- 4 Aralık 2021
- 21
- 36
- 3
- 28
- Konu Sahibi Sorunluhorl
-
Konusmadımmı konustum tabikide ama bu durumda bana hak vermek yerine tam tersi öfkeleniyor bagırıp cagırıyor el kol hareketi hayır nerden tutsam ordan kopuyor.Açık açık konuş, bizim aile olmamız gerek adapte olmalıyız diye, anlamıyorsa karar senin. Böyle aileci adamla ömür geçmez, seni ailesi olarak göremiyor daha...
Denemez olurmuyum mum ışıgında yemekler filimler ne sevıyorsa onu yapıyorum. Güzel bir gün geçirneyegörelim bir gün sonrası koşarak anneme gidelim onlar gelsin suraya gıdelım.Konuşmak yerine taktik mi geliştirseniz? Eğer konuşmaktan anlamıyorsa evde küçük hazırlıklar yapabilirsiniz başbaşa zaman gecirmek için. Bilmiyorum yaptınız mı? Alışveriş yapıp film gecesi düzenleme olabilir ya da yakınlaşmak için başka şeyler düşünebilirsiniz. Mesele evi annesinin evinden daha çekici hâle getirmekte. Politik olmak gerek galiba. Küsmek, trip atmak, bağırıp çağırmak işe yaramayacak gibi
Nerdeyse 8 9 senedir tanısıyoruz lise 1 den bu yana ailesine karsı herzaman düşkündü ama hani hayırlı evlat tipleri o şekilde ama evlenene kadar ailesiyle yapışık ikiz gibi yaşıcagımız hiç aklıma gelmedi bide cok yakında oturmuyoruz bu nasıl oluyor anlamadımEvlenmeden önce tanıyorsunuz aslinda ama, değişir umidiyle evleniyorsunuz.
Öncelikle Allah sana sabır versin..bnm eşimde böyleydi değiş dedim defalarca kez konuştum tamam derdi ama hiçbir düzelme olmadı..biz bide aynı dairede oturduğumuz için en ufak kavga bile duyuluyordu..oda anneciydi daha çok yemeklerime laf ederdi canı birsey istediğinde annesine şu yemegi yapar mısın derdi..kavgalarimizin çoğu ailesinden dolayı oldu hatta anne babasının yanına gitmedim diye bana şiddet bile uyguladi kaç kere. Ayrilma aşamasına geldik, ama özür diledi bir daha yapmicam dedi ..ikinci şansı verdim vermez olaydım..hersey daha sarpa sardı.. takilarimi vs. Hepsini bnden habersiz ailesine verdi onlarda bi güzel bozdurmuslar yemişler...ailesinin yaptıklarına rağmen bu konuda bile bnden yana olmadı..aldilarsa nolmus dedi .. bnde ailesiyle olsun bu saatten sonra diye terk ettim ..sonuç boşanma aşamasındayız.. kısacası tatlım..seni cok iyi anlıyorum kısmen bnm yaşadıklarımı yazmışsın..sana iyi şeyler söylemeyi çok isterdim ama birsey söyleyeyim mi mutsuz olacaksın bak özel hayat diye birsey kalmayacak arkadaşların gelse bile hemen kapida belirecejler..kendimden biliyorum yaşadım çünkü..Evleneli daha 3 bucuk 4 ay oldu ama kafayı yemek üzereyim. Eşim ailesine çok düşkün hayattaki önceliği hep onlar. Ailesini silsin atsın tabikide istemiyorum ama evlendıgımız ilk haftadan beri altını ciziyorum ilk sürekli onlara gitmek istiyor onlar bize gelsin istiyor. Sürekli çat kapı bizdeler. Eşim sürekli ailesine gitme konusunda emrivaki yapıyor ve zorluyor. Ben kayınvalidemin bir alt mahallesinde çalışıyorum eşim her iş cıkısı annememı gıdıceksın dıye arıyor. Oda çalışıyor hatta babasıyla aynı iş yerinde sürekli gorusuyorlar ama gün sonunda gene görüşmek istiyor. İzin günlerimiz denk geldiğinde ya kayınvalidemler bize geliyor ya eşim onlara gitmek istiyor. Evleneli 4 ay olduysa toplasan dört kere dışarı gezmek için market için bile çıkmamışızdır varsa yoksa ailesine gidiyoruz. İnsanlar evlendiklerinde cicim ayında olurlar biz 40 yıllık evli gibiyiz. Sürekli annemlere gıdelım orda kalalım veya kayınvalıdem gelın bizde kalın dıyor. Bu konuda tartısmama sureklı konusmama ragmen degısen bısey yok aksıne benımle kavga kıyamet küs kalma hali. Eşim bizim bir aile oldugumuz kanısına varamadı bi türlü 4 ayda ben nr evime ne duzenime alışamadım. Ne yapıcm bilemiyorum.
