eşi variskosel olanlar buraya !!!..

Birkediiannesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2013
192
48
118
34
merhaba bayanlar eşim varıskosel yenı ögrendık bende hiç bir sorun yok çok şükür sperm sayısı 15 milyon ama ıcınde hareketızde cok bı 6 ay kadar amalıyat olmayı dusunmuyor kecı boynuzu pekmezı ıcıyor . şimdi soruyorum amalıyat olmadan hamıle kalanlar varmı veye amalıyattan sonra neler yapmamız lazım anlatırmısınız tesekkur edıyorum herkese

Benim esimdede varikosel vardi nisanliyken öğrenmişti kendisi bi doktor hemen ameliyat olacaksin demişti 2 farklı doktora daha gitti onlar ameliyata gerek yok çocuğun olur demişti sonuç 2. bebeğimiz oldu çok şükür daha yeni
Eşimin sayim raporlarini tam bilmiyorum ama diyeceğim farklı bi doktorun daha fikrini alin

peki ilac kullandımı eşiniz neler yaptınız bızımde bu sekılde olur ama %30 %40 sans verıyorum dedi

peki ilac kullandımı eşiniz neler yaptınız bızımde bu sekılde olur ama %30 %40 sans verıyorum dedi
Doktorun ilac verdiğini ama bizimkinin kullanmadigini hatirliyorum
Ameliyat kararini vermeden muhakkak başka bi doktorun daha görüşünü alin
% 40 sans bitkisel kurlerle artirilabilir hem

eşim yeni ameliyat oldu bizde beklemedeyiz çok ileri değildi ama art arda yapılan testlerde düşüş olduğu için doktor yönlendirdi....

eşim yeni ameliyat oldu bizde beklemedeyiz çok ileri değildi ama art arda yapılan testlerde düşüş olduğu için doktor yönlendirdi....
benım kendı doktorumda amalıyattan sonra 6 ay beklemımızı onerdı yanı 6 ay ıcınde kendılıgıdn olursa ıyı olmazsa asılama tub bebek

Doktorun ilac verdiğini ama bizimkinin kullanmadigini hatirliyorum
Ameliyat kararini vermeden muhakkak başka bi doktorun daha görüşünü alin
% 40 sans bitkisel kurlerle artirilabilir hem
sımdı harnup pekmezı ıcıyo zaten ultrasonda goruldu teshısı bellı baska caresı yok dedıd

Bizim doktorumuz ameliyata gerek yok ilaçla normal yolla olur dedi, klomen kullanıyor. 6 ayda bir de kontrole gidiyor

Kizlar esim ameliyat oldu kontrollerde yumrtalik tedaviyi kabul etmemis dedi doktor sizce baska doktorlara gitsek bi fayda olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…