Kolay gelsin şimdiden, hayırlısıyla tamamlamayı nasip etsinÇekişmeli açıyorum okullar kapanınca. Dua beklerim inşallah
Çok teşekkürlerYeni hayatınız umarım daha güzel olur, hayırlı olsun
Teşekkürler çok sağolunSiz boşandım yazınca benim omuzlarımda ki yük kalktı resmen fiziksel olarak hissettim. Çok sevindim inşallah bundan sonr oğlunuzlar çok mutlu bir hayat yaşarsınız. Darısı tüm ezilen kadınların başına. Ben aslında merak ettim siz konuyu buraya yazdığınızdan sonra ki bugüne kadar olan süreci.
Amin sizin de inşallahHayırlı olsun, bundan sonra çok güzel günlerin olsun inşallah
Sizin adınıza çok üzüldüm umarım atlatabilmissinizdir ki çok zor bu travmalar. Ben boşandım ,son bir senem boşanmak ve sık sık ailemin yanına gitmekle geçti. hayat çok kisa bir şekilde mutlu olmak sevgiyi çocuğumuza hissettirmek zorundayız.annem babam 9 yaşındayken boşandılar. hani 9 yaşında bir çocuk iyi ki boşandılar der mi ? o dönem demiştim. çünkü babam anneme sizin bu anlattıklarınızın çok çok daha fazlası şiddet uyguluyordu. evde huzur yoktu ve ben küçücüktüm. çok yaralayıcı oldu. karakterimi oturtmam bazı şeyleri aşmam yıllarımı aldı. aynı şeyi cocugunuza yaşatmak istemiyorsanız bence boşanın. hiçbir çocuk huzursuz kötü bir ortamı hak etmez. tüm hayatı etkilenir çünkü. her çocuk mutlu büyümeyi ve annesinin sevildiğini görmeyi ister. çünkü bir evde kadın mutsuzsa herkes mutsuzdur.
evet teşekkür ederim çok daha iyiyimm. sizin adınıza da inanın çok sevindimmSizin adınıza çok üzüldüm umarım atlatabilmissinizdir ki çok zor bu travmalar. Ben boşandım ,son bir senem boşanmak ve sık sık ailemin yanına gitmekle geçti. hayat çok kisa bir şekilde mutlu olmak sevgiyi çocuğumuza hissettirmek zorundayız.
Bosansana ablacim ne duruyorsun Allah askina? Cocuk bahanesi üretmeyin! Belli bi yasa gelince oglun babasindan gördügü rolü kendisi uygulamayacak mi? Cocuguna travma yaratmayin..Merhabalar , 32 yaşındayım İstanbul da yaşıyorum aslen farklı bir şehirliyim üniversite eğitimim için geldim İstanbul’a ve iş vs derken 14 senedir İstanbul da yaşıyorum .ailem uzakta . Evlendim3,5 sene önce 1,5 yaşında oğlum var . Eşimin hareketleri ile ilgili problemlerim var . Her kavgada bir şiddet itip kakma ,kafama vurma , sarsma gibi eylemleri var , asla şiddet uyguluyorum demiyor beni yontmak İçin kafama girsin diye vurduğunu belirtiyor , doğumdan sonra hersey daha da kötü oldu , ailemden özelikle annemden nefret ediyor her Allah’ın günü anama ana avrat küfür ediyor . Çalıştığı Atolye serbest meslek kazancı benim kazancıma göre beşte biri bile denemez . Asla para yüzünden ezmedim hatta biz evlendiğimiz de eşimin işi yoktu ben düzelir vs dedikçe iyice suyu çıktı . Atölyesini kurmasına eşya almasına destek oldum , para her zaman harcadım esirgemeden . Düğün kredisini ben çektim ve takılarımın hepsini bozdurup ödedim . Evlenirken eve hiç eşya almadık , ne yeni yatak odası ne beyaz eşya , eşim annesiyle yaşıyordu ben de aynı tabak çanağı dahi kullandım . Ama noldu kimse madalya takmadı tabiiki , yumurta istediği gibi olmadığında tonca laf yedim . Ailesi sürekli geldi hamileyken dahi hepsine hizmet ettim , ama sürekli bana aileme saygı duymuyorsun dedi , senden çekniyorlar dedi çekinen insanlar gelip kalır mı ? Şimdi oğlumuz var 1,5 yaşında eşim çok daha kötü şekilde merhametsizce oğlumun gözünün önünde vuruyor bana , küfür ediyor , hakaret ediyor , tehdit ediyor . Çocuk anlamıyor ama korkuyor , çok üzülüyorum . Bana kendi kazandığım parayı bile onun hesabına yatırmam gerektiğini söylüyor , benim aklım ermezmiş para harcamaya . Benim için doğru olanı o biliyormuş . O kadar doldum ki örnekler bitmez ne yapmam lazım ? Kafana sen çıkartmışsın demeyin çünkü evlendiğimde bu kadar değildi , düğün ertesi gün aday 180 derece değişti , ne yapacağım ????
Madem kazancınız yüksek arkanıza bakmadan boşanın okurken içim sıkıştı bu nedir böyle!! şiddetin her türlüsünü uyguluyor adam ilerde çocuğa da böyle yapacak muhtemelen. Hem kendiniz hem bebeğiniz için boşanın derim..Merhabalar , 32 yaşındayım İstanbul da yaşıyorum aslen farklı bir şehirliyim üniversite eğitimim için geldim İstanbul’a ve iş vs derken 14 senedir İstanbul da yaşıyorum .ailem uzakta . Evlendim3,5 sene önce 1,5 yaşında oğlum var . Eşimin hareketleri ile ilgili problemlerim var . Her kavgada bir şiddet itip kakma ,kafama vurma , sarsma gibi eylemleri var , asla şiddet uyguluyorum demiyor beni yontmak İçin kafama girsin diye vurduğunu belirtiyor , doğumdan sonra hersey daha da kötü oldu , ailemden özelikle annemden nefret ediyor her Allah’ın günü anama ana avrat küfür ediyor . Çalıştığı Atolye serbest meslek kazancı benim kazancıma göre beşte biri bile denemez . Asla para yüzünden ezmedim hatta biz evlendiğimiz de eşimin işi yoktu ben düzelir vs dedikçe iyice suyu çıktı . Atölyesini kurmasına eşya almasına destek oldum , para her zaman harcadım esirgemeden . Düğün kredisini ben çektim ve takılarımın hepsini bozdurup ödedim . Evlenirken eve hiç eşya almadık , ne yeni yatak odası ne beyaz eşya , eşim annesiyle yaşıyordu ben de aynı tabak çanağı dahi kullandım . Ama noldu kimse madalya takmadı tabiiki , yumurta istediği gibi olmadığında tonca laf yedim . Ailesi sürekli geldi hamileyken dahi hepsine hizmet ettim , ama sürekli bana aileme saygı duymuyorsun dedi , senden çekniyorlar dedi çekinen insanlar gelip kalır mı ? Şimdi oğlumuz var 1,5 yaşında eşim çok daha kötü şekilde merhametsizce oğlumun gözünün önünde vuruyor bana , küfür ediyor , hakaret ediyor , tehdit ediyor . Çocuk anlamıyor ama korkuyor , çok üzülüyorum . Bana kendi kazandığım parayı bile onun hesabına yatırmam gerektiğini söylüyor , benim aklım ermezmiş para harcamaya . Benim için doğru olanı o biliyormuş . O kadar doldum ki örnekler bitmez ne yapmam lazım ? Kafana sen çıkartmışsın demeyin çünkü evlendiğimde bu kadar değildi , düğün ertesi gün aday 180 derece değişti , ne yapacağım ????
Dimi ya okurken aklımdan geçti benimde. Çıldurdım yani kadın kazansın elinden al senin aklın ermez de bak sen ya şu işeOnun aklı eriyosa o kazansın parayı, ne b.k yerse yesin. Beceremediği için ezip egosunu tatmin ediyor. Bosan diycem sonra herkese bosan dedin oluyo. Ne denir ki başka?
Boşanmış. Bi yuva daha yıktık, yatacak yerimiz yoh bizim.Onun aklı eriyosa o kazansın parayı, ne b.k yerse yesin. Beceremediği için ezip egosunu tatmin ediyor. Bosan diycem sonra herkese bosan dedin oluyo. Ne denir ki başka?
bence bu konuyu bekar kızlarımız dikkatli bir şekilde sindire sindire okumalı, konu sahibi çok açık ve net yazmış nerde hata yaptığını,Merhabalar , 32 yaşındayım İstanbul da yaşıyorum aslen farklı bir şehirliyim üniversite eğitimim için geldim İstanbul’a ve iş vs derken 14 senedir İstanbul da yaşıyorum .ailem uzakta . Evlendim3,5 sene önce 1,5 yaşında oğlum var . Eşimin hareketleri ile ilgili problemlerim var . Her kavgada bir şiddet itip kakma ,kafama vurma , sarsma gibi eylemleri var , asla şiddet uyguluyorum demiyor beni yontmak İçin kafama girsin diye vurduğunu belirtiyor , doğumdan sonra hersey daha da kötü oldu , ailemden özelikle annemden nefret ediyor her Allah’ın günü anama ana avrat küfür ediyor . Çalıştığı Atolye serbest meslek kazancı benim kazancıma göre beşte biri bile denemez . Asla para yüzünden ezmedim hatta biz evlendiğimiz de eşimin işi yoktu ben düzelir vs dedikçe iyice suyu çıktı . Atölyesini kurmasına eşya almasına destek oldum , para her zaman harcadım esirgemeden . Düğün kredisini ben çektim ve takılarımın hepsini bozdurup ödedim . Evlenirken eve hiç eşya almadık , ne yeni yatak odası ne beyaz eşya , eşim annesiyle yaşıyordu ben de aynı tabak çanağı dahi kullandım . Ama noldu kimse madalya takmadı tabiiki , yumurta istediği gibi olmadığında tonca laf yedim . Ailesi sürekli geldi hamileyken dahi hepsine hizmet ettim , ama sürekli bana aileme saygı duymuyorsun dedi , senden çekniyorlar dedi çekinen insanlar gelip kalır mı ? Şimdi oğlumuz var 1,5 yaşında eşim çok daha kötü şekilde merhametsizce oğlumun gözünün önünde vuruyor bana , küfür ediyor , hakaret ediyor , tehdit ediyor . Çocuk anlamıyor ama korkuyor , çok üzülüyorum . Bana kendi kazandığım parayı bile onun hesabına yatırmam gerektiğini söylüyor , benim aklım ermezmiş para harcamaya . Benim için doğru olanı o biliyormuş . O kadar doldum ki örnekler bitmez ne yapmam lazım ? Kafana sen çıkartmışsın demeyin çünkü evlendiğimde bu kadar değildi , düğün ertesi gün aday 180 derece değişti , ne yapacağım ????
Afallayacak durum yok kardeşim önce kendini düşün sen iyi ol ki çocuğun da iyi olsun korkuyorsun belki de ama ilk boşanan sen değilsin sonda olmayacaksın dünyanın sonu da değil ayrıca kendi kendine yetersin senEvet evet ben de yaşamasaydım bu kadın salak mı derdim de çocuktan dolayı biraz . İnsan afallıyor bu durumlarda .
Ne ara boşanmış kız daha sabah yazdiydimbxvxvxgxgxBoşanmış. Bi yuva daha yıktık, yatacak yerimiz yoh bizim.
Çok teşekkür ederim doğru yorumunuz için haklısinizAfallayacak durum yok kardeşim önce kendini düşün sen iyi ol ki çocuğun da iyi olsun korkuyorsun belki de ama ilk boşanan sen değilsin sonda olmayacaksın dünyanın sonu da değil ayrıca kendi kendine yetersin sen
Ayrıca kocan olacak o mahlukat eziliyor senin karşında hırsını da böyle alıyor işte asalak
Çok teşekkür ederim evet ben benim gibi durumda olan bir çok kişi var bildiğim için yazdım insan başına gelmeden anlayamıyor , hiç başıma.boyle.birsey geleceğini tahmin dahi edemezdim bSkasi dese.inanmazdim .bence bu konuyu bekar kızlarımız dikkatli bir şekilde sindire sindire okumalı, konu sahibi çok açık ve net yazmış nerde hata yaptığını,
şimdi ne mi yapmalı kafasına vuran o zalim adam ve ailesinin düzelmeyecegini anlamalı ve onları hayatından çıkarmalı.
Evet dinledim ve boşandimOnun aklı eriyosa o kazansın parayı, ne b.k yerse yesin. Beceremediği için ezip egosunu tatmin ediyor. Bosan diycem sonra herkese bosan dedin oluyo. Ne denir ki başka?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?