- 15 Mart 2008
- 3.285
- 9.650
- 683
- Konu Sahibi Sorunluhorl
-
Daha sevgiliyken hizmetçileri olmuşsun, şimdi kocanın ana babacı olmasına mı şaşırıyorsun?Evlenmesinin sebebi ailesine kulluk köpeklik edicek birini bulmaktı herelde. Annesi hastalanır sevgiliykenden beri ben gotururum. Evleri kirlenir ben temizlerim. Hasta olunulur ben bakarım. Ailesine hizmet edicek birini bulmaktı herelde amacı
Sevgiliyken adamın evini temizlersen olacagı bu ablacım.Ne bekliiyordun yani?Evlenmesinin sebebi ailesine kulluk köpeklik edicek birini bulmaktı herelde. Annesi hastalanır sevgiliykenden beri ben gotururum. Evleri kirlenir ben temizlerim. Hasta olunulur ben bakarım. Ailesine hizmet edicek birini bulmaktı herelde amacı
Evlenmesinin sebebi ailesine kulluk köpeklik edicek birini bulmaktı herelde. Annesi hastalanır sevgiliykenden beri ben gotururum. Evleri kirlenir ben temizlerim. Hasta olunulur ben bakarım. Ailesine hizmet edicek birini bulmaktı herelde amacı
Herhaldesi mi kalmış?Evlenmesinin sebebi ailesine kulluk köpeklik edicek birini bulmaktı herelde. Annesi hastalanır sevgiliykenden beri ben gotururum. Evleri kirlenir ben temizlerim. Hasta olunulur ben bakarım. Ailesine hizmet edicek birini bulmaktı herelde amacı
Siz eşinize nasil dediniz ailesine sürekli gitmek istemediginizi? Deme şekliniz tavrınız cok önemli. Erkek milleti bu sonucta siz direk istemiyorum yada her gun ordayız tarzi konustuysaniz erkeklik duygusu kabarmis ve inatla gidiyor olabilir.. bence konusmak yerine politik davranın. O demeden siz arayin bugun annenlere gidelim deyin bikac defa. Sizin onlari sevdiginizi onlara isındığınızı görsün oncelikle. Sizin gitmek istemediginizi düşünmesin ..Evleneli daha 3 bucuk 4 ay oldu ama kafayı yemek üzereyim. Eşim ailesine çok düşkün hayattaki önceliği hep onlar. Ailesini silsin atsın tabikide istemiyorum ama evlendıgımız ilk haftadan beri altını ciziyorum ilk sürekli onlara gitmek istiyor onlar bize gelsin istiyor. Sürekli çat kapı bizdeler. Eşim sürekli ailesine gitme konusunda emrivaki yapıyor ve zorluyor. Ben kayınvalidemin bir alt mahallesinde çalışıyorum eşim her iş cıkısı annememı gıdıceksın dıye arıyor. Oda çalışıyor hatta babasıyla aynı iş yerinde sürekli gorusuyorlar ama gün sonunda gene görüşmek istiyor. İzin günlerimiz denk geldiğinde ya kayınvalidemler bize geliyor ya eşim onlara gitmek istiyor. Evleneli 4 ay olduysa toplasan dört kere dışarı gezmek için market için bile çıkmamışızdır varsa yoksa ailesine gidiyoruz. İnsanlar evlendiklerinde cicim ayında olurlar biz 40 yıllık evli gibiyiz. Sürekli annemlere gıdelım orda kalalım veya kayınvalıdem gelın bizde kalın dıyor. Bu konuda tartısmama sureklı konusmama ragmen degısen bısey yok aksıne benımle kavga kıyamet küs kalma hali. Eşim bizim bir aile oldugumuz kanısına varamadı bi türlü 4 ayda ben nr evime ne duzenime alışamadım. Ne yapıcm bilemiyorum.
