Eşim Antalya'da bir otel odasında beni aldattı..........

benim ailemde öyle düşünenlerden kefenle çıkarsın diyenlerden evli kardeşim eşimi haklı görecek dercede laf bile söyletmiyo bi görseniz desem inanırmısınızz

inanmam mı canım aynı toplumda yaşıyoruz kadın olmak çok zor bu ülkede ya ne diyim şimdi allah tüm kadınlara yardım etsin sabır versin erkeklerede vicdan

küçük kardeşim abla taksiye atla gel dedii ama sanırım okumamışsınız sabaha annemler gelcek hamile gelinimizin kontrolü var onun için burdayım sonrasında akşama onlarla gidicedm inş.

İnşallah daaa. Geri göndermesinler seni. Bak lütfen dik dur. Bunları annene anlat. Gerekirse dostu varmış,bir ev tutmuş de. İkna edene kadar her şey mübah. sonra yalanlarsa,sen de kafam karışıktı ne söylediğimi hatırlamıyorum dersin. Dik dur,sensin kıymetli. Minicik yavrun. Bu acıyla yaşanmaz. Bir de lütfen buradan birine numaranı ver. Merak ederiz. Allah yardımcın olsun. Rabbim seni bu cehennemden kurtarsın,hepimizi böyle mahlukatlardan korusun!!!

canım oldu bana kızanlar veyahut eğlence olsun diye düzmece bir konu açtığımdan tutda çok sakin olup herkese cevap vermemi garip bulana kadar inanın herkese hak veriyorum çünkü öyle bir dünyada yaşıyoruz ki ortalık sahte insan kaynıyo daha 5 senelik koynumdaki kocamı tanımamış ve ihanetine uğramışsam gelin insanlardan güven ve pozitif bakış bekleyin bu yüzden onlarıda anlıyorumm arkadaşımm

amin cehennemime inan bir rüzgar gibi estiniz aileme yalan söyliyemem ne varsa o çünkü sonrasında doğru söylediklerimede inandıramam annem despottur biraz çok fena kızar bide ondan laf yersem vay halimeeeeeeeeee ama onları ikna için herşeyi yapıcam emin olunnn bundan

Aslında hepimiz bir yerde konunun fake olmasını diliyoruz sanırım.Sakin kalmanızı ben de yadırgıyorum ama insanların olaylar karşısında verdiği tepkiler farklı farklı.Allah yardımcınız olsun.İyi geceler

bence de acı çekmeli..gitmiş uyumuş bir de..
Anlatsın neyse öncesi de warsa..

yaa imkanı yok anlatmaz çocuğumuzun yüzünü görmek bir daha nasip olmasın ki seni bu ilk aldatışım diyor keşke gitmeseydim felan filan daha öncesinde duydum yeminlerini yalan yere yemini ne kadar hafife alıyor

yaa imkanı yok anlatmaz çocuğumuzun yüzünü görmek bir daha nasip olmasın ki seni bu ilk aldatışım diyor keşke gitmeseydim felan filan daha öncesinde duydum yeminlerini yalan yere yemini ne kadar hafife alıyor

ooo olayı ucuza bağlayıp unutturacak aklınca..yazık ya bir de yemin ediyor..bu erkeklerin zaafı war ya..kadına da yemine de..

valla öğütlerini kaale alıcam uygulamada da başarılı olurum inş.. Aydınlattığın için çok teşekkür ederim annemle konuştum sankii............

ooo olayı ucuza bağlayıp unutturacak aklınca..yazık ya bir de yemin ediyor..bu erkeklerin zaafı war ya..kadına da yemine de..

evt o çok yemin ederdi kuran beni çarpsın diye bende inanırdım bir gün denk geldi bende bişi için kurana yemin ettim baktım inanmıyo meğer o bu yeminleri yalan yere edip tövbe haşa hafife alıyomuşş ne safım dimii

Bır can kan aglıyor burda kımın umrunda koca nevar bunda herkez yapıyor dıyor g.tunde pıreler uçusarak uyuyor aile desen her erkek yapıyor dıyor sankı kızlarının ailesi degilde damatlarının ailesi gıbı ne acı bır ınsanın bukadar yalnız bırakılması hıcbıysey yokmus gıbı davranılması kadın neden bukadar degersız bu ülkede anlamıyorum sankı herturlu pıslıgı yasamak zorunda bırakılıyorlar.Canım dusunuyorumda acaba sen aldatsaydın neler olurdu oncelıkle hastanelık olurdun komalık olurdun heralde bı guzel dayak yerdın esın ailene alın su o..... yu derdı herkesın gozunde o..... olurdun belkı ailendende bıguzel dayak yerdın belkıde senı eve kabul bıle etmez evlatlıktan reddederlerdı namussumuzu kırlettın dıye öyle ya bıtek kadının namussu var tabi bıtek onun ki kirlenir yeryerınden oynardı sen yapsaydın bak bır erkek yaptı tık yok olum sessızlıgı var neden errrrrrrrrrrrrrrrrkek ya onadan neden kadın erkek arasında adalet yok neden erkek sucları hep bastırılıyo kadınlar uzulmeye neden mahkum bırakılıyor

canım kendınde ayrılamama gucunu bulamayısının sebebı kocanı cok sevıyor ve onsuz yapamıyacagın dusuncesı olabılır mı gonul bu otada b.kada konuyor

SEVMEK Mİİİİ AKLIMA ŞU AN EN SON GELEN ŞEYY BİR KERESİNDE YİNE BİR KONUSUNDA UZMAN PSİKOLOGDAN DİNLEMİŞTİM İHANETİN VERDİĞİ ACI AYRILIĞIN VERDİĞİ ACIDAN DAHA HAFİFTİR DİYEE BEN GÖNLÜMÜDE KALBİMİDE Allaha şükür biliyorum bende hep şu düşünce vardır seni sevmeyeni sevmiceksin yoksa katlan olacaklara..

ya işte war ya böyle çok yemin edenden korkacaksın../B]

evt yaa erkek egemen bi dünyada yaşıyoruz sen böyle anlatınca kendimi sömürge kampında gibi hissttim şimdii...:85: ben yapsaydım çeker vururlardı heralde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…