evde durdukça anlattılkları aklıma geliyo ağlamktan kör olucam hıçkırıklarımı konu komşu duymuştur heralde yüzüm gözüm perişan halde beni azıcık sevse yapmazdı demek ki bir şeyleri göze almışş ve güzel güzel uyuyo ben uykuyu unuttum yemek bile yiyemiyorum bana sen kendini mutsuz etmek için uğraşıyosun boşvermek nedir bilmezmisin diyo ya bu kadar basit görüyoo Allahım evleneli beş yıl olucak hiç tanımamışım hiççç ALLAHIM BANA SABIR VER DAYANAMIYORUM BURALAR BANA ZİNDAN OLDUUU .
daha az önce tv de bu konudn bahsediyolar kadın diyoki eşim aldatsn ben affederm diğeride aldatmak bi hastalıktır yapan herzaman yapar
daha az önce tv de bu konudn bahsediyolar kadın diyoki eşim aldatsn ben affederm diğeride aldatmak bi hastalıktır yapan herzaman yapar
acını nasıl yürekten hisettim anlatamam kötü oldum burada allah yar ve yardımıcın olsun sınav dünyası arkadasım sabırlı ol elbet mükafatını alacaksın eşinide allah islah etsin benim eşimde kıbrısta suan ve yazdıklarını okudukca öle bi empati kurdumki allah baslara vermesin oğlun için güçlü ol
Canım..neolur kendini daha fazla üzmemeğe gayret et...sakinleştirici ilaç falan al şimdilik...
Şu mesaj sayımı yükseltebilirsem..sana özelden yazıcam...kimseye söylemedim diyorsun ama anladığım kadarıyla ailene söylemişsin...
Pişman olacağın şeyler yapma! kesinlikle hafif bir ilaç al...yoksa bu acıya katlanamazsın.
BENCE PİŞMAN DEĞİL ÇÜNKÜ GÜNLERCE İNKAR ETTİ VE BEN ŞÜPHELENMESEYDİM HERŞEYE DEVAM EDİCEKTİ BEN HATTA ONA BİR DAHA BÖYLE TATİLLER İSTEMİYORUM AİLEDEN AYRI ODA BANa OLUR BÖYLE ARADA DEMİŞTİ O ZAMAN BANA ASLINDA SENİ ARADA ALDATIRIM DEMEK İSTİYORMUŞŞ YANİ DEVAMI GELİCEK TIPKI İMLEK SÖKÜĞÜ GİBİ BEN HERŞEYİ ÖĞRENİNCE PİŞMANIM AYAKLARI YAPIYOR ÖYLEDE GÜZEL ROL YAPIYOKİ OSCARLIK nolur bana dua edin belki dualarınızla boşanırım ve hayatı yalan üzerine kurulu bu ahlaksız insanla daha fazla yaşamak zorunda kalmam yalanları bu kadar ustaca söyliyen bir insan daha görmedim konusunda uzmanlaşmışş yuhh
evde ağlamaktan sinir krizi geçiriyorumm gözlerim davul oldu beni bi yere kitlesinler orda kalim heppp ailemde beni anlamıyo napıcamm benn ..dinlemez olsaydım yaptığı her şeyi aklıma geldikçe kafayı sıyırıyomm oğlum gidip gelip yüzüme bakıyooo yaaaaaaaaa
eltim de bir şüpheyle aldı bayrağı eline , ayrıldılar eşiyle .. kayınbiraderim ona neler bırakmadı neler , oturdukları evi , yazlığı , en az 60.000 tl eder arabasını , 70.000 tl nakit para ve ayda 3500 tl nafaka .. evin tüm aidat-elektrik-su vb kredi kartına tanımlı olduğu için onlarda kayınbiraderden +biri 6 biri 4 yaşındaki 2 çocuğun kreş paraları .. önce eltimin tüm aile fertleri estiler gürlediler , yok neymiş eltim boşanmak istese bile o ayaklarına kapanacakmış , gitmeyecekmiş mahkemeye vs vs.. ortada delil yok bir şey yok kadın sırf kendine olan güvensizliğinden yıktı yuvasını .. 2-3 senedir sürüne sürüne devam eden evlilikleri , kadının saçma sapan başka düşünceleriyle iyice yıprandı ve adam da artık havluyu attı .. şimdi ( yani boşanmanın üzerinden 6 ay geçtikten sonra ) görümceme gidip " ben pişmanım , herşeyi onu sevdiğim için yaptım ,vs vs.... " gibi laflarla geri dönmenin yolunu yapmaya çalışıyormuş ..
diyeceğim şu ki ayrılmayan 1 pişman ayrılan bin ... sana boşversene felan diyormuş eşin , daha önceki msjlarımda yazdığım gibi sen o evde durdukça daha çok ümitlenecek , senin üzgün halin onu vicadanen kemirecek , sana artık ılımlı davranmaktansa taktik değiştirip şimdi yaptığı gibi ters yapacak .. üste çıkacak vs ..ya güçlü ol karşısında , ezdirme kendini , ağlayıp durma ; yada al başını git bir yere bir süre orada yaşa ızdırabını sonra bak başının çaresine .. çünkü sen orada durdukça artık ailenin de duruşunu az çok tahmin ediyordur , senin için gidecek yeri de yok deyip 3-5 gün içinde pişkin pişkin gezmeye başlayacaktır .. sen de ağlarsın yine kuytu köşede .. verme ona bu fırsatı , ağlama , dik dur .. ona henüz ne yapacağına karar veremediğinden ama en yakın zamanda taşların ciddi anlamda yerinden oynayacağından felan bahset .. erkekler kolay kolay evlilikleri bitsin istemezler , neticede başarısız olmuş olacaklar ve başarısızlık bir ekeğin kabulleneceği bir şey değil .. hele de onun ailesi de muhafazakar ve gelenesel düşünceye sahipse kolay kolay göze alamaz boşanmayı ve boşanmaman için her türlü kıvama gelecektir ..
ağlamak çözüm getiriyorsa , sana yalnızken bile devam et ama , bence yeter .. artık kendini toplaman lazım ..bunu en çok da kendin sonra oğlun için yapman lazım ..
yavrum oyuncak arabalrıyla oynuyor arada benden bişiler istiyor ağladığımı görünce banacanım çok üzüldüm allah yardım cın olsun hakkında hayırlısını versin... sizden daha çok üzüldüğüm birde oğlunuz var kıyamam ona ya oda bu huzursuzluğu seziyodur onun ne suçu var ki bir baba nasıl kıyar ailesine bunu yaparak...nasıl mutsuz eder...allah islah etsin eşinizi...
siz annesiniz lütfen güçlü olun oğlunuz için çünkü o çok masum onun hiç bi suçu yok çok çok ilgilenin o minikle ona hissettirmeyin ve yanında ağlamayın lütfen sizden bunu çok rica ediyorum oğlunuzla çok ilgilenin şimdi ne yapıyor minik....
Konunuzu takip ediyorum, acınızı yürekten paylaşıyorum. Bir sorum olacak; hep siz ağladığınızdan acı çektiğinizden bahsediyorsunuz. Eşiniz napıyor peki? Yalvarıyor mu? İnkar mı ediyor? Yüzsüz mü davranıyor?
bence de o evde durma hiç.. ya onu gönder ya sen git.yoksa onu gördükçe sinirlerin iyice allak bullak olacak.madem ayrılamam diyorsun zamana bırak allah yardımcın olsun zor bi durum
eşim önce inkar etti sonra itiraf etti sonra ağladı şimdide boşver zamanla unutursun her şey düzelir bir daha olmıycak pişmanım diyorr tabiii yemiyorumm bunca zaman yediğim yuttuğum yeter doldum artık götürmüyorumm...
doğrusunu söylemek gerekirse bi çok şey affedileblir belki, ama aldatan birini affetmek gerçekten saçmalık,çünkü ona hep şüpheyle bakacaksın,güvenmiceksin yine sen mutsuz olacaksın adam belki yapmıcak ama sana hep bişeyler yapıyo gibi gelecek. anlayacağın içinden çıkılmaz bi durum. Aldatmadığına inandığınız biri varsa onu sıkı sıkı tutun derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?