- 20 Haziran 2020
- 19
- 7
- 1
- 41
- Konu Sahibi Melek340634
-
Ah canım millet eşim dışarıya düşkün der sitem eder sende bana çok düşkün diyip sitem ediyorsun bırak dışarıya kayacagina gözü sana kaysinKızlar mrb. Aranızda yeniyim. 2 çocuğumuz var ve 10 yıllık evliyiz. Eşim bana çok düşkün ve cinsel anlamda hep istekli. Bu iyi bişeymi. Performansıda çok iyi ama benim için bazen zor oluyor. Ne yapmalıyım?
Konu nereye açılıyor bilemedim buraya açtım. Herkese teşekkürler şimdiden
Çok güzel bir duygu. Ama haftada mesela 3 4 çokmuki. Eşime kalsa heran beni isterBir kadının arzulandıgını bilmekten daha guzel ne olabilir ki tadını çıkarın bence
Haftada 3 iyidir çokdeğil 4 de cok degil. Hergün yapanlar ne yapsınÇok güzel bir duygu. Ama haftada mesela 3 4 çokmuki. Eşime kalsa heran beni ister
Aslında eşim hergün istiyor ama çocuklar falan olmuyor. Bende yanaşmıyorum tabi çoğu zamanHaftada 3 iyidir çokdeğil 4 de cok degil. Hergün yapanlar ne yapsın
Bulamadımki cinsellik bölümünü. Nasıl açıcam ordaŞu konuyu direkt cinsellik bölümüne açsan anında Mahmut abi olmuştun... Doğru söyle bu da yeni taktik mi
Ya gülme lütfen.Rabbim başka dert vermesin
Abartma yok gayet normal bundan fazlasını yasayan var azini yasayanda var. Dert degil bu.Ya gülme lütfen.Gerçekten benmi abartıyorum. Sizlerde nasıl
Ben eşimin isteklerine karşılık veremezsem üzülüyorum. Birazda bundan üzülüyorum. Sizde nasıl acaba canımAbartma yok gayet normal bundan fazlasını yasayan var azini yasayanda var. Dert degil bu.
Teşekkürler yorumunuz için. Büyük birazDerdiniz dağlardan büyük.
Yorumunuz için teşekkürler. Büyük birazDerdiniz dağlardan büyük.
Kesinlikle cok değil her gun veya gün aşırı mutluluk hormonu salgılıyor vucutHaftada 3 iyidir çokdeğil 4 de cok degil. Hergün yapanlar ne yapsın
Ben okadar mutlu olamıyorum ama eşim için istemeye çalışıyorum açıkçasıKesinlikle cok değil her gun veya gün aşırı mutluluk hormonu salgılıyor vucut
Kesinlikle:)Kesinlikle cok değil her gun veya gün aşırı mutluluk hormonu salgılıyor vucut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?