• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim aileme karşı soguk

Cannurcum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2018
33
9
1
37
3 yillik evliyim esimle kah gule kah aglaya 3 yili devirdik sayilir. Esimin ailesi aslinda en basinda beni istemedi bicok sorun yasadik. E sonrasinda tabi cogunlukla benim sabrimla hepsinin ustesinden geldik gelmesine de. Herneyse konumuza gelelim. Esime arada bi citlatiyorm arada babami kahvehaneye ziyarete git bi cayini ic dolas sevinir diye. Esimin verdigi tek cvp ben disari cikmiyorm eve gidiyoruz ya falan fesman isin icinden cikmaya calisiyor. Allah askina su soyledigimden siz ne anliyorsunuz tek istegim arada babamla sohbet muhabbet etmeleri. Ne var sanki oturup bi cay icip gelse cokmu zor . Inanin cok kiriliyorum bazen neden evlendm diyorm :KK43: siz olsaniz istemezmiydiniz esiniz babanizla sohbeti olsn esiniz babanizi bikez olsn arasn sorsn

Görüşmek istemiyorsa sizde görüşmeyin ailesiyle. Neden sessiz kalıyorsunuz ki eşim babama bir süre darılmıştı gidip gelmek istemiyorum dedi kıyameti kopardım. Lafını dahi edemez ailelere iki tarafta saygı duymalı bir yanlışları yoksa.

Be
Görüşmek istemiyorsa sizde görüşmeyin ailesiyle. Neden sessiz kalıyorsunuz ki eşim babama bir süre darılmıştı gidip gelmek istemiyorum dedi kıyameti kopardım. Lafını dahi edemez ailelere iki tarafta saygı duymalı bir yanlışları yoksa.[/QUOT
N gidelim deyince gidiyoruz kendisi demez gidelim diye. Kendi ailesi olunca sozkonusu nasil istekli davraniyor anlamiyorum sanki. Arada babami kahvehanesine ziyerete cay icmeye gitsn istyrm gitmio

siz Kendiniz eşiniz olmadan gidiyor musunuz ailesine ? Gidiyorsanız elbetteki bunu istemek hakkınız ve bu konuda sonuna kadar diretebilirsiniz.

A
siz Kendiniz eşiniz olmadan gidiyor musunuz ailesine ? Gidiyorsanız elbetteki bunu istemek hakkınız ve bu konuda sonuna kadar diretebilirsiniz.
Ailesi bni istemedi ki zaten ben nasil tek gideyim kaldiki gitsem ne yapicam istenmeyen ortamda asik suratlarini izlemektense hic gitmemek tercihim

:KK70::KK70:
3 yillik evliyim esimle kah gule kah aglaya 3 yili devirdik sayilir. Esimin ailesi aslinda en basinda beni istemedi bicok sorun yasadik. E sonrasinda tabi cogunlukla benim sabrimla hepsinin ustesinden geldik gelmesine de. Herneyse konumuza gelelim. Esime arada bi citlatiyorm arada babami kahvehaneye ziyarete git bi cayini ic dolas sevinir diye. Esimin verdigi tek cvp ben disari cikmiyorm eve gidiyoruz ya falan fesman isin icinden cikmaya calisiyor. Allah askina su soyledigimden siz ne anliyorsunuz tek istegim arada babamla sohbet muhabbet etmeleri. Ne var sanki oturup bi cay icip gelse cokmu zor . Inanin cok kiriliyorum bazen neden evlendm diyorm :KK43: siz olsaniz istemezmiydiniz esiniz babanizla sohbeti olsn esiniz babanizi bikez olsn arasn sorsn
Sende onun ailesine mesafe koy etkiye tepki bak bakalım yapıyomu dediğini yapmıyomu iyilikle adamlar yola gelmez

Back