Bir tanıdğın tanıdığının başına gelen olay..
Kadın çocuğuyla kocasını tam 2 sene beklemiş çekmediği kalmamış kaynana zulmünden çünkü eşi şehir dışındaymış.Geliyor ve geceleri geç gelmeler filan adam yoldan çıkıyor.Bir gece kara haber geliyor adam sevgilisyle ıssız bir yolda kaza yapıp ölüyor yanındaki sevgilisi de felç kalıyor..o kızın bütün sülalesi öğreniyor evli bir adamla gece vakti arabada ama ne hikmetse aldatılan kadının üstüne yürüyorlar hakaretler filan.Dünyanın çivisinin çıktığı an bu olsa gerek.
Adamın ailesi bisüre gizliyor öldüğünde sevgilisinin yanında olduğunu ama sonra duyuluyor.Cenazesinde bile adamın arkasından karısını aldatırken öldüğü konuşulmuş..Allah kimseyi yoldan çıkarmasın yoksa mazlumun ahı öyle yada böyle bir şekilde çıkıyor
amiiiiin cnm bende öyle beddua ettim şimdi annemlerdeyim yeni geldik anneme olan biteni anlattım oda ağladı bende uzun uzuuuuun konuştuk kararlı olduğumu artık onla yaşamak istemediğimi anlattım haa burada eksik anlattığım şeyler var bizim evliliğimiz çok çalkantılıydı eşim hiç olmadık şeylerdn kavga çıkarır huzurumuzu kaçırırdıı nedenini anlayamazdımm ama hep şüphelenirdim o gün tatilden geldiğindede yüzüme tuhaf tuhaf bakıyodu meğer beni onla karşılaştırıyomuşş ve bunca agresifliği bana durmadan zulüm etmesi ruslara olan zaafındanmış o kadınlar bilirsiniz çok güzeller onlardaki cazibeyi güzelliği görünce ben ona heralde böcek gibi görünüyordum ne demişler bi kalpte iki sevgi bulunmaz annemlerinde kafasına yattı boşanıcam şimdilik çekimser de olsa arkamda görünüyolar inş.. fikirleri değişmez ama annemde o sinirle ona çok ahh etti ve ban anlattığına söylenip durdu onunda içi yandı şimdi offfffffffffffNasıl bir kişilik nasıl bir hasta ruhtur bu yaa utanmadan anlatıyor, normal karşılıyor, bide 6 kere oldu diyor yaa. O şeyi kuruyup düşer inşallah. Düşerse yaz burdan canım vallahi popoma kına yakacağım o zaman.. Allah'ım çocuğunu sana bağışlasın canım allah sabır versin. İnşallah o kocan olacak insan kılıklı yaratıktan kurtulursun bir an önce.
amiiiiin cnm bende öyle beddua ettim şimdi annemlerdeyim yeni geldik anneme olan biteni anlattım oda ağladı bende uzun uzuuuuun konuştuk kararlı olduğumu artık onla yaşamak istemediğimi anlattım haa burada eksik anlattığım şeyler var bizim evliliğimiz çok çalkantılıydı eşim hiç olmadık şeylerdn kavga çıkarır huzurumuzu kaçırırdıı nedenini anlayamazdımm ama hep şüphelenirdim o gün tatilden geldiğindede yüzüme tuhaf tuhaf bakıyodu meğer beni onla karşılaştırıyomuşş ve bunca agresifliği bana durmadan zulüm etmesi ruslara olan zaafındanmış o kadınlar bilirsiniz çok güzeller onlardaki cazibeyi güzelliği görünce ben ona heralde böcek gibi görünüyordum ne demişler bi kalpte iki sevgi bulunmaz annemlerinde kafasına yattı boşanıcam şimdilik çekimser de olsa arkamda görünüyolar inş.. fikirleri değişmez ama annemde o sinirle ona çok ahh etti ve ban anlattığına söylenip durdu onunda içi yandı şimdi offfffffffffff
size kolaylık olsun hizmette sınır yoktur..
Allah o natasa yataşa yıda bıldıgı gıbı yapsın tabı orda 3 kurus para alıyolar burdakı para cok fazla ondan gelıyolar buraya adı asalık karı kımbılır kımlerın canını yaktı senın gıbı canım o o....puyla kendını bır tutma sakın o para ıcın vucudunu satan bır o....parayı basıyosun ıstedıgını yapıyolar satılık bır kadın o o yuzden kendını uzme helak etme degmez kım ıcın kendını uzdugune bır bak bır yanda kendıne ozel anlar gecırmek ıcın o....kıralayan herıf bıryanda 3 kurusun aptalı olmus bır fahı.e senın gıbı asıl bır kadına hıc yakısıyormu bukadar kendını hırpalamak
Allah o natasa yataşa yıda bıldıgı gıbı yapsın tabı orda 3 kurus para alıyolar burdakı para cok fazla ondan gelıyolar buraya adı asalık karı kımbılır kımlerın canını yaktı senın gıbı canım o o....puyla kendını bır tutma sakın o para ıcın vucudunu satan bır o....parayı basıyosun ıstedıgını yapıyolar satılık bır kadın o o yuzden kendını uzme helak etme degmez kım ıcın kendını uzdugune bır bak bır yanda kendıne ozel anlar gecırmek ıcın o....kıralayan herıf bıryanda 3 kurusun aptalı olmus bır fahı.e senın gıbı asıl bır kadına hıc yakısıyormu bukadar kendını hırpalamak
amiiiiin cnm bende öyle beddua ettim şimdi annemlerdeyim yeni geldik anneme olan biteni anlattım oda ağladı bende uzun uzuuuuun konuştuk kararlı olduğumu artık onla yaşamak istemediğimi anlattım haa burada eksik anlattığım şeyler var bizim evliliğimiz çok çalkantılıydı eşim hiç olmadık şeylerdn kavga çıkarır huzurumuzu kaçırırdıı nedenini anlayamazdımm ama hep şüphelenirdim o gün tatilden geldiğindede yüzüme tuhaf tuhaf bakıyodu meğer beni onla karşılaştırıyomuşş ve bunca agresifliği bana durmadan zulüm etmesi ruslara olan zaafındanmış o kadınlar bilirsiniz çok güzeller onlardaki cazibeyi güzelliği görünce ben ona heralde böcek gibi görünüyordum ne demişler bi kalpte iki sevgi bulunmaz annemlerinde kafasına yattı boşanıcam şimdilik çekimser de olsa arkamda görünüyolar inş.. fikirleri değişmez ama annemde o sinirle ona çok ahh etti ve ban anlattığına söylenip durdu onunda içi yandı şimdi offfffffffffff
GiesEle sekerim bosver, canini sIKmaya birbirinizi kirmaya gerek yok, konu sahibi kendi derdinde zaten, yazdiklarinizi okuyor ve mutlaka geriliyordur, gerginlige gerek yok derim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?