- 2 Ağustos 2015
- 830
- 172
- 103
- 34
- Konu Sahibi aklikarisik
-
Olay ne pardon burası günlüğünüz değilki arkası yarın gibi konu açıyosunuz önce konuyu anlatın yada konunuz varsa eski konunuzdan devam edinGünlerdir ailemin yanındayım. Eşim sadece geldiğim gün aradı nerdesin diye sonra hiç aramadi.her nekadar haketmese de özledim eşimi Evimi yaşadığımız güzel günler aklıma geliyor.aramamak için çok zor tutuyorum kendimi.herkse arama bırak o arar diyorlar ama ben dayanamıyorum artık( kafam çok karışık.
Düşünsem bile geçmiyor malesefNeden gittiğinizi düşünün arama hissi hemen geçer.
Belkide ama o da çok sessiz ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum anlamiyorumBirkaç gün önce konu açmıştınız eşiniz sizi istemiyor demek ki ...
koş ara koş koşGünlerdir ailemin yanındayım. Eşim sadece geldiğim gün aradı nerdesin diye sonra hiç aramadi.her nekadar haketmese de özledim eşimi Evimi yaşadığımız güzel günler aklıma geliyor.aramamak için çok zor tutuyorum kendimi.herkse arama bırak o arar diyorlar ama ben dayanamıyorum artık( kafam çok karışık.
Eşimle kavga etmistik evden git fakan bende çıktım. Sadece ilk geldiğim gün nerdesin diye aradı günlerdir hiç aramadine oldugunu yazsan da bizde sana ona göre yorum yapsak
Durmaya çalışıyorum aramamam gerektiğini bende biliyorum aslında sadece kendimi zor tutuyorumKus olduğunuz için annenizin evinindesiniz sanırım. Arama tabiki madem gittiniz arkasinda durun
seni kovmus niye arasınkiEşimle kavga etmistik evden git fakan bende çıktım. Sadece ilk geldiğim gün nerdesin diye aradı günlerdir hiç aramadi
Eşimle kavga etmistik evden git fakan bende çıktım. Sadece ilk geldiğim gün nerdesin diye aradı günlerdir hiç aramadi
Evet eşimde onun rahatlığı vsr emin onu sevdiğim den donecegimdenseni kovmus niye arasınki
o senin tıpış tıpış dönmeni bekliyor
Eger söyledi Gine bakarsak beni çok seviyor tabi sözdeseni merak etmiyor demekki bırak arama bile seven adam sevdiğinin sesini duymadan gün geçiremez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?