Eşim bana eziyet ediyor

Teşekkürler çok sağolun

annem babam 9 yaşındayken boşandılar. hani 9 yaşında bir çocuk iyi ki boşandılar der mi ? o dönem demiştim. çünkü babam anneme sizin bu anlattıklarınızın çok çok daha fazlası şiddet uyguluyordu. evde huzur yoktu ve ben küçücüktüm. çok yaralayıcı oldu. karakterimi oturtmam bazı şeyleri aşmam yıllarımı aldı. aynı şeyi cocugunuza yaşatmak istemiyorsanız bence boşanın. hiçbir çocuk huzursuz kötü bir ortamı hak etmez. tüm hayatı etkilenir çünkü. her çocuk mutlu büyümeyi ve annesinin sevildiğini görmeyi ister. çünkü bir evde kadın mutsuzsa herkes mutsuzdur.

Sizin adınıza çok üzüldüm umarım atlatabilmissinizdir ki çok zor bu travmalar. Ben boşandım ,son bir senem boşanmak ve sık sık ailemin yanına gitmekle geçti. hayat çok kisa bir şekilde mutlu olmak sevgiyi çocuğumuza hissettirmek zorundayız.

evet teşekkür ederim çok daha iyiyimm. sizin adınıza da inanın çok sevindimm

Onun aklı eriyosa o kazansın parayı, ne b.k yerse yesin. Beceremediği için ezip egosunu tatmin ediyor. Bosan diycem sonra herkese bosan dedin oluyo. Ne denir ki başka?

Bosansana ablacim ne duruyorsun Allah askina? Cocuk bahanesi üretmeyin! Belli bi yasa gelince oglun babasindan gördügü rolü kendisi uygulamayacak mi? Cocuguna travma yaratmayin..

Madem kazancınız yüksek arkanıza bakmadan boşanın okurken içim sıkıştı bu nedir böyle!! şiddetin her türlüsünü uyguluyor adam ilerde çocuğa da böyle yapacak muhtemelen. Hem kendiniz hem bebeğiniz için boşanın derim..

bence bu konuyu bekar kızlarımız dikkatli bir şekilde sindire sindire okumalı, konu sahibi çok açık ve net yazmış nerde hata yaptığını,
şimdi ne mi yapmalı kafasına vuran o zalim adam ve ailesinin düzelmeyecegini anlamalı ve onları hayatından çıkarmalı.

Evet evet ben de yaşamasaydım bu kadın salak mı derdim de çocuktan dolayı biraz . İnsan afallıyor bu durumlarda .
Afallayacak durum yok kardeşim önce kendini düşün sen iyi ol ki çocuğun da iyi olsun korkuyorsun belki de ama ilk boşanan sen değilsin sonda olmayacaksın dünyanın sonu da değil ayrıca kendi kendine yetersin sen
Ayrıca kocan olacak o mahlukat eziliyor senin karşında hırsını da böyle alıyor işte asalak

Çok teşekkür ederim doğru yorumunuz için haklısiniz sevgiler

Çok teşekkür ederim evet ben benim gibi durumda olan bir çok kişi var bildiğim için yazdım insan başına gelmeden anlayamıyor , hiç başıma.boyle.birsey geleceğini tahmin dahi edemezdim bSkasi dese.inanmazdim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…