- 4 Aralık 2021
- 21
- 36
- 3
- 28
- Konu Sahibi Sorunluhorl
Evleneli daha 3 bucuk 4 ay oldu ama kafayı yemek üzereyim. Eşim ailesine çok düşkün hayattaki önceliği hep onlar. Ailesini silsin atsın tabikide istemiyorum ama evlendıgımız ilk haftadan beri altını ciziyorum ilk sürekli onlara gitmek istiyor onlar bize gelsin istiyor. Sürekli çat kapı bizdeler. Eşim sürekli ailesine gitme konusunda emrivaki yapıyor ve zorluyor. Ben kayınvalidemin bir alt mahallesinde çalışıyorum eşim her iş cıkısı annememı gıdıceksın dıye arıyor. Oda çalışıyor hatta babasıyla aynı iş yerinde sürekli gorusuyorlar ama gün sonunda gene görüşmek istiyor. İzin günlerimiz denk geldiğinde ya kayınvalidemler bize geliyor ya eşim onlara gitmek istiyor. Evleneli 4 ay olduysa toplasan dört kere dışarı gezmek için market için bile çıkmamışızdır varsa yoksa ailesine gidiyoruz. İnsanlar evlendiklerinde cicim ayında olurlar biz 40 yıllık evli gibiyiz. Sürekli annemlere gıdelım orda kalalım veya kayınvalıdem gelın bizde kalın dıyor. Bu konuda tartısmama sureklı konusmama ragmen degısen bısey yok aksıne benımle kavga kıyamet küs kalma hali. Eşim bizim bir aile oldugumuz kanısına varamadı bi türlü 4 ayda ben nr evime ne duzenime alışamadım. Ne yapıcm bilemiyorum.