- 21 Haziran 2016
- 226
- 73
- 37
- Konu Sahibi Dilruba2387
Merhaba kızlar.ben sekiz ay önce doğum yaptım ve daha yeni dün adet görmeye başladım.şimdi bir doğum kontrol yöntemi kullanmak istiyorum kendim.çünkü eşime güvenemiyorum.ben dikkat ederim diyor ama Bi ediyor Bi etmiyor.artık adet de oldum çok tehlikeli bundan sonrası.doktorumla konuştum emzirdiğim için doğum kontrol ilacı önermedi.ya spiral ya da depo prove denen üç aylık iğnenin makul olduğunu söyledi.yalnız üç aylık iğnelerin çok fazla zararı olduğunu duydum.spiral taktırmak istedim.eşime söyledim kaç kez öyle şeyler yapma sakın diyor izin vermiyor.kaç kez anlattım sen de rahat edersin ben de dedim.yok diyor.anlaşamıyoruz bir türlü bu konuda eşimle.olursa olur ama ben dikkat ederim diyor.daha bebeğim çok küçük çok yaramaz.kolay hamile kalan biriyim riske atamam.yalnız eşim sen birşey yapma diyor ama kendi de her zaman dikkat etmiyor.adet olana kadar ne çektim.bugüne kadar eşimden giZli hiçbir şey yapmadım.ama buna mecbur kaldım gibi.ne dediysem ikna olmuyor iyice inada bindirir diye korkuyorum.sizce ne yapmalıyım ?spirali gizlice taktırmalı mıyım anlar mı?yoksa üç aylık iğne mi olmalıyım?onun da yan etkileri Can'ımı sıkıyor.ayrıca bende troid yetmezliği var acaba onu tetikler mi?offf kafamda deli sorular.lütfen akıl verin kızlar siz olsanız ne yaparsınız bu arada eşim bişeyi inada bindirdi mi daha kötü olur ilerisi için de bu konuda sinir etmek istemiyorum onu.sessiz sedasız mı halledeyim