- 17 Aralık 2013
- 192
- 48
- 118
- 34
- Konu Sahibi Birkediiannesi
-
peki ilac kullandımı eşiniz neler yaptınız bızımde bu sekılde olur ama %30 %40 sans verıyorum dediBenim esimdede varikosel vardi nisanliyken öğrenmişti kendisi bi doktor hemen ameliyat olacaksin demişti 2 farklı doktora daha gitti onlar ameliyata gerek yok çocuğun olur demişti sonuç 2. bebeğimiz oldu çok şükür daha yeni
Eşimin sayim raporlarini tam bilmiyorum ama diyeceğim farklı bi doktorun daha fikrini alin
Doktorun ilac verdiğini ama bizimkinin kullanmadigini hatirliyorumpeki ilac kullandımı eşiniz neler yaptınız bızımde bu sekılde olur ama %30 %40 sans verıyorum dedi
benım kendı doktorumda amalıyattan sonra 6 ay beklemımızı onerdı yanı 6 ay ıcınde kendılıgıdn olursa ıyı olmazsa asılama tub bebekeşim yeni ameliyat oldu bizde beklemedeyiz çok ileri değildi ama art arda yapılan testlerde düşüş olduğu için doktor yönlendirdi....
haslayıpmı ıcırmem lazım ..Havuç suyu içir her akşam bir su bardağı çok faydası oluyor
sımdı harnup pekmezı ıcıyo zaten ultrasonda goruldu teshısı bellı baska caresı yok dedıdDoktorun ilac verdiğini ama bizimkinin kullanmadigini hatirliyorum
Ameliyat kararini vermeden muhakkak başka bi doktorun daha görüşünü alin
% 40 sans bitkisel kurlerle artirilabilir hem
esınızn ıyılesmesı uzun surdumu mesala has hafta rapor verdıler malum ıse de gıdemeyecekeşim yeni ameliyat oldu bizde beklemedeyiz çok ileri değildi ama art arda yapılan testlerde düşüş olduğu için doktor yönlendirdi....
10 gün verebiliyor cnm ama eşim 1 hafta aldı ve hemen ayaklanmıştı zaten ......ALLAH şifalar versin cümle bizim durumda olanlara....esınızn ıyılesmesı uzun surdumu mesala has hafta rapor verdıler malum ıse de gıdemeyecek
tesekkur ederım insallah esım korkusunu atlatınca olur kurtuluruz bizde10 gün verebiliyor cnm ama eşim 1 hafta aldı ve hemen ayaklanmıştı zaten ......ALLAH şifalar versin cümle bizim durumda olanlara....
bize sadece amalıyat dedı canım ya ılacsız gecmez dedıBizim doktorumuz ameliyata gerek yok ilaçla normal yolla olur dedi, klomen kullanıyor. 6 ayda bir de kontrole gidiyor
topıgı bulamadım canım link atarmısınmuhteşem üçlü topiğindeki vitaminleri aldık ve kullanıyor şimdi eşim umarım vesile olur....
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...hem-de-ikincisi-yolda-darisi-basiniza.618017/topıgı bulamadım canım link atarmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?