Eşim Antalya'da bir otel odasında beni aldattı..........

Bu nasıl bir iğrençlik , yüzsüzlüktür ya anlayamıyorum.Adamdaki rahatlığa bak marifet gibi anlatıyor .Bu ilk ya da son ne hakkı var ki bu kadarını yapıp sizi üzmeye.Ve anladığım kadarıyla eşin çok da rahat bir adam.Allah onu bildiği gibi yapsın , yaptığı yanına kalmayacak elbet.Arkadaşım ailen arkanda olsa da olmasada lütfen doğru karar vermeye çalış yoksa ömrünü böyle pislik bir adamla geçirmek zorunda kalacaksın.Kusurabakma çok ama çok sinirliyim.

Bir tanıdğın tanıdığının başına gelen olay..

Kadın çocuğuyla kocasını tam 2 sene beklemiş çekmediği kalmamış kaynana zulmünden çünkü eşi şehir dışındaymış.Geliyor ve geceleri geç gelmeler filan adam yoldan çıkıyor.Bir gece kara haber geliyor adam sevgilisyle ıssız bir yolda kaza yapıp ölüyor yanındaki sevgilisi de felç kalıyor..o kızın bütün sülalesi öğreniyor evli bir adamla gece vakti arabada ama ne hikmetse aldatılan kadının üstüne yürüyorlar hakaretler filan.Dünyanın çivisinin çıktığı an bu olsa gerek.

Adamın ailesi bisüre gizliyor öldüğünde sevgilisinin yanında olduğunu ama sonra duyuluyor.Cenazesinde bile adamın arkasından karısını aldatırken öldüğü konuşulmuş..Allah kimseyi yoldan çıkarmasın yoksa mazlumun ahı öyle yada böyle bir şekilde çıkıyor

Offf sarılıp uyumak ne yaaaBir de sarılıp uyumuş şaka gibi.O kocanın ümüğünü sıkmak istiyorummBöyle konuşarı okuyunca da kocama bakışım değişiyo güvenmekle hata mı ediyorum diyorum erkeklerden nefret etmeye başlıyorum

Bende de buna benzer bir anektod var..

Yazlıktaki komşumuz hafta içi hatunla geliyor eve.
Ve kalp krizi sonucu vefat ediyor.
Tabii her şey su yüzüne çıkıyor.

Adam 50li yaşlarında ve meğerse o kadınla (ki kendisi 30-35 idi yanlış hatırlamıyorsam) uzun süredir dost hayatı yaşıyormuş. Siteye getirişi ilkmiş. Heyecana dayanamadı kalbi demek...

Hiç bir şey gizli kalmaz.
Kİmsenin ahı da kimsede...

Allah ım senin ve yavrunun yardımcısı olsun inşallah.Bir evlilşkte dyak varsa zor dayağın yanında ihanette varsa o evlilik yürümez.Hele sizinki bu saatten sonrası için ızdıraba dönmüş.Ama insanın ailesinin yanında olmayışıda eklenince hayat daha zor.
Bence artık size emanet verilen güzel gözlerinizden o adam için yaş akmasın bi ayağa kalkın silkelenin gidip abdest alın.Alırken o suyla birlikte kötü günlerinde aktığını düşünün ve Rabbime herşeyin sahibine dua edin dermanını biran önce yollaması için.Artık sizin ve yavrunuzun geleceği için.Ve yüzünüze güzel bi gülümseme gelsin siz günah işlemediğiniz için.Çünkü aldatan kendini aldatmıştır yazık etmiştir dünyasına ve ahiretine...
Birde eğer yapabiliyorsanız ispat toplayın yani hapın kağıdı vs vs...
Sizin için çok dua ediyorum.Kimse olmasada arkanızda Rabbim sahip çıkar bizlere zorda kalana unutmayın.Eğer sizin için bişey yapabileceğim bişey varsa mutlu olurum.
Huzurlu güzel mutlu günler diliyorum.sizi seviyoruz sizde kendinizi sevin...

Nasıl bir kişilik nasıl bir hasta ruhtur bu yaa utanmadan anlatıyor, normal karşılıyor, bide 6 kere oldu diyor yaa. O şeyi kuruyup düşer inşallah. Düşerse yaz burdan canım vallahi popoma kına yakacağım o zaman.. Allah'ım çocuğunu sana bağışlasın canım allah sabır versin. İnşallah o kocan olacak insan kılıklı yaratıktan kurtulursun bir an önce.

amiiiiin cnm bende öyle beddua ettim şimdi annemlerdeyim yeni geldik anneme olan biteni anlattım oda ağladı bende uzun uzuuuuun konuştuk kararlı olduğumu artık onla yaşamak istemediğimi anlattım haa burada eksik anlattığım şeyler var bizim evliliğimiz çok çalkantılıydı eşim hiç olmadık şeylerdn kavga çıkarır huzurumuzu kaçırırdıı nedenini anlayamazdımm ama hep şüphelenirdim o gün tatilden geldiğindede yüzüme tuhaf tuhaf bakıyodu meğer beni onla karşılaştırıyomuşş ve bunca agresifliği bana durmadan zulüm etmesi ruslara olan zaafındanmış o kadınlar bilirsiniz çok güzeller onlardaki cazibeyi güzelliği görünce ben ona heralde böcek gibi görünüyordum ne demişler bi kalpte iki sevgi bulunmaz annemlerinde kafasına yattı boşanıcam şimdilik çekimser de olsa arkamda görünüyolar inş.. fikirleri değişmez ama annemde o sinirle ona çok ahh etti ve ban anlattığına söylenip durdu onunda içi yandı şimdi offfffffffffff

Oh simdi rahatladim ailen arkanda ya daha sana birsey olmaz. Oglundan yanada korkun olmasin cocugu mutlaka anneye veriyorlar anca annenin akli dengesi yerinde degilse babaya veriliyor. İstedigi avukati tutsun koparamaz yavrunu senden.

size kolaylık olsun hizmette sınır yoktur..

ay sağooll canımm ne kadar ince düşünceli ve naziksin bende senin bu mesajına ithafen yazmıştım ailesi nişanı atmasına izin vermemiş mecburen evlenmiş diye konuyu okuyanların ve sizin yorumunuzu görenlerin hepsi sizden nefret ediyor emin olabilirsiniz bence artık susun

GiesEle sekerim bosver, canini sIKmaya birbirinizi kirmaya gerek yok, konu sahibi kendi derdinde zaten, yazdiklarinizi okuyor ve mutlaka geriliyordur, gerginlige gerek yok derim ben.

Son düzenleme:

O kadın bir oyuncak parayla kendini satıyor Ali olmazssa Veli farketmez onlar için Ama ben erkeği daha basit görüyorum parasını bece....r...Kadını falan değil...Böyle kadınlara giden erkekler bu işi yapan o........n daha aşağılık ve midesiz ve o.....u bence

O kadın bir oyuncak parayla kendini satıyor Ali olmazssa Veli farketmez onlar için Ama ben erkeği daha basit görüyorum parasını bece....r...Kadını falan değil...Böyle kadınlara giden erkekler bu işi yapan o........n daha aşağılık ve midesiz ve o.....u bence....

Canım benim sen üzme artık kendini. Rus dediğin güzel de olsa neticede f.hişe...Eşin de daha 27 yaşında bu haltları karıştırdıysa 40 ına gelene kadar yemediği halt kalmaz.

Karşına seni hak edecek, ahlak sahibi niceleri çıkar sen merak etme. Hep dualarımdasın...

Tatlım ne dedik sana.Hiçbir anne kızın böyle bir duruma düşmesine razı olmaz.Sen çocuğun üzülsün ister misin?
İnşallah sonuna kadar arkanda olmaya devam edeip sana güç verirler.
O seni böcek gibi göreceğine kendi arsızlığına, utanmazlığına baksın.
Sakın böyle düşünme dün de dedim sana sakın kıyaslama o kadınla kendini.Sen her yönüyle üstünsün onlardan.
Şimdi alsın bir tane rus oturtsun eş yapsın kendine.Midesiz şey.

GiesEle sekerim bosver, canini sIKmaya birbirinizi kirmaya gerek yok, konu sahibi kendi derdinde zaten, yazdiklarinizi okuyor ve mutlaka geriliyordur, gerginlige gerek yok derim ben.

haklısın canım ama herkesi gerdi bu kadın böyle şuursuz insanlar yorum yapmasın bence kadın zaten üzgün bir de üstüne tuz biber ekiyorlar yani

bazı şeyler yoluna girmeye başlıyor sanırım:)umarım en kısa zamanda hayat sizin içinde güzell olacakk

Nasıl sevindim,nasıllllll Alsın bir fahişe,gece onunla gündüz başkalarıyla... Hatta iktidarsız olsun karısı haplar alıp başkalarıyla yatsın :96:

gitsin ruslarla takılsın ınsallah bırı bunu soyar da kalır ortda don kilot,senın adına cok sevındım canım ınsallah karsına ıyıler cıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…