Evlenmesinin sebebi ailesine kulluk köpeklik edicek birini bulmaktı herelde. Annesi hastalanır sevgiliykenden beri ben gotururum. Evleri kirlenir ben temizlerim. Hasta olunulur ben bakarım. Ailesine hizmet edicek birini bulmaktı herelde amacı
Allah dogru yolu daha nasıl gostersın? fener tutmus ıyı gorun dogru yolu dıye sızde yuzune fener tutulmuş tavsan gıbı kalmıssiniz oyle. Allah akıl mantık vermıs insana daha ne yapsın?Aynı şekilde bendede şiddet var tabiki bu kocama göre asla şiddet değil itip kakması kollarımı sıkması şiddet sayılmıyormuş. Hayır ben evliliğimin ilk aylarında baskaları yuzunden kavga etmekten yoruldum. Bazı seylerın duzelemiceğini görüyorum lakin yıllar boyu süren sevgililik evremiz vardı ta lise 1 den bu yana hayalim bu kadar mutsuz bi evlilik değildi ümit ediyorum düzelir diye ama cokta bir beklentim yok. Allahım dogru yolu gostersın bana yoksa artık dayanamıyorum
Aynı şekilde bendede şiddet var tabiki bu kocama göre asla şiddet değil itip kakması kollarımı sıkması şiddet sayılmıyormuş. Hayır ben evliliğimin ilk aylarında baskaları yuzunden kavga etmekten yoruldum. Bazı seylerın duzelemiceğini görüyorum lakin yıllar boyu süren sevgililik evremiz vardı ta lise 1 den bu yana hayalim bu kadar mutsuz bi evlilik değildi ümit ediyorum düzelir diye ama cokta bir beklentim yok. Allahım dogru yolu gostersın bana yoksa artık dayanamıyorum
Sırf evlenmek ıcın neler yapıyorlar aklım almıyorŞunları okuduktan sonra eşinizde suç bulamadım.
Adam değişmemiş ki, hep böyle aileciymiş. Değişen sizsiniz.
Onca sene yaranacağım diye sıfatı sadece "sevgili annesi" olan, yani hiçbir şeyiniz olmayan bir kadının peşinde gezip durmuşsunuz. Evlendikten 3-4 ay sonra ise "ben biraz mesafe koyayım" diyorsunuz. Ama öyle bir dünya yok yani.
Eşiniz "sevgiliyken anneme hizmetçilik ederken iyiydi de evlenince evine gitmek mi zor geldi" dese haklı.
Hatayı en baştan yapmışsınız.
Aa siz siddet mi görüyorsunuz?? Mesajlarin hepsini okumadan cevap verdim ben. Siddet varsa geri dönüş yoktur. Dik dur ve kararini ver.Siz eşinize nasil dediniz ailesine sürekli gitmek istemediginizi? Deme şekliniz tavrınız cok önemli. Erkek milleti bu sonucta siz direk istemiyorum yada her gun ordayız tarzi konustuysaniz erkeklik duygusu kabarmis ve inatla gidiyor olabilir.. bence konusmak yerine politik davranın. O demeden siz arayin bugun annenlere gidelim deyin bikac defa. Sizin onlari sevdiginizi onlara isındığınızı görsün oncelikle. Sizin gitmek istemediginizi düşünmesin ..
Başka olarak cinsel hayatınızı biraz coşturun hem daha 4 aylik evlisiniz. Eşinizi biraz daha eve baglayabilirsiniz boylelikle. Gunduzleri esinize mesaj atin gece olmasi icin sabirsizlaniyorum gibisinden
Sırf evlenmek ıcın neler yapıyorlar aklım almıyor
İyi de siz zaten biliyormuşsunuz ki kölelik yapmaya siz gitmissiniz niye zorunuza gitti evlenince böyle olmayacagini düşüneceginiz bişey yapmamissinizEvlenmesinin sebebi ailesine kulluk köpeklik edicek birini bulmaktı herelde. Annesi hastalanır sevgiliykenden beri ben gotururum. Evleri kirlenir ben temizlerim. Hasta olunulur ben bakarım. Ailesine hizmet edicek birini bulmaktı herelde amacı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?