- 9 Ağustos 2022
- 539
- 1.198
- Konu Sahibi Sakura1011
Aldatmakla alakasını çözemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohooo müge anliya gelen kaçma olaylarının yüzde 90ı tiktokta yazışan kişiler.Aldatmakla alakasını çözemedim
esinin ki bu renk ise sorun yokŞimdi dikkat ettim evet ama tiktok Aynı logo ama siyah o.. Mi de senin attığın pembemsi.
saat 10 da telefonu uyku moduna gece moduna vs aliyorsa ekran karartma oluyo olabilirHanimlar simdi bakin music yaziyo ama tiktok resmi degil mi bu bana diyor saat 10 da degisiyor yalan degilmi bu uygulama ismi degisiyormus ayarlardn bilen aydinlatsin beni
Ben xiomu redmi 10 aldım ben hiç indirmedim telefonda tiktok var sıfır aldım sonra birşey oldu telefonumu yazılım attım sıfırladm açtım baktım yine tiktok vs gibi uygulamalar var yani ben yüklemedimHanimlar lutfen bilen yazsin xiomi 13 lite telefinda muzik uygulamasi tiktok resmi gibi oluyor mu saat 10 gibi degisiyomus esim tiktok indirmjs yada brni oyle kandirmaya calisiyor uygulama degisiyor diye
Hanimlar lutfen bilen yazsin xiomi 13 lite telefinda muzik uygulamasi tiktok resmi gibi oluyor mu saat 10 gibi degisiyomus esim tiktok indirmjs yada brni oyle kandirmaya calisiyor uygulama degisiyor diye
Tik tokta yazışma mı varOhooo müge anliya gelen kaçma olaylarının yüzde 90ı tiktokta yazışan kişiler.
Muhtemelen canlı yayınlarda yorum yapıyorlar sonra mesaj kısmı evet var kişiler arası , canlıda para atıp öne çıkıyorlar ordan mesaja geçiyorlar tanışmak için ama aslında video izleme uygulaması aynı zamanda canlı yayın bölümü var takipçilere yayın yapıyorlar kullanıcılarTik tokta yazışma mı var
Tiktok ben de kullanıyorum video izliyorum indirmek aldatmak olsa vay halime demek
Yani tam olarak müzik olsa ne olacak tiktok olsa ne olacak sizin dert ettiğinizin ne olduğunu hiçbirimiz anlamadık? Diyelim logo değişmiyor he tiktok eee?
En mantıklı yorumTamam da uygulamaya girip baksanıza neden bu uğraş
Ya bir de tiktokun bile algoritması var mesela benim karşıma öyle yayınlar vs çok nadir çıkıyor, genelde ne ile ilgili videolara uzun bakarsan, ararsan beğenirsen öyle videolar karşımıza çıkıyorMuhtemelen canlı yayınlarda yorum yapıyorlar sonra mesaj kısmı evet var kişiler arası , canlıda para atıp öne çıkıyorlar ordan mesaja geçiyorlar tanışmak için ama aslında video izleme uygulaması aynı zamanda canlı yayın bölümü var takipçilere yayın yapıyorlar kullanıcılar
abla dur ortalık karışık zatenMerhaba