, ona göre davranmalısınız.Doğru iletişim nasıl kurulmalıdan başlayıp, bir dizi eğitimler alıp, bunları hayata geçirerek ilerlemelisiniz. .Aranızdaki sevgi ve saygıyı, yitirmeden başlamanız öneririm.

Haksızlığı kabul etmemek sosyopatlikmi soruyorum size?

Günaydın arkadaslar.konuya açıklık getireyim madem sormussunuz.esimin bana ters gelen davranışları var yapma dediğim bize maddi manevi zarar veren davranışlar o bunu yaptığında bende haliyle sinirleniyorum ağzıma geleni söylüyorum . sorumsuzluktan nefret ederim eşim sorumsuz mesela günübirlik yaşıyor hayatı bense geleceğimi düşünen biriyim . Öfkem e yenik düşünüyorum ve olaylara bazen olaylara çok fazla tepki gösteriyorum .ama asla haksız olduğumu düşünmüyorum.bana sen psikopatsin bile dedi şimdide sosyopat olduk.davranislarini düzeltmek yerine hala üste çıkması beni çileden çıkarıyor.umarim aciklayabilmisimdir
Eşiniz beyefendi önce sosyopatın ne demek oldugunu öğrensin

Ilkokulda parmak kaldırıp tartıştığımız arkadaşları şikayet ederdik öğretmenim filanca bana şunu dedi bende ona bunu dedim vs vs.öğretmenden tutar özür diletirdi birbirimizden.başlığı görünce o geldi aklıma:)hay Allah iyiliğini versin.ne diyelim biz şimdi sana öpüşün barışınmı.kız adamın ağzına yüzüne etmişsin sırtına iki üç te yumruk atmışın daha bide burda adam bana sosyopat dedi diye dertleniyoniyon.git bacım git sende kocanın psikopat kocam ağzına sı....yinede karşılık vermeyen kocam diye diye sev...güldürdün beni aşamüstü aşamüstü gı:)))))

X