• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bana değer vermiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Aylinmelek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2022
4
0
1
25
Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum yurt dışında yaşıyorum derdimi anlatacağım hiç kimse olmadığı için buraya yazmak istedim ben bir buçuk senelik evliyim eşimle tartışmalı bir şekilde evlendik
Düğünümüzde nişanlılık döneminde hep bir tartışma içindeydik evlenince düzeliriz dedim ama herşey kötüye gidiyo eşim sinirine hakim olamıyo en ufak şeyde kendini haklı çıkartıyo özür dilemiyo ve en son büyük tartışmamız oldu eşimin gözünde değersiz bir insanım beni hiç dinlemiyor ne yapsam ona ters geliyor her tartışmamızda özür dileyen taraf ben oluyordum ama artık yoruldum değer görmemek sevgi hissetmemek beni yoruyor eşimi seviyorum ailesine eşime saygı gösteriyorum her şeye susmama rağmen ne bir sevgi görüyorum ne de saygı bana bir yol gösterin lütfen nasıl düzelir herşey aramızdaki sevgi bağı nasıl güçlenir eşim bana nasıl saygı duyar 🥺

Şimdi boşan illa boşan diyenler gelmeden yazayım. Kendinize yaşattığınız durum Zor bir durum allah yardımcınız olsun. Bu hayatta edindiğim en önemli tecrübelerdendir bir kişi önce kendine değer verip saygı duyacak. Bunu yapamayınca karşıdaki hiç kimse saygı duyup değer vermiyor. Evlilikte bazı şeyler kabul edilebilir bana göre (ara sıra kavgalar işte ne bileyim ufak tefek meseleler) ama direk şahsiyetinize yönelik kırıcı yok sayıcı saygısızca şeyleri kabul etmememiz lazım bunun için de her şeyden önce kendimize değer verip kendimizi sevmemiz gerekir. Ancak bu şekilde çevremize eşimize dostumuza ben değerliyim saygı duyulmayı hal ediyorum mesajını verebiliriz. Bunun için kendimizi sevmeli geliştirmeli kitaplar okumalı, çevremizi güzel seçmeli ufkumuzu geliştirmeliyiz. Sevgiler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back