• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim az önce bana tokat attı ne yapmalıyım?

vegann

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2010
847
275
123
Diğer
Kızlar bir aylık evliyim bikac gundur eşim olacak adamla annesi yüzünden aramiz açık bugün iyice tartıştık neyse uzatmak istemiyorum benim annem de su an bizde kalıyor bu gece için
Az önce yatak odama pijamalarimi almaya girdim çünkü salonda yatacağım eşim olacak adam da Işığı kapat dedi kapatmiyorum dedim önüme geçip kolumu tuttu ben de kapattim ve kapının önünde duran bi çift ev içi terligini yatağın üstüne attim
Al onları dedi almıyorum dedim ve bana tokat attı ben de onu sağ ayağımla ittirdim yere dustu lanet olası
Bunlar olurken annem salonda ama TV sesinden falan duymadı
Pazartesi hemen dava açmayı dusunuyorum ama şuan doktora gitsem bu tokadı nasıl kanıtlar rapor alırım?
Kızlar ne kadar tartışma olursa olsun bu affedecegim bisey değil
Üstelik annem de evdeyken
Şuan ne yapmalıyım bi saate yakın oldu bi saattir balkonda dusunuyorum
Polis cagirsam mahalleye bu saatte rezil olcaz babam da şehir dışında ne yapmalıyım bilemedim:(
Bana bi akıl verin hastaneye gitsem iz yok bisey yok doktor rapor verir mi bi tokat için?

Rezil olmak önemli değil.Polis çağır ikinizi de alıp hastaneye götürecekler.Sonra da ifade vermek için karakola gideceksiniz.Doktor bakınca anlar tokadı.Sonra da savcı dava açacak.Boşanma sırasında rapor deli gibi işine yarar donuna kadar alırsın.ve kesinlikle boşan.bir aylık evlilikte bunu yapmışsa emin ol üzgünüm ama devamı gelecek.

Evet ama doktor bakınca anlar mi gerçekten hiçbir şey yok ki suratimda? Annem sakın polis çağırma konu komşuya rezil olma diyor
Kesinlikle dava açacağım ama bu tokadı kanitlayamazsam bu dava bitmez gibi..

Kızlar polis cagirmadan taksi ile hastaneye gitsem? O zaman da doktor hanı nerde tokat izi der mi? Sonuçta gece iki ve altımda araba da yok çok saskinim zaten
Bosanacagim zaten o kesin

Evet ama doktor bakınca anlar mi gerçekten hiçbir şey yok ki suratimda? Annem sakın polis çağırma konu komşuya rezil olma diyor
Kesinlikle dava açacağım ama bu tokadı kanitlayamazsam bu dava bitmez gibi..
dava bitmesine biter ama sen emin misin?
yani açıkçası seninde terlikleri fırlatman falan yersiz olmuş.
hem annen varken niye salonda yatmaya kalkıyosunki? Annene aranızdaki sorunların sinyalini burdan vermişsin zaten.

Kızlar polis cagirmadan taksi ile hastaneye gitsem? O zaman da doktor hanı nerde tokat izi der mi? Sonuçta gece iki ve altımda araba da yok çok saskinim zaten
Bosanacagim zaten o kesin
Arkadasım seni aile içi şiddetten dolayı oraya polisin götürmesi gerek.Polis olmadam adli rapor tutmazlar.Anlar diyorum doktor sen merak etme.

Arkadasım seni aile içi şiddetten dolayı oraya polisin götürmesi gerek.Polis olmadam adli rapor tutmazlar.Anlar diyorum doktor sen merak etme.
hastanede polisler bu tip vakalar için her zaman mevcut,hastane poliside ifadesini alabilir yani kendi gitmek isterse.

Kızlar su an tokata yoğunlaştığım için öncesini uzun uzun anlatmadım tabi öncesinde bütün akşam kavga ettik ona hakaret ettim annemin onunde sustu yataga gitti
Ama tokat diyorum kızlar bu tartışma kavga üstü ve affedecegim bisey değil ki..

Kulağınızdan , burnunuzdan kan gelmesi gerekiyor o tokatla darp raporu almak için .
Kan gelince bile " basit bir müdahaleyle iyileştirilebilir"raporu veriyorlarmış.
( Netten baktım.)
Bilemiyorum.. Aramızda avukat arkadaşlar var aslında. Yazarlar belki. Yanlış yönlendirmek istemiyorum.

İkinizi de hatalı buldum. Tokat olayın boyutunu değiştirmiş sadece.

Annenize üzüldüm ayrıca. En azından anneniz varken ayrı uyumasaydınız. Ya da bulaşmasaydınız.

Boşanacağınıza emin misiniz gerçekten ?

Niye bu kadar fevri davranislar sergiliyorsunuz ikinizde. Hem evde anneniz varken salonda yatmak niye? annenize her seyi anlatmayin hem duymamis hem de gidip soylediniz mi? esinizin tokadini hic kimse destekleyemez cok kotu ve rencide edici bir durum. yas kac bu arada? ergenler gibi kavga etmissiniz.

Yaşlar 28-33 malesef

Kızlar su an tokata yoğunlaştığım için öncesini uzun uzun anlatmadım tabi öncesinde bütün akşam kavga ettik ona hakaret ettim annemin onunde sustu yataga gitti
Ama tokat diyorum kızlar bu tartışma kavga üstü ve affedecegim bisey değil ki..

Höh yani.

Senin yaptığın annene saygı da eşinin yaptığı mı saygısızlık.

Kusura bakma incilerin dökülmemiştir diyeceğim "bu konuda". Adamı sınır noktasına getirip sonra bana vurdu diye dövünmek seninki.

Bak doğru demiyorum, en kötü şey ama kaşınmak diye bir olay var malesef var. Keşke tokat atacağına o da sana terlik fırlatsaymış suçlu çıkmazdı hiç olmazsa.

Kulağınızdan , burnunuzdan kan gelmesi gerekiyor o tokatla darp raporu almak için .
Kan gelince bile " basit bir müdahaleyle iyileştirilebilir"raporu veriyorlarmış.
( Netten baktım.)
Bilemiyorum.. Aramızda avukat arkadaşlar var aslında. Yazarlar belki. Yanlış yönlendirmek istemiyorum.

İkinizi de hatalı buldum. Tokat olayın boyutunu değiştirmiş sadece.

Annenize üzüldüm ayrıca. En azından anneniz varken ayrı uyumasaydınız. Ya da bulaşmasaydınız.

Boşanacağınıza emin misiniz gerçekten ?

hayir bunlarin olmasi gerekmiyor. bir itisme kakisma sonrasinda babam darp raporu aldi ve bunlardan hic biri yoktu. hastanede anlasiliyor.

Back