- Konu Sahibi papatyaselosh
Ya dediğim geçenki üye bu eminim. Geçen gün karısını döven adamın terapiyle düzeleceğini iddia ediyordu. Bu yeni hesabı kesin. Terapistler bile terapiyi böyle ölümüne savunmuyor sjfjjdkskls

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya dediğim geçenki üye bu eminim. Geçen gün karısını döven adamın terapiyle düzeleceğini iddia ediyordu. Bu yeni hesabı kesin. Terapistler bile terapiyi böyle ölümüne savunmuyor sjfjjdkskls
Valla mı vay canına. Son yuva kurtarıcı gelmiş maşallah inşallah.Bu zekiceydi
Adamı savunmak değil amacım ilişkilerini kurtarmak
Siz şizofren tedavisi kolay bişey mi sanıyorsunuz?Neden birakamasin o...dememek ya da diğerlerini soylememk zor değil şizofrenler tedavi ediliyor iken
Sözel şiddet zor değil çözülebilir şizofren olup çalışan kişiler var ki en zor hastaliktirSiz şizofren tedavisi kolay bişey mi sanıyorsunuz?
Neden birakamasin o...dememek ya da diğerlerini soylememk zor değil şizofrenler tedavi ediliyor iken
Valla mı vay canına. Son yuva kurtarıcı gelmiş maşallah inşallah.
Benim anladığım ofkelendiginde küfür ediyirTerapistler bu adamlari elektrikli sandalyaye baglasa anca duzelir ahshhs bizim bilmedigimiz baska bi yol mu var acaba
BirakamZ cunku bu adamlar kufru merhaba gibi kullaniyor. Araba surer kufreder, çayı bir damla yere döker kufreder, 2 damla yagmur sacini islatir kufreder. Normalde cumle "yüklem" ile bitiyor ya, kufurbazlar cumleyi kufurle bitiriyor
Cukubikten dayiyosa kabloyu adam tobe ediyodur jxjxjxTerapistler bu adamlari elektrikli sandalyaye baglasa anca duzelir ahshhs bizim bilmedigimiz baska bi yol mu var acaba
BirakamZ cunku bu adamlar kufru merhaba gibi kullaniyor. Araba surer kufreder, çayı bir damla yere döker kufreder, 2 damla yagmur sacini islatir kufreder. Normalde cumle "yüklem" ile bitiyor ya, kufurbazlar cumleyi kufurle bitiriyor
Ooooo bunlar çok ağır. Valla bu kadarını beklemiyordum okurken. Bu adam sizin ikinci evliliğiniz olmasını hazmedememiş bence hala. Geri dönmeyin, akıl saglığınıza yazık.O... Sun
k... Sin
Baskalarıyla s... Yon
Bırtek vesıkan yok
Gibi
Kotu kufurlrr
Denizmihran sen misin kiz bxbxbxyuva yıkıcilar şaşkın
Cukubikten dayiyosa kabloyu adam tobe ediyodur jxjxjx
Denizmihran sen misin kiz bxbxbx
Denizmihran sen misin kiz bxbxbx
Benim yineleyen depresyonum ve biraz epilepsim varken hayatım kaydı, anamdan ölse de o da kurtulsa ben de lafını duydum siz ne anlatıyorsunuz ya, kolaysa siz gidin evlenin.Sözel şiddet zor değil çözülebilir şizofren olup çalışan kişiler var ki en zor hastaliktir
Ne şaşırıcam ibret aldım burda.yuva yıkıcilar şaşkın
Terapi merkezi varmış yetmedi mi aşko?Tapu fotosu atmasa ikna olmam. Bide kimlik. Bide cocuk gelişimi, psikolog arkeolog ve ogretmen olcak
Tek hastasi kendisi galibaTerapi merkezi varmış yetmedi mi aşko?
kendimi duzelteyim demiyor da beni kabullen mi diyor y.vşakben de bunu cok sorguladım madem oyle oldugumu dusundun neden evlendın soyadını verdın dıyorum . oda dıyorkı ben cok sınırlerınce kımseyı tanımam ederım kufuru dıo
Üzüldüm senin adına..inşallah sağlığına kavuşursun..herşey bir yana kişi kendine ne iyi gelecekse mutlu olacak ise o şekilde yaşasın iyi akşamlar başka yorumlarda görüşürüz artikBenim yineleyen depresyonum ve biraz epilepsim varken hayatım kaydı, anamdan ölse de o da kurtulsa ben de lafını duydum siz ne anlatıyorsunuz ya, kolaysa siz gidin evlenin.
Ne şaşırıcam ibret aldım burda.
Bunları 13 yaşında ergen çocukta duyuyor yani. Hiç arkanıza bile bakmayın , saygısız adam.O... Sun
k... Sin
Baskalarıyla s... Yon
Bırtek vesıkan yok
Gibi
Kotu kufurlrr
Kiź terapist olup bu havaleli kafa kimde var bxvxvx kwsin denizmihran bu bxjxjxTek hastasi kendisi galiba![]()