Esim Aldatiyor beni

Yarın bunların bi çıktısı vb alın internet kafeden.. Veya bu görüşmelerin ekran resmini çekin.. Yarın internet kafeden çıktı alacaksanız sabah eşinizle kavga etmeyin..
Sessizliğinizi koruyun.. Elinizde konuşma kayıtlarının fotokopisiyle bolca çektirin..
En başta kızın babası.. Yakın komşuları..
Mahallenin en dedikoducusu..
Gidiyorlarsa kahvehane önü vb şiireetleşmeden derdinizi anlatarak.
Ben kocamı çok seviyorum eşime yazmış aramış vb diyerek o kadındanda intikam alın..
Mahalle baskısı önemlidir..
Elin kocasıyla fingirdeşmeseymiş..
Sakin kal..
Akıllı hareket et..
Zaten b.ka battılar..
Sen etrafa sıva iyice..
Ama kahınvaliden gile vb bence ağlaanlat dövün..
Yuvamı yıktırmam pozları ver..
Atıyorum ağlarken bi çift bilezik almadı bu kadına yedirdi paramızı rızkımızı vb deki .. Barışma esnasında bilezik vb alınsın..
Kesinlikle yuvasını kocasını çok seven bi role bürün..
Yuvam da yuvam bebeğim babasız bıraktırcaktı vb..
İyice ailesini bu yönde doldur..
Adamında ailesi bak karın çocuğun ne denli seviyolar seni.. Hayırsız ona bunamı para yedirdin vb gelsin durum..
Öyle ağla öyle koca sevgisinden bebeğini babasız bıraktırcaklarından bahset kayınvalidelere ki kendin bile inan..
O kızda eşinde iyice rezil olunca..
Eşinle barış .. Ama güçlenmek için..
Ve belli etme..
Açık liseye yazıl..
Para biriktir..
Altın aldır ..
Vbvb.
Güçlendiğin gün.. Kendi ailene mecbur kalmadan çocuğunla yeni hayat kuracağın gün se..
Bu zamanki kayıtları vb elinde bulundurarak...
Bolca eşya altın ve parayla ...
Ne yaptımsa unutamıyorum ihaneti .. Sebebiyle yeni yaşamına kanat aç..
Bu sürede yorulacaksın...
Her gün imütör tarzı vitamin iç..
Bakımını yap..
Kuaförüne git..
Süt iç, kan değerlerine baktır..
Bu vücut sana ilerde lazım olcak..
Akıllı davran ama aklını belli etme kardeşim.
Şindiden başarılar:)

Ben olsam kıza dokunmam.
Adam adam olsun padişahın lızo gelse yine de yoldan çıkaramaz.
Eşinizden hesap soracaksınız.
Sanki çok masum bir adam yanınızdaki de onu bırakıp karşıya sataşmışsınız.

Kız donanımlı bir yel.oz. Y.llozlara yapılacak en büyük iyilik ise rezil etmek. Rezil edin de bir daha evli barklı adamlara yanlışlıkla mesaj atamasın, duygusal or.puluk ihtiyacını evli adamlardan gideremesin bir daha. İnsan içine çıkarmayın.

Aktif bir aldatma yok ama üzgünüm ki meyillilik var. Eşiniz de karaktersiz bence. Hadi o mesaj attı arama ihtiyacı niye?

Eski sevgililere yapılacak 2 kur vardır. 1)seni rüyamda gördüm. 2) yanlışlıkla atılan bayram mesajı şeyi

Kızı rezil edip eşinize sağlam bir ayar çekmezseniz olaylar yeşillenir normalleştirirsiniz.

Eşiniz ne yapıyor şuan? Tavırları nasıl?