Nisanlilik donemindedemi anlamadinizNerdeyse 8 9 senedir tanısıyoruz lise 1 den bu yana ailesine karsı herzaman düşkündü ama hani hayırlı evlat tipleri o şekilde ama evlenene kadar ailesiyle yapışık ikiz gibi yaşıcagımız hiç aklıma gelmedi bide cok yakında oturmuyoruz bu nasıl oluyor anlamadım
Gozunu sevim gidipde cocuk olursa eve baglanir diye
Tabikide düşünmüyorum. Daha benimle aile olamamıs adam nasıl baba olsun. Cocuk da bende ziyan oluruzGozunu sevim gidipde cocuk olursa eve baglanir diye bebek yapmayin
Hep düşkünmüş işte, evlendikten sonra düşkün olmasi sizi niye bu kadar sasirtti ki. Degismez o.Nerdeyse 8 9 senedir tanısıyoruz lise 1 den bu yana ailesine karsı herzaman düşkündü ama hani hayırlı evlat tipleri o şekilde ama evlenene kadar ailesiyle yapışık ikiz gibi yaşıcagımız hiç aklıma gelmedi bide cok yakında oturmuyoruz bu nasıl oluyor anlamadım
Aynı şekilde bendede şiddet var tabiki bu kocama göre asla şiddet değil itip kakması kollarımı sıkması şiddet sayılmıyormuş. Hayır ben evliliğimin ilk aylarında baskaları yuzunden kavga etmekten yoruldum. Bazı seylerın duzelemiceğini görüyorum lakin yıllar boyu süren sevgililik evremiz vardı ta lise 1 den bu yana hayalim bu kadar mutsuz bi evlilik değildi ümit ediyorum düzelir diye ama cokta bir beklentim yok. Allahım dogru yolu gostersın bana yoksa artık dayanamıyorumÖncelikle Allah sana sabır versin..bnm eşimde böyleydi değiş dedim defalarca kez konuştum tamam derdi ama hiçbir düzelme olmadı..biz bide aynı dairede oturduğumuz için en ufak kavga bile duyuluyordu..oda anneciydi daha çok yemeklerime laf ederdi canı birsey istediğinde annesine şu yemegi yapar mısın derdi..kavgalarimizin çoğu ailesinden dolayı oldu hatta anne babasının yanına gitmedim diye bana şiddet bile uyguladi kaç kere. Ayrilma aşamasına geldik, ama özür diledi bir daha yapmicam dedi ..ikinci şansı verdim vermez olaydım..hersey daha sarpa sardı.. takilarimi vs. Hepsini bnden habersiz ailesine verdi onlarda bi güzel bozdurmuslar yemişler...ailesinin yaptıklarına rağmen bu konuda bile bnden yana olmadı..aldilarsa nolmus dedi .. bnde ailesiyle olsun bu saatten sonra diye terk ettim ..sonuç boşanma aşamasındayız.. kısacası tatlım..seni cok iyi anlıyorum kısmen bnm yaşadıklarımı yazmışsın..sana iyi şeyler söylemeyi çok isterdim ama birsey söyleyeyim mi mutsuz olacaksın bak özel hayat diye birsey kalmayacak arkadaşların gelse bile hemen kapida belirecejler..kendimden biliyorum yaşadım çünkü..
Sana şunu söyleyeyim düzelmeyecek daha da çok bağlanacak..bnce cocuk falan da düşünme su aşamada ..
Bu iş olmaz boyle gıderse .Niye evlenfı acabaEvleneli daha 3 bucuk 4 ay oldu ama kafayı yemek üzereyim. Eşim ailesine çok düşkün hayattaki önceliği hep onlar. Ailesini silsin atsın tabikide istemiyorum ama evlendıgımız ilk haftadan beri altını ciziyorum ilk sürekli onlara gitmek istiyor onlar bize gelsin istiyor. Sürekli çat kapı bizdeler. Eşim sürekli ailesine gitme konusunda emrivaki yapıyor ve zorluyor. Ben kayınvalidemin bir alt mahallesinde çalışıyorum eşim her iş cıkısı annememı gıdıceksın dıye arıyor. Oda çalışıyor hatta babasıyla aynı iş yerinde sürekli gorusuyorlar ama gün sonunda gene görüşmek istiyor. İzin günlerimiz denk geldiğinde ya kayınvalidemler bize geliyor ya eşim onlara gitmek istiyor. Evleneli 4 ay olduysa toplasan dört kere dışarı gezmek için market için bile çıkmamışızdır varsa yoksa ailesine gidiyoruz. İnsanlar evlendiklerinde cicim ayında olurlar biz 40 yıllık evli gibiyiz. Sürekli annemlere gıdelım orda kalalım veya kayınvalıdem gelın bizde kalın dıyor. Bu konuda tartısmama sureklı konusmama ragmen degısen bısey yok aksıne benımle kavga kıyamet küs kalma hali. Eşim bizim bir aile oldugumuz kanısına varamadı bi türlü 4 ayda ben nr evime ne duzenime alışamadım. Ne yapıcm bilemiyorum.
Boşanmayı cok kez düşündüm. Düşün 4 aydır evliyim ama çok kez düşündüm. 8 9 yıldır tanıdıgım biriyle ayrılmak beni ne kadar yıpratır diye düşünmekten bosanmayı düşünemez oldumHer gün anneme gidelim demeyen ama hayattaki tek gayesi annesini mutlu etmek olan beni de bu yüzden hayatında tutan bir adamı boşadım. O anasının, dünyalar da benim oldu.
Ya bu deveyi gudeceksin ya bu diyardan gideceksinAynı şekilde bendede şiddet var tabiki bu kocama göre asla şiddet değil itip kakması kollarımı sıkması şiddet sayılmıyormuş. Hayır ben evliliğimin ilk aylarında baskaları yuzunden kavga etmekten yoruldum. Bazı seylerın duzelemiceğini görüyorum lakin yıllar boyu süren sevgililik evremiz vardı ta lise 1 den bu yana hayalim bu kadar mutsuz bi evlilik değildi ümit ediyorum düzelir diye ama cokta bir beklentim yok. Allahım dogru yolu gostersın bana yoksa artık dayanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?