- 27 Haziran 2024
- 34
- -7
- 1
- 24
- Konu Sahibi merveasln _63
Eşim ablamla konuştuğum sildigim watsapp mesajlarını geri getireceğini söylüyor bunu yapabilir mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diyo ailemle ilgili konuları anlatıyorsun siliyorsunTmm yüz kere açma aynı konuyu yetoo. Getiremez. Niye getirmek istiyor?
Anlatırım anlatmam sanane ablam benim en yakın arkadaşım deDiyo ailemle ilgili konuları anlatıyorsun siliyorsun
AnlatıyormusunDiyo ailemle ilgili konuları anlatıyorsun siliyorsun
Ailesinin neyini konuşuyonuz?Diyo ailemle ilgili konuları anlatıyorsun siliyorsun
Nasıl yapılıyor kız bana da öğretinEvet getirir ama yedeklenme acik ise
O çok kuralcı biri ve dedi arkadaşım var mesajlarını çıkaracağım böyle bir şey mümkün müAnlatırım anlatmam sanane ablam benim en yakın arkadaşım de
Katip sıradan dedikodulardır işte. Eccük de kaoslu bir aileyse konuş konuş bitmez ellaaaamAilesinin neyini konuşuyonuz?
Ya diyo sorunları anlatma ne yemek yediğimiz kadar kavga etmemize kadar diyo anlatma bende anlattım ve watsapp mesajlarını benden sildim geri getirecek diyo gitti evden çıktıAilesinin neyini konuşuyonuz?
Yaşlar kaçYa diyo sorunları anlatma ne yemek yediğimiz kadar kavga etmemize kadar diyo anlatma bende anlattım ve watsapp mesajlarını benden sildim geri getirecek diyo gitti evden çıktı
Sen de niye yemeyip içmeyip her şeyi yetiştiriyorsun ablana?Ya diyo sorunları anlatma ne yemek yediğimiz kadar kavga etmemize kadar diyo anlatma bende anlattım ve watsapp mesajlarını benden sildim geri getirecek diyo gitti evden çıktı
Benden sana tavsiye aileni bu aileye, bu ailedekileri kendi ailene anlatma.Ya diyo sorunları anlatma ne yemek yediğimiz kadar kavga etmemize kadar diyo anlatma bende anlattım ve watsapp mesajlarını benden sildim geri getirecek diyo gitti evden çıktı
Nasıl yapılıyor kız bana da öğretin
Evet maalesef yapıyorum ama onlar benim ailem buna hakkım varAnlatıyormusun![]()
E anlatma? Her şeyi yetiştiriyorsan doğru diyor özeliniz yok mu sizin? Yaşlarınız kaçYa diyo sorunları anlatma ne yemek yediğimiz kadar kavga etmemize kadar diyo anlatma bende anlattım ve watsapp mesajlarını benden sildim geri getirecek diyo gitti evden çıktı
Yedekleme nasıl açık oluyo kiEvet getirir ama yedeklenme acik ise
Özel değil ben özeli zaten anlatmam sıradan bu gitti bu geldi bu oldu bu bitti kayinlarimdan fln bahsettim yolcu ettik fln bu kadar basit şeylerE anlatma? Her şeyi yetiştiriyorsan doğru diyor özeliniz yok mu sizin? Yaşlarınız kaç
Özel mesajlarını okumaya hakkı yok bu arada eşinin o ayrı