Rezil olma kismi harif birikim ve guclenme kismina simdiden basliadim .Cok az birikmisim var dahada yolaacam Inanan yazdiklariniz icimi ferahlatirdi cok tesekkur ediyorum.Bana dua edin

Siz bunu yapar mısınız?
Yani ciddi ciddi bu kadar mesai harcar mısınız bu konu üzerinde.
Altınlar aldırmak
Karşı tarafı karalayıp eşi tutuyormuş gibi davranmak sonta ayrılmak filan.
Üstünde o kadar düşünmeye gerek bile yok.
Sadakat sözü veren erkektir. Kuralı yıkan erkektir. Kadın ve erkek eşit derecede suçlu olsa bişe hesap vermeai gereken kişi kocadır.

Kiza satassaydim onu rezil etmeyi dusunurdum Sicagi sicagina key aradim kzii yedigi nanaeleri anlatsim diye.

Cok haklisiniz ama burdakiler cok cahil bu olayi millete soylesem huzurumu birakmazlar.Aldatti ama hala duruyor diye.Ben yipranirim.Uyuyor simdi serefsiz

Cok haklisiniz ama burdakiler cok cahil bu olayi millete soylesem huzurumu birakmazlar.Aldatti ama hala duruyor diye.Ben yipranirim.Uyuyor simdi serefsiz
Bu olay olduğu andan itibaren tavrı ne oldu. Size yaklaşımını hiç anlayamadık. Perişan mıydı, sakinleşmenizi bekleyen bir yapıya mı sahipti, korkuyor muydu? Nasıl sözler etti?

Canım ben olsam beterini yaparım..
Bunada ince ince mesai harcarım..
Hatta daha planlı yaparım..
Daha sonra intikamımı alamadım .. İçimde kaldı.
. Parasız çocuğumla ailem beni kabul etmedi..

Canım ben olsam beterini yaparım..
Bunada ince ince mesai harcarım..
Hatta daha planlı yaparım..
Daha sonra intikamımı alamadım .. İçimde kaldı.
. Parasız çocuğumla ailem beni kabul etmedi..
Zor durumda kaldım vb başlıklarını açmasındansa..
Akıllıca durup.
Gerektiğinde dövünüp kocam yuvam diye ağlayıp..
Kızıda özellikle rezil edip..
Birikim yapınca güçlü bi şekilde ayrılması çok daha iyi..
Ve intikam soguk yenen bi yemektir.
Sindire sindire afiyet olsun:)

Bu olay olduğu andan itibaren tavrı ne oldu. Size yaklaşımını hiç anlayamadık. Perişan mıydı, sakinleşmenizi bekleyen bir yapıya mı sahipti, korkuyor muydu? Nasıl sözler etti?
KonuDim kendisiyle hic kararimi vercem dedim ses etmedi cok korkuyordu resmen goz bebekleri buyumustu

Öncelikle sakin olun.
Bir şey yok aldatmamış, belki teşebbüs edecekti ama erkenden ifşa olmuş.
Şu kız bana ciddi anlamda suçlu, ahlaksız ve sinsi geldi.

Ben bu tip durumlarda, evli olan tarafı daha suçlu bulurum ama bu sefer kızda büyük bir pislik var ve bilerek o mesajı atmış gibi geldi.

Sessiz kalın bir süre bence ama bir karar alırsanız, kıza da gerekeni yapmadan bırakmayın.
Bir de akıl veriyor, o küçük beyniyle ne planlar yaptıysa solucan.
Eşinize de yüz vermeyin, takılsın evde varlığıyla yokluğu bir olarak ama ben kıza daha çok taktım nedense.

Gece saat kac oldun uyayamiyorum kizlar.Icimde bir yangin var alev patlicak gibi ama yavrularima bakip durgunlasiyorum.

kiz aynen dedginizz gibi burda herkes ne mal oldugunu biliyor .Simdi esime e neler dedim yarin dilekceni ver bosancaz dedim seni cumle aleme rezil edicem dedim korkudan direk uatti

Acele karar verme. Suskunları oyna. Eşin daha da korksun. İçi içini yesin.
Suan patlaf abartman sesimizi duymustur sizi rezil etcem dedim.Sen lasarla 10 dk ne konusursun dedim herkese soylicem dedim.Burasi herkez borbirni taniidigi icin kahvelere gotcem reziliginiz ortaya cikarcam dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…