Eşim ailesine cok düşkün napıcağımı şaşırdım

Daha sevgiliyken hizmetçileri olmuşsun, şimdi kocanın ana babacı olmasına mı şaşırıyorsun?
Bas tekmeyi, sal ipini gitsin; boşanınca değil, bu adamla evli kalırsan yıpranırsın!

Sevgiliyken adamın evini temizlersen olacagı bu ablacım.Ne bekliiyordun yani?
Adam sana degistin dese hakl su anda

Ama belliymiş ki durum.

Herhaldesi mi kalmış?
Herşey açıkmıs sevgiliyken bile. Ne diye annesiyle ilgili şeyleri siz yaptınız o zamanlar, gidip evini temizlediniz?
Kendi annenize yapmadınız belki bu yaptıklarınızı değil mi?

Herşeyi görüp evlenip, bu kadarını beklemiyordum demeniz çok saçma olmuş.

Öncelikle kızlar konu sahibine boşanın falan demişsiniz. Hiç yormayın kendinizi öyle bir şey yapmaz. Kadın dayak yemiş adamdan 4 aylık evli, ama hala 8 yıl hatırı falan diyor. Konu sahibi gerçekten sağlıklı düşünebilen biri değil.

2021 yılında, 15 dk mesafede eve yatıya gitmek nedir arkadaş? Kocanız evcilik oynamak istiyor sanırım. Hadi bugün biz gidelim hadi şimdi siz gelin.. Lafı geçmişken sizinki şuan evlilik değil, evcilik oynamak. Kendinizi kandırmayın.

Sormadan edemeyeceğim. Cinsel hayatınız ne dueumda?

Esra ezmeci miydi ismi ona da biri böyle bir şey sormuştu. Şöyle cevap vermişti: eşiniz annesini çağırmadan siz çağırın her akşam eşinize anneni davet edelim mi diyin. Bi zaman sonra eşiniz kendi istemeyecek demişti. Sizde eşinize siz söyleyin ailene gidelim diyin sürekli onları çağırın. Ailesi konusunda tartışmaya girmeyin

Ben kendi eşimde de fark ettim. Ne kadar ailesinden uzak olmak istesem o o kadar ailesine yakınlık göstertiyor ve bana da yakınlık kurmam için baskı yapıyor.

Eşinize sevginizi ilginizi belli edin En ufak bir şey için bile kırmamaya çalışın o zaman diğer herkesten uzaklaşıp eşine yakın olmak istiyor.

Yorumlarda çoğunlukla boşan demişler boşanma düşünceniz yoksa taktik değiştirin. Kavgayla düzelmiyorlar valla kim düzelir ki sevgiyle kendinize bağlamaya çalışın

Siz eşinize nasil dediniz ailesine sürekli gitmek istemediginizi? Deme şekliniz tavrınız cok önemli. Erkek milleti bu sonucta siz direk istemiyorum yada her gun ordayız tarzi konustuysaniz erkeklik duygusu kabarmis ve inatla gidiyor olabilir.. bence konusmak yerine politik davranın. O demeden siz arayin bugun annenlere gidelim deyin bikac defa. Sizin onlari sevdiginizi onlara isındığınızı görsün oncelikle. Sizin gitmek istemediginizi düşünmesin ..
Başka olarak cinsel hayatınızı biraz coşturun hem daha 4 aylik evlisiniz. Eşinizi biraz daha eve baglayabilirsiniz boylelikle. Gunduzleri esinize mesaj atin gece olmasi icin sabirsizlaniyorum gibisinden

Şunları okuduktan sonra eşinizde suç bulamadım.
Adam değişmemiş ki, hep böyle aileciymiş. Değişen sizsiniz.
Onca sene yaranacağım diye sıfatı sadece "sevgili annesi" olan, yani hiçbir şeyiniz olmayan bir kadının peşinde gezip durmuşsunuz. Evlendikten 3-4 ay sonra ise "ben biraz mesafe koyayım" diyorsunuz. Ama öyle bir dünya yok yani.
Eşiniz "sevgiliyken anneme hizmetçilik ederken iyiydi de evlenince evine gitmek mi zor geldi" dese haklı.
Hatayı en baştan yapmışsınız.

Liseden beri gorusuyoruz hep boyleydı diyorsunuz ne bekliyordunuz ki

Bu adam degısmez o yuzden ya sız degıseceksınız ya da aile terapistine gitmeyi onereceksınız

resmen emzikli bebek gibi anasının dibinde insan bu adamı erkek olarak bile zor görür... ühüüü anamda anam dıyor habıre, gerekirse bir cocukluguna insınler onun.

Sımdı yorumda gordum siddetde goruyormussunuz

zarar vermelerıne sız izin veriyorsunuz. Diyecek baska bırsey yok. Bari dogurmayın

Allah dogru yolu daha nasıl gostersın? fener tutmus ıyı gorun dogru yolu dıye sızde yuzune fener tutulmuş tavsan gıbı kalmıssiniz oyle. Allah akıl mantık vermıs insana daha ne yapsın?

Belkı duzelır demeniz de benı benden aldı zaten...

Adam sizi dövüyormuş, hakaret ediyormuş. Aileci olsa ne olur olmasa ne olur ya?
Ailesine gitme sıklığını azaltsa sizi döven adamla güle oynaya devam mı edeceksiniz hayatınıza?

Sırf evlenmek ıcın neler yapıyorlar aklım almıyor

Aa siz siddet mi görüyorsunuz?? Mesajlarin hepsini okumadan cevap verdim ben. Siddet varsa geri dönüş yoktur. Dik dur ve kararini ver.

Sırf evlenmek ıcın neler yapıyorlar aklım almıyor

Ya anası beni kıymetli oğluşuna almazsa diye diye ödleri kopuyor.
Ay bizi seviyor desin, ay ne hamarat kız desin, tam bizim aileye layık gelin desin...
Ortada çok matah bir adam olsa içim yanmayacak ama o da yok.

İyi de siz zaten biliyormuşsunuz ki kölelik yapmaya siz gitmissiniz niye zorunuza gitti evlenince böyle olmayacagini düşüneceginiz bişey yapmamissiniz

Erkeklerin çoğu aynı oluyor.Biz düğün salonundan çıktık Kayinvalideme geldik .Balayindan geldik Kayinvalideme geldik .Çok sıkılmıştım .Sürekli orda olmam bekleniyordu .Görmemişin bir gelini olmuş sendromu galiba Sürekli kavga oldu tabi ben istemedim .Boşanma aşamasına geldik .Bir arkadaşım biraZ sabret benim eşim de öyleydi sonra evliliğe alışıyorlar ,sana bağlanır dedi .Ben inanmadım bu adam değişmez dedim tam istediğim kıvamda olmasa da baya değişti gerçekten.Zamanla sana bağlanıyor ,evine bağlanıyor .Eşim evimizi bile benimsememisti .Sürekli annesine gitmek orada kalmak istiyordu.Tabiki düzelene kadar bu durum beni ,evliligimizi çok yıprattı .Sinir Sitres sahibi oldum .5.yilimizdayiz bu sene evliliği anladı gerçekten .Erkeklerin hepsi evlenmeden önce evlilik terapistine goturulmeli bence .Bekarlara tavsiyem .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…