Çalışıyor olsam ve eşim işten gelince yayılıp dinleniyor olsa ben de bir kanepeye atardım kendimi. Eee hani yemek dediğinde istersen beraber yapalım derdim. İleride ev almayın bu adama, paranızı biriktirin ileride size lazım olacak çünkü.Eşimle son zamanlarda cok tartısıyoruz. Evin icerisinde bana hic desteği yok. Üstelik bende işe giden bi bayanım ve evin işini bana yüklüyor devamlı.yemek temizlik vs. Ben ondan cok bişey beklemiyorum sadece kendi cıkardıgını kaldırsın veya yaptıgı düzensizligi toparlasın istiyorum. Devamlı arkasını toplamaktan yoruldum. Lafta calışmayı bırakmamı söylüyor ama öyle kolay bunu yapmayacagımı da biliyor. Artık bişey yapmayınca bende tepki gösteriyorum oda bunu kaldıramıyor.
Sizler bu konuda ne düsünüyorsunuz. Her iki tarafta calısıyorsa evin işide paylasılması gerekilmiyor mu?
Bu arada bende calısıyorum dedigimde cevabı su oluyor: “ evin giderlerini ben karsılıyorum senin kazancın kendine” halbuki o parayı bende ilerde ev alırsak diye ona biriktiriyorum.
Erkek olmasıdır, başka ne olacak.Yardim etmeme sebebi neymis pasanin?
Şimdiki erkekler kadınları her açıdan sömürüyor yazık üzüldüm size.Eşimle son zamanlarda cok tartısıyoruz. Evin icerisinde bana hic desteği yok. Üstelik bende işe giden bi bayanım ve evin işini bana yüklüyor devamlı.yemek temizlik vs. Ben ondan cok bişey beklemiyorum sadece kendi cıkardıgını kaldırsın veya yaptıgı düzensizligi toparlasın istiyorum. Devamlı arkasını toplamaktan yoruldum. Lafta calışmayı bırakmamı söylüyor ama öyle kolay bunu yapmayacagımı da biliyor. Artık bişey yapmayınca bende tepki gösteriyorum oda bunu kaldıramıyor.
Sizler bu konuda ne düsünüyorsunuz. Her iki tarafta calısıyorsa evin işide paylasılması gerekilmiyor mu?
Bu arada bende calısıyorum dedigimde cevabı su oluyor: “ evin giderlerini ben karsılıyorum senin kazancın kendine” halbuki o parayı bende ilerde ev alırsak diye ona biriktiriyorum.
Mutfak ev işi temizlik kadına tapulu zatenEşimle son zamanlarda cok tartısıyoruz. Evin icerisinde bana hic desteği yok. Üstelik bende işe giden bi bayanım ve evin işini bana yüklüyor devamlı.yemek temizlik vs. Ben ondan cok bişey beklemiyorum sadece kendi cıkardıgını kaldırsın veya yaptıgı düzensizligi toparlasın istiyorum. Devamlı arkasını toplamaktan yoruldum. Lafta calışmayı bırakmamı söylüyor ama öyle kolay bunu yapmayacagımı da biliyor. Artık bişey yapmayınca bende tepki gösteriyorum oda bunu kaldıramıyor.
Evin giderlerine destek olun sizde ,ilerisi için birikim yapılacaksa ortak yapın.Bunda eşiniz haklı bence kese ayırmak saçma . İkincisi o evde o da yaşıyor eşek gibi yapacak sadece kendi çıkardığını toplamasını neden bekliyorsunuz ? Süpürecek de toz da alacak çamaşır da asacak benim eşim hepsini yapıyor iş paylaşımı yapıyoruz ;o süpürge yapar ben vileda,o banyoyu komple dip köşe temizler ben mutfağı ;o evde o da yaşıyor görevi . Siz çalışmıyor olsaydınız derdim ki eşiniz yoruluyor haklı ama siz de çalışıyorsunuz sizi haksız bulduğum yer kese ayırmanız dediğim gibi birikim de ortaklaşa yapılırEşimle son zamanlarda cok tartısıyoruz. Evin icerisinde bana hic desteği yok. Üstelik bende işe giden bi bayanım ve evin işini bana yüklüyor devamlı.yemek temizlik vs. Ben ondan cok bişey beklemiyorum sadece kendi cıkardıgını kaldırsın veya yaptıgı düzensizligi toparlasın istiyorum. Devamlı arkasını toplamaktan yoruldum. Lafta calışmayı bırakmamı söylüyor ama öyle kolay bunu yapmayacagımı da biliyor. Artık bişey yapmayınca bende tepki gösteriyorum oda bunu kaldıramıyor.
Her iki taraf da çalışıyorsa ev işleri ortak olmalı. Erkek çalışıp kadın evdeyse yinede adam bi işin ucundan tutmalı. Benim eşimde ev işlerinde yardım etmez ama kendi ütüsunu yapar,çocukları giydirir yemek yedirir içirir.Eşimle son zamanlarda cok tartısıyoruz. Evin icerisinde bana hic desteği yok. Üstelik bende işe giden bi bayanım ve evin işini bana yüklüyor devamlı.yemek temizlik vs. Ben ondan cok bişey beklemiyorum sadece kendi cıkardıgını kaldırsın veya yaptıgı düzensizligi toparlasın istiyorum. Devamlı arkasını toplamaktan yoruldum. Lafta calışmayı bırakmamı söylüyor ama öyle kolay bunu yapmayacagımı da biliyor. Artık bişey yapmayınca bende tepki gösteriyorum oda bunu kaldıramıyor.
SAKIN bu adamın laflarına bakıp işinizi bırakmayın. Çocuk da yapmayın bu kendi çıkardığı kıyafeti kaldırmaktan aciz cro-magnona.Eşimle son zamanlarda cok tartısıyoruz. Evin icerisinde bana hic desteği yok. Üstelik bende işe giden bi bayanım ve evin işini bana yüklüyor devamlı.yemek temizlik vs. Ben ondan cok bişey beklemiyorum sadece kendi cıkardıgını kaldırsın veya yaptıgı düzensizligi toparlasın istiyorum. Devamlı arkasını toplamaktan yoruldum. Lafta calışmayı bırakmamı söylüyor ama öyle kolay bunu yapmayacagımı da biliyor. Artık bişey yapmayınca bende tepki gösteriyorum oda bunu kaldıramıyor.
Ya arkasını toplamayacaksınız evi mok götürünce, giyecek temiz ütülü kıyafeti kalmayınca mecburen elini atacak ya da işinizi kolaylaştırmak için bir kadın tutacaksınız gelip yemeği temizliği yapacak.Eşimle son zamanlarda cok tartısıyoruz. Evin icerisinde bana hic desteği yok. Üstelik bende işe giden bi bayanım ve evin işini bana yüklüyor devamlı.yemek temizlik vs. Ben ondan cok bişey beklemiyorum sadece kendi cıkardıgını kaldırsın veya yaptıgı düzensizligi toparlasın istiyorum. Devamlı arkasını toplamaktan yoruldum. Lafta calışmayı bırakmamı söylüyor ama öyle kolay bunu yapmayacagımı da biliyor. Artık bişey yapmayınca bende tepki gösteriyorum oda bunu kaldıramıyor.
Ona mı soracak mışsın çalışıp çalışmamayı? Çok istiyorsa çalışmak istemeyen bin tane kadın var onlardan birini alsaydı. Yapma bi süre bak ev ne hale geliyorEşimle son zamanlarda cok tartısıyoruz. Evin icerisinde bana hic desteği yok. Üstelik bende işe giden bi bayanım ve evin işini bana yüklüyor devamlı.yemek temizlik vs. Ben ondan cok bişey beklemiyorum sadece kendi cıkardıgını kaldırsın veya yaptıgı düzensizligi toparlasın istiyorum. Devamlı arkasını toplamaktan yoruldum. Lafta calışmayı bırakmamı söylüyor ama öyle kolay bunu yapmayacagımı da biliyor. Artık bişey yapmayınca bende tepki gösteriyorum oda bunu kaldıramıyor.
Yani calistigim zamanlarda eve gelirdim eşim sofrayi hazırlamış benden güzel yemek yapar temizliğe de yardım ederdi,şimdide(8 yıldır çalışmıyorum)çocuklar seni yoruyor der her pazar kahvalti akşam yemeği onda,banyoyu yıkar,sofrayı toplar,bence o sizin calismanizla alakalı değil,yani dusuncesizligi ile ilgili sonuçta sizde insansınız evde bile kalsanız yorulmaniz muhtemel,daha yumuşak hatta gerekirse pohpohlayarak konuşun belki biraz olsun duzelirEşimle son zamanlarda cok tartısıyoruz. Evin icerisinde bana hic desteği yok. Üstelik bende işe giden bi bayanım ve evin işini bana yüklüyor devamlı.yemek temizlik vs. Ben ondan cok bişey beklemiyorum sadece kendi cıkardıgını kaldırsın veya yaptıgı düzensizligi toparlasın istiyorum. Devamlı arkasını toplamaktan yoruldum. Lafta calışmayı bırakmamı söylüyor ama öyle kolay bunu yapmayacagımı da biliyor. Artık bişey yapmayınca bende tepki gösteriyorum oda bunu kaldıramıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?