- 21 Haziran 2017
- 26
- 54
- 32
-
- Konu Sahibi Medyatikkk
Canım testısın icınde yumurtalarda uretılıyor sperm.1 tanede olsa demekkı hızları ve kalıtesı yuksekmış spermin.ondan olmştr bızımki hiç yok dogustanYa benim kuzeniminde tek yumurtası varmış ve 3 tane oğlu var bu büyük sorunmuki öyle olsa onun nasıl oldu
Evet onunda yokCanım testısın icınde yumurtalarda uretılıyor sperm.1 tanede olsa demekkı hızları ve kalıtesı yuksekmış spermin.ondan olmştr bızımki hiç yok dogustan
Sizde hiç sperm yokmuSperm donasyonu onerdı en son doktor. Sıfır ıhtımal yanı. Imtıhan işte
1 tane var demiştnz ya. Oluyor 1 tane de olsa . Bızımkinn 2 side yok .ben 25 esım 33 yasında. O kadar severek evlendk kı zorla resmen aılelerı ıkna ettık 7 yıla yakın korunmuyoruz olmuyorEvet onunda yok
Hııı hiç yok1 tane var demiştnz ya. Oluyor 1 tane de olsa . Bızımkinn 2 side yok .ben 25 esım 33 yasında. O kadar severek evlendk kı zorla resmen aılelerı ıkna ettık 7 yıla yakın korunmuyoruz olmuyor
Çok geçmiş olsun ne yazacağımı bilemedim :/Hıç yok sperm Ultrasonda da arandı testisler bulunmadı ıcerde
Evet malesef burada bişe öğrendim bebeği olmayan arkadaşlar benimde olmuyor eşleriyle ya severek evlenmiş yada evlendikten sonra çok sevmiş buradaki herkes eşiyle çok mutlu tek sorunları bebiş rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah canımAllah razı olsn canım. Imtıhan işte
Amiiin. Cumlemize canım .emınım senınkı bnmki kadar ımkansz degıldr.benımkı kac mılyonda bır gorulen bıseymışEvet malesef burada bişe öğrendim bebeği olmayan arkadaşlar benimde olmuyor eşleriyle ya severek evlenmiş yada evlendikten sonra çok sevmiş buradaki herkes eşiyle çok mutlu tek sorunları bebiş rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah canım
İlk defa duydum canım böyle bişeyi inanki benim eşimde varikosel vardı ameliyat oldu 6.aydayız ameliyatın 17 aydır olmuyorAmiiin. Cumlemize canım .emınım senınkı bnmki kadar ımkansz degıldr.benımkı kac mılyonda bır gorulen bıseymış
Evet canım ameliyat sonrası genelde sonuç alınıyor benimkinin zamanı gelmedi daha sanırımCanım itimatbitkisel var ınstgramda bı bakmanı oneririm oraya.orda bu amelıyatı olupta dogal yoldan sahıp olan bısuru kişi var belgelerle.sperm sayısınıda gosterıyorlar.bnm arkadsmda hamıle kaldı hmde ıkızlere
Bakıyım canım bi ara
Bak canım pişman olmassn Allahın ıznıyle :)Bakıyım canım bi ara
Sayfamda sana mesaj attım canım oradan konuşalımNoldu canım uzun zamandr gıremuıyırdum tedavuye basladnzmı