- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
Aaa bilmiyorum ki diğer konuda mı geçti bu hepsini okudum ama...Yok bir şey yok canım hepimizin bildiği şeyler.
Konu sahibesinin 2. üyeliği varmış ya hani... Merak ettim nedir diye?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa bilmiyorum ki diğer konuda mı geçti bu hepsini okudum ama...Yok bir şey yok canım hepimizin bildiği şeyler.
Yok bir şey yok canım hepimizin bildiği şeyler.
Canim seksi seyler giy, iyi davran, kirmizi don giy, eve bagla, senden sogumasin vs vs vs yazmayi unutmuslar ??? Herife madalya da verelim utanmasak ?
bacak kadar boy kelimesine neden bu kadar takıltıdıkı...
kadın acısından yazmış böyle bırseyı...
evet ıthamı yanlış ama kadının derdı basından aşkın
.elbettekı kendı guzellıgını o kadınla kıyaslıyacak....
Yok benim meselem o değil, merak ettim. Bir de o üyeliğiyle neler yazmış? Bunu merak ediyorum.Galiba 2 üyeliğini hiçbir zaman aynı zamanda kullanmamış. Kazen öyle belirtmişti.
elbettekı bosanmann sebebı boy fılan degıltakılınır cunku kadın turkiye guzeli olsa dahi bu aldatmayı mesrulastırmaz.
kadının ne tipi, ne cismi, ne ismi, ne de medeni durumu muhim o noktada. eşi kendi yuvasından sorumlu, keza nice da.
kadını begenmez veya tasvip etmez o apayrı bir konu.
ama bosanmanın konusu kadının boyu degil, olmamalı uyarısı yapmıslar.
Yok bir şey yok canım hepimizin bildiği şeyler.
Hım hatırladım ya ilk başta başka bi üyelik almış onunlada uzun zamandır hiç girmemiş ikisini birlikte kullanmıyormuş kazen böyle söylemiştiYok benim meselem o değil, merak ettim. Bir de o üyeliğiyle neler yazmış? Bunu merak ediyorum.
takılınır cunku kadın turkiye guzeli olsa dahi bu aldatmayı mesrulastırmaz.
kadının ne tipi, ne cismi, ne ismi, ne de medeni durumu muhim o noktada. eşi kendi yuvasından sorumlu, keza nice da.
kadını begenmez veya tasvip etmez o apayrı bir konu.
ama bosanmanın konusu kadının boyu degil, olmamalı uyarısı yapmıslar.
Doğru diyorsun athene. Derdim bu da değil de, işte merak ediyorum ya da belki haddim olmayarak ikna edilmek istiyorum.milena dogru diyorsun da onu cinsellikle ilgili konusunda kullanmıs/kullanıyormus galiba.
bir onceki konusunda nedenini oyle acıklamıstı.
yine de yonetime haber vermediyse, bize bunu belirtmediyse samimi mi? degil.
fakat konuda bir sorun varsa dahi aldatılmak ve iki gozyasına affetmek fazlasıyla yaygın...
en azından herkesi bir nebze dusunmeye itmesiyle bile etkili bir yanı olur diye dusunuyorum.
yine bazı yorumlara hayran kaldım mesela;
"kolay kolay aklınızdan çıkmaz ama boşanmayın" = yapmış bir hata adamcağız hem zaten pişman, bir de sen ödüllendir tam olsun.. ile aynı anlama geliyor..
kadının kendini ezdiği bir yerde bir de erkek ezmiş çok mu? aklından bir ömür çıkmayacak bir travmatik durumu neden bir ömür yaşasın ki kadın? üstelik en mutlu olduğu anda aldatmış, sizce kuaför ile halledilecek bir mesele mi bu?
şu timsah gözyaşı nasl oluyor hiç bilmiyorum. ben gözyaşlarımı tutamam hadi ağlayayım dediğimde ağlayamam. siz hiç yanlış birşey yapıpta pişman olmadınz mı?belkide gerçekten pişmandr.yaptıgı hata affedilir gb değil.umarm ona iyi bir ders olur. sizinde kolay kolay aklınzdan çıkacağını sanmıyorum.ama boşanmayın diyorum tekrar mutlu bir aile olursunuz inşallah