Erkek İnfertilitesi Eşi Varikosel olupta Hamile kalanlar Buraya..

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Değerler ne oldu ? Ameliyat fayda sağladı mı ?
Merhaba eşim ameliyat olduktan sonra 3. Ayında ben gynoseed jel kullandım ve hamile kaldım daha test vermemiştik hamile kaldıgımı ögrendiğimde jel mi işe yaradı değerleri mi yükseldi bilemiyorum şuan 8 haftalık hamileyim

Siz ne yaptınız ameliyat oldu mu eşiniz ? Bizde varikosel var kararsız eşim
daha olmadı ama olacak gibi. Doç Dr Tuncay toprak diye bir hoca var fatih sultan mehmet eah'nde. Mikrocerrahi ameliyatını özel hastanede yapıyor ücretli olarak normal ameliyatı devlette ücretsiz yapıyor. Mikrocerrahi devlette olmuyormu dedim cihaz yok devlet hastanesinde dedi.

çok çok sevindim adınıza hadi maşallah allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. Hangi doktorda ameeliyat oldunuz?

Benim eşim de uzun yıllar önce devlette mikrocerrahhi yapılmıyordu özelde yaptırdık. Stres yapmayın 3 aydan sonra etkisini görüyorsunuz. Bizim normal olmadı bende yumurta rezervi az

o jeli yeni duuydum araştıracağım, sizin adınıza çok ama çok sevindim. ama jeldenmi yoksa ameliyattan mı tabi onu bilemezsiniz. Rabbim nasip etmiş

Benim eşim de uzun yıllar önce devlette mikrocerrahhi yapılmıyordu özelde yaptırdık. Stres yapmayın 3 aydan sonra etkisini görüyorsunuz. Bizim normal olmadı bende yumurta rezervi az
Ameliyat sonrası süreç nasıl eşinizin çok ağrısı oldu mu kaç günde toparladı

o jeli yeni duuydum araştıracağım, sizin adınıza çok ama çok sevindim. ama jeldenmi yoksa ameliyattan mı tabi onu bilemezsiniz. Rabbim nasip etmiş
Ama şöyle benim bir arkadasımda var hatta aynı zamanlarda eslerimiz ameliyat oldu varikoselden o da 3. Ayında jel kullandