Ay sana yorum yaptım ama geri alıyorum hala eşimi çok seviyorum diyorsun ye dayağını küfrünü hakaretini otur o zaman Allah akıl fikir versinEşimi çok seviyorum.esim sürekli iş düşünür sabah gider akşam 11 gelir.
Sadece bir saati vardır oda tlfn oynar ve ben ilk başta ilişkiyi canlı tutardım ama böyle yaptıkça bide kavgada bana hakaret şiddet uygulayinca daha da uzaklaştım oda bende.
Eşim babası küçük yaşta vefat etmiş.ve eşim bütün sorumluluğu üstlenmiş annesi sürekli kışkırtıcı laflar söyler beni ve ailemi onun gözünde küçük düşürür soğutur çok şey var yoruldumartik
Haklısın Cnm ama ne yapayım iki çocuğum var küçükler nereye gideyim ne yapayım bana soylermisinAy sana yorum yaptım ama geri alıyorum hala eşimi çok seviyorum diyorsun ye dayağını küfrünü hakaretini otur o zaman Allah akıl fikir versin
Söylesem ne yapacaksın sanki ? git kocana kul köle olmaya devam et benden sana yorum yokHaklısın Cnm ama ne yapayım iki çocuğum var küçükler nereye gideyim ne yapayım bana soylermisin
Hayır Cnm ilk yıllar evlenmek için yaşım küçük dedim sonra gördüm bende sevdim beğendim evet dedim eşim gözümün içine bakardı Cnm beni severdi hastalanınca başımda sabaha kadar beklerdi eşimle annesi yüzünden kavga ettik.annesi ablası eşin seni sevmiyor diyip durdular eşim de onlar ne derse onu yapar eşim gitti yerine başka biri geldiEşin seni beğenip seninle evlenirken sen neredeydin tek taraflı mı evlendi? Ya adamın elle tutulur bir tarafı yok zaten çocuk yaşta evlenip iki tane çocuk yapmışsın bu adamdan boşansan ayakta durabilecek misin?
Öncelik tabii ki de bu adamdan kurtulmak olur ne demek ne yapmalıyım? Döven söven adam da evli kalmaya devam etmek normalde yapılmaması gereken bir şey ama senin boşanmak için bir planın var mı?
Sende ona küs madem boşanamıyorsun imkanın yok.Herkese merhabalar arkadaşlar.ben 8 yıllık evliyim 27 yaşındayım iki çocuk annesiyim.
Eşim beni görüp sevip benimle evlendi.
Ama biz bu 8 yilda ailesi yüzünden hep kavga ettik.esimle tartışıp konuşamıyoruz.surekli öfkelenir,küfür, hakaret,şiddet uygular ve biz haftalarca küs kalırız.
Eşimin ailesi hep eşimi kışkırtır.seni sevseydi idare ederdi kolunu kirmadin kafasını kırmadın ben neler gördüm der eşim çalışır annesine bakar,ama kayınvalidem hep kendini kızlarını düşünür eşim bizi gezdirmeye bile götürmez korkar.goturse de ailem duymasın der daha çok şey var ama ben artık yoruldum
Eşimin annesi geçenlerde bize geldi ve eşim onun yanında uyudu beni tinlamadi bile bende kırıldım artık yanında uyumak istemedim ztn ondan öncesi de kavgaliydik ailesi yüzünden,eşim yine hakaret şiddet küfür ettiği için ben ona kırıldım
Eşim bir özür dileme den direk benimle ilişkiye girmek için yanıma yanaştı öptü bende ona sadece dedim biz bundan sonra tartışırken bana kavga da ben karı kız peşinde koşsaydim sen benim kıymetimi bilirdin deme dedim ve o an kalktı küstü.o gundendir konuşmaz trip atar uzak durur ne yapacm bilemiyorum.
Boşanalim dedim sen beni sevmiyorsun diyor benimle evlendiğin gunden beridir beni hiç sevmedin diyor ben ona anlattıkça eşim daha da naz yapar.ne yapacm bana yardım edin ne olur.
Teşekkür ederimAllah yardımcın olsun
Sence düşünmesi gereken sen misin ? Şiddet var demişsin. Bunca şeye katlanan sensin ,trip atan sensin.Herkese merhabalar arkadaşlar.ben 8 yıllık evliyim 27 yaşındayım iki çocuk annesiyim.
Eşim beni görüp sevip benimle evlendi.
Ama biz bu 8 yilda ailesi yüzünden hep kavga ettik.esimle tartışıp konuşamıyoruz.surekli öfkelenir,küfür, hakaret,şiddet uygular ve biz haftalarca küs kalırız.
Eşimin ailesi hep eşimi kışkırtır.seni sevseydi idare ederdi kolunu kirmadin kafasını kırmadın ben neler gördüm der eşim çalışır annesine bakar,ama kayınvalidem hep kendini kızlarını düşünür eşim bizi gezdirmeye bile götürmez korkar.goturse de ailem duymasın der daha çok şey var ama ben artık yoruldum
Eşimin annesi geçenlerde bize geldi ve eşim onun yanında uyudu beni tinlamadi bile bende kırıldım artık yanında uyumak istemedim ztn ondan öncesi de kavgaliydik ailesi yüzünden,eşim yine hakaret şiddet küfür ettiği için ben ona kırıldım
Eşim bir özür dileme den direk benimle ilişkiye girmek için yanıma yanaştı öptü bende ona sadece dedim biz bundan sonra tartışırken bana kavga da ben karı kız peşinde koşsaydim sen benim kıymetimi bilirdin deme dedim ve o an kalktı küstü.o gundendir konuşmaz trip atar uzak durur ne yapacm bilemiyorum.
Boşanalim dedim sen beni sevmiyorsun diyor benimle evlendiğin gunden beridir beni hiç sevmedin diyor ben ona anlattıkça eşim daha da naz yapar.ne yapacm bana yardım edin ne olur.
Ailem var babam kaza geçirdi çalışamıyorSende ona küs madem boşanamıyorsun imkanın yok.
Ailen yok mu ?
Ailem çok şükür var ama gidemem oraya babam çalışmıyor çok çaresizim.Sende ona küs madem boşanamıyorsun imkanın yok.
Ailen yok mu ?
Evet haklısınız.cok düşündüm ama geç oldu biraz.böyle adama 2 cocuk hemde 19 yasında evlenmıssınız sıze nasıl yardım edelım ?
Yaa üzüldüm canım.. e peki zıtlaşmasan hani madem boşanma ihtimalin yok iyi geçinmeye çalışsan eşin de belki değişirAilem var babam kaza geçirdi çalışamıyor
Ailem çok şükür var ama gidemem oraya babam çalışmıyor çok çaresizim.
Eşim evi annesinin üzerine almış.
Eşimin iki ablası da eşinden ayrı kusmusler eltim de geçen yıl baba evine gitti ailecek böyle sorunlari var
Keşke ne halde olduğumu bilseydinz eşim narsist ve beni yıprattı siz de böyle diyince ne yapacam ne diyecem bilmiyorm haklısınızAynı konuyu iki kez açamazsınız. Gidin eşinizin ayaklarını yıkayın tayt giyip yerleri gırgırlayın barışır.
Eşim iyi bir insandr ama sinirlenince kendini kaybediyor öfke kontrolü var bana tek öyle değil hemen sinirlenir kendini kaybederYaa üzüldüm canım.. e peki zıtlaşmasan hani madem boşanma ihtimalin yok iyi geçinmeye çalışsan eşin de belki değişir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?