çok haklısın melissa bu arada yattığı kadınınAdıda melisaymış oyyyyyyyy anamm
yok canım ya sana neden dıyeyeım senın yorumların ıyı adnı verdım ya suskun sultan dıye bırı kıza neler demıs ya agzım acık okudum sastım kaldım .
allah razı olsun kardeşim affeder görünür unutmam dediğimi yaparım diyelim benim ürktüğüm şey bu olayın tekrarlaması anlattığına göre adamlar kızı yaşında kızlarla eşlerini aldatıyo ya bu adamlar babam yaşında bi ayağı çukurda torun sahibi olucak insanlar hala egolarını tatmin etme derdindeler hiç mi ahlak haya kalmadı bunlarda ya hiç düşünmezlermi ki hiç kimse dünyaya çivi çakmıyo ebedi hayata her geçen gün gidiş var hesap korkusuda mı yok ciğerlerini aldırmış olmalı bunlar yok benim aklım almıyo delircemm
ay ii bari sevindim ne biliyim ya bende demin ona dediydim evlenmeseydin diye aaa ama ben kocasına demiştim evlenmeseydin diye doğruya o gerizekalı suskun sultan aman neyse off kız yatmıyonmu daha kafam ağrıyo bebişler uyancak şimdi valla korkuyorumbiri ağladımı diğeride başlıyo yardım edin uyuyn gali
allah razı olsun kardeşim affeder görünür unutmam dediğimi yaparım diyelim benim ürktüğüm şey bu olayın tekrarlaması anlattığına göre adamlar kızı yaşında kızlarla eşlerini aldatıyo ya bu adamlar babam yaşında bi ayağı çukurda torun sahibi olucak insanlar hala egolarını tatmin etme derdindeler hiç mi ahlak haya kalmadı bunlarda ya hiç düşünmezlermi ki hiç kimse dünyaya çivi çakmıyo ebedi hayata her geçen gün gidiş var hesap korkusuda mı yok ciğerlerini aldırmış olmalı bunlar yok benim aklım almıyo delircemm
gücü var yerinde ilaç saatlerce s... yapmasını sağlamış sabaha kadar 6 kere olmuş dediğine göre yazarken ellerime uyuşma geldii felç olucam heraldee kadın rus genç ve her türlü hitap ediyo ayyy sanki zehirli dikenlerle içerlerimi yırttılar ALLAHHHHHHHHHH
ya takma isimmiş çünkü sohbet etmişler daha doğrusu çalışmışlar türkçesi azdı diyor pat çat..ama o rusmus degılmı ıgggg baska ısım bulamamısmı canım sana ezıyet cektırmıyorumdur umarım ısmımı gordukce uzulmenı ıstemem canım ya affet uzduysem senı.
bu dediğinde bir aldatmadır hemde daha büyüğü bu kadar insanı yalan bişeyin peşine neden sürükleyim sonunda elime geçicek olan nne Allah için insanlara iftira ederken iyi düşünün büyük günahta kalıyorsunuz o dediğin programları ben bizzat aileme izletmeyenlerdenim ama artık sen böyle inanıyorsan yapıcak bişi yok saygılarımla benim eğlenmek için böyle bi yola başvurmuş olabilieceğimi düşünmüşsün Allahhh kurban olduğum Rabbim aklıma gelmyen bin bir türlü olmıycak şeyden bahsetmişsin benim yapıma ters nice ahlak dışı dalavera çünkü böyle bişi kabul edilemiycek derecede tiksinççbana kalırsa konu, baştan sona kadar bir kurgu..
hem de iyi kurgulanmamışlardan bir tanesi..
yer yer çelişkiler, anlamsızlıklarla dolu..
ayrıca anlamsız bir sukunet..
hani tv.de bir program izlersiniz (kanald/ şanslı masa gibi) kurgu olduğunu bildiğiniz için içiniz bi burulur, tiksinirsiniz, bir yandan da aman ne var işte izle eğlencesine dersiniz ya öyle birşey..
bir yanın diyor ki, oku geç, sana ne kurguymuş değilmiş, bir yanın diyor ki bu kadar da olmaz..
neyyse daha doğal topiclere yönelelim
kişinin ahlakı arkadaşının ahlakı üzerinedir...Bana dua edenlerin duasını dua isteyenlerin duasını ve cümle dua edenlerin duasını Rabbim kabul buyursunnguzelim Allah sabir versin sana guç ve kuvvet versin in$allah.
kolay olmasa gerek ya$adiklarin, adami zorlayipta en ince detayina kadar anlattirman senin için kotu olmu$tur, fakat kadin oyle zamanda her$eyi bilmek ister sanirim..
e$inin pi$kinligine de diyecek yok hani ?! sen zorlami$ olsanda, ne bileyim ki$inin karisina, bir ba$ka kadinla yaptiklarini anlatmasi buyuk pi$kinlik..
ailene gelince, muhafazakar diyorsun.. olayi ort bas etmeleri tarti$ilir.
sonuç olarak e$in denen..ADAM zina da bulunmu$, zina Allah katinda affedilmez bir suçtur, gunahtir.
ailen bunu nasil gormezden gelir ?!! daha buyuk ne olabilir ??? kizlarini torunlarini o igrenç adamin yanindan alacaklarina..
hakkinizda hayirlisi guzelim, Allah'im sana ve evladina mutluluk dolu gunler nasip etsin.
not: arkada$ çevresinin ne kadar onemli oldugu, bu konuda da anla$iliyor.
ayyyy ne güzel dua etmişsin vallaha azcıkda olsan içerlerime su serptinn..Allah razı olsunbende aynı fikirdeyim ahh ahh... ne diyelim Allah'a havale bu insanlar!!! ama etme bulma dünyası, bu dünya da olmazsa mutlaka ahirette yapılan her şeyin cezası var muhakkak, kalbin çok çook temiz gerçekten Rabbime dayanınca nasılda göstermiş gerçekleri, ne olursa olsun dik dur kardeşim sen değil o seni kaybetti, elbette güzel yavrun için sabretmeyi düşünebilirsin, ama aldatan aldanır.. Aslında tam da dualrın makbul oldugu vakit gecenin son çeyreği hep beraber gönülden dua etsek, İnşAllah içindeki acıları geçer kardeşim, Rabbim seni en güzel en hoşnut olacağı biçimde yönlendirsin, eşinide ıslah etsin, öyle tiksindirsin, öyle pişman etsin ki, kıymetini çok iyi bilen, kendini affettirmek için çabalayan, yaptıgı hatanın altında ezilen biri olsun inşAllah, Allah Kerim elbette her şeye gücü yeter..
valla olan uykumda kactı bu tur olaylardan cok etkılenıyorum bılınc altıma yerlesıyorm gece nasıl ruyalar goruyorum bır bılsenız bu ınsanların yerıne kendımı koyunca cok uzuluyorum ben bu kadar etkılenıyorsam bu kızcagız ne yapıyordur acaba dusunuce gelde uyu bakalım offf ya off dunyanın sonu gelmıs ahir zamandayız unutmayın bu zmanda evlilik olmaz .
oda öyle diyor kimselere deme diyor... diyorum utandığından olsa böyle bir hayasızlığı zaten gerçekleştiremezdiCanım...inan bana sen çok güçlüsün...bu şoku atlatmışsın ya...artık sakin sakin düşün yapacaklarını..
olan olmuş...zaman geri alınmıyor...
affeder de görün me sakın.
Bir defa olmuş olan..tekrarlanması durumunda daha fazlamı üzer sanki.
Artık ne yaparsa yapsın..hiç önemi yok.
Tabi bunu karşındakine söyle demiyorum...ama zamanla böyle düşüneceğine eminim.
Asla onu affetmiş gibi görünme...ayrılma...kimseye de söyleme...söylemediğini de eşin bilsin.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?