Boş iş demesem ne derdim acaba inanın artık bu konuya söylecek laf bulamadımSiz zaten haklısınız mantıklı olarak bakıldığında ama eşiniz de bir birey yani yapacak bir şey yok. Siz olanı söyleyin, tatlı dille program yapın tamam ama onun kırk yılın başı bile olsa keyif aldığı şeylere boş iş derseniz kırılır, herkes kırılır. Yoksa iyi niyetinizden hiç şüphem yok
Kocaman adam istediği ve keyif alacağını düşündüğü şeyi kendi yapabilir, siz niye sürekli müdahele etmek istiyorsunuz? O sizin kocanız, çocuğunuz değil
Yani daha tatlı dille mesela seninle spor salonuna gitmek istiyorum, ortak paylaşımımız olur hem eğleniriz hem vakit geçiririz gibi. Hani bir şeyi isterken diğerini yermemek gerekiyorBoş iş demesem ne derdim acaba inanın artık bu konuya söylecek laf bulamadım
Ee karısı olunca her şeye, hobilerine dahi karıșmak mı gerekiyor? Karısı olarak öneride bulunabilirsiniz, destek istiyorsa destek olabilirsiniz ama adama "boş insansın" muamelesi yapmanız hoş değil
Herşeye karışmam beni etkileyen şeylere karışırım. 10 senedir süregelen kronik bir sorun artık bu bizde. Ben de insanım ama değil mi? Bana aylarca boynum ağrıyor masaj yap diyerek masaj yaptırdı üstelik benim parmaklarım çok ağrırdı defalarca ona egzersiz yapması gerektiğini anlattım ama istemedi ben de bir daha ağrıları için masaj yapmayacağımı söyledimEe karısı olunca her şeye, hobilerine dahi karıșmak mı gerekiyor? Karısı olarak öneride bulunabilirsiniz, destek istiyorsa destek olabilirsiniz ama adama "boş insansın" muamelesi yapmanız hoş değil
Konuyu okudum kocanız gayet mızmız trip atan cocuk gibi davranan biri siz de bu yüzden anne rolü edinmissiniz ve müdahale hakkınız dogmus ama bence hic mudahale etmeyin bırakın ne halt yiyosa yesin hic karismayin derimHatta sen benim imtihanımsın sana sabır göstermekten cennetlik oldum dedi
Benim ortak birşey teklif etmem onu belki de daha çok sinirlendirir çünkü malum o benimle birlikte olmaktan fazla hoşlanmiypr kişisel alanına müdahele ettiğimi söylüyor ben de geri çekiliyorumYani daha tatlı dille mesela seninle spor salonuna gitmek istiyorum, ortak paylaşımımız olur hem eğleniriz hem vakit geçiririz gibi. Hani bir şeyi isterken diğerini yermemek gerekiyor
Adamları almak?? Kusura bakma ama çok barzo bir cümle oldu bu güldüm. E napalım sen aldığını ömür boyu hep aynı mı istiyorsun hiç mi başka bir ihtiyacın ve dönemin olmuyor sen hep aynı mısın sahidenAdamları aldıktan sonra değiştirmeye çalışan kadınları anlamıyorum!
Eşi konu sahibi kadar akıllı değilmiş veya aklını kullanamıyormuş demek, ne diyeyim, iki taraf içinde talihsiz bi durum..Yani evet, konu sahibesi salak olma akıllı ol, sakatlanmak yerine kaslarinı geliştir demiş adam da kabul etmemiş. Tabi ki burası özgür bir ülke, salakça davranmak serbest, adam da bir yetişkin istediğini yapabilir
Kız madem bana hak verdin ne diye dislike attın. Yemin ederim şu sözler karşısında şerefsiz evladıyım ağlamamak için kendimi zor tuttumHaklısınız. spor sevmiyor futbol sevıyorsa otursun evde izlesin Madem ısınma falan bilmeden direk olaya ortadan dalıp sakatlanıp geliyorsa doğru değil spor rahatlatır vücudu sizinki hastaneden çıkmıyormuş. Bugün gecıcı sakatlık ediniyor olabilir ama ilerisinde bu adamın hıc bıyeri tutmayadabilir yada büyük sakatlık olabilir bilerek zarar veriyorlar diyorsunuz .
her türlü sizi etkiler aman yanım aman böğrüm die die doktor doktor gezmesi de cabası . Sürekli eşim doktora gitse ben evde hastalanırım bu adam napıyor kendıne die
saygı duymak ıcın bırsürü şey var çocuğumun babası hasta olacaksa saygı duyamam valla hele kocam köşede belim yanım die inleyecekse hiç saygı duyamam çünkü beni rahatsız eder bu durum ve rahatsızsam özgürlüğü biter çünkü özgürlük ben istediğimi yapayım mutlu olayım kahrımıda siz çekin değildir
İnsanların özel alanları var doğru ama ortak paylaşımları da var. Eşiniz sizinle ortak hiçbir aktivite yapmıyor mu?Benim ortak birşey teklif etmem onu belki de daha çok sinirlendirir çünkü malum o benimle birlikte olmaktan fazla hoşlanmiypr kişisel alanına müdahele ettiğimi söylüyor ben de geri çekiliyorum
Ben kocanı begenmedımKız madem bana hak verdin ne diye dislike attın. Yemin ederim şu sözler karşısında şerefsiz evladıyım ağlamamak için kendimi zor tuttum
Kendi haline bırakın, karıșmayın, benim eşiminde evlendiğimizden beri bi yerleri ağrır, çözüm sunarım uygulamaz ve bende artık "bana niye söylüyorsun, ben ne yapabilirim" diyorum.. Yani bizim dememizle bir şey değişmiyor..Herşeye karışmam beni etkileyen şeylere karışırım. 10 senedir süregelen kronik bir sorun artık bu bizde. Ben de insanım ama değil mi? Bana aylarca boynum ağrıyor masaj yap diyerek masaj yaptırdı üstelik benim parmaklarım çok ağrırdı defalarca ona egzersiz yapması gerektiğini anlattım ama istemedi ben de bir daha ağrıları için masaj yapmayacağımı söyledim
Yapıyor ama biz buna bir sınır koyduk eşimin isteği ve terapistin önerisi üzerine. Mesela ben 2 veya 3 defa dışarı çıkıyorum spor veya alışveriş eşim de pc oynuyor veya film izliyor ya da herhangi bir şey.İnsanların özel alanları var doğru ama ortak paylaşımları da var. Eşiniz sizinle ortak hiçbir aktivite yapmıyor mu?
Tamam bunlar zaten kişisel vaktiniz, ortak vakitte de beraber spor yapabilirsiniz kabul etmez mi tatlı dille söyleseniz? Hani onun başka hobisini yermeden sadece bundan bahsetseniz?Yapıyor ama biz buna bir sınır koyduk eşimin isteği ve terapistin önerisi üzerine. Mesela ben 2 veya 3 defa dışarı çıkıyorum spor veya alışveriş eşim de pc oynuyor veya film izliyor ya da herhangi bir şey.
Şimdi anladın işte :)Kendi haline bırakın, karıșmayın, benim eşiminde evlendiğimizden beri bi yerleri ağrır, çözüm sunarım uygulamaz ve bende artık "bana niye söylüyorsun, ben ne yapabilirim" diyorum.. Yani bizim dememizle bir şey değişmiyor..
İstemiyor:) spor benim için sadece futbol diyor hatta dedimki ona futbolcular da ağırlık çalışıyorTamam bunlar zaten kişisel vaktiniz, ortak vakitte de beraber spor yapabilirsiniz kabul etmez mi tatlı dille söyleseniz? Hani onun başka hobisini yermeden sadece bundan bahsetseniz?
O zaman ne hali varsa görsünİstemiyor:) spor benim için sadece futbol diyor hatta dedimki ona futbolcular da ağırlık çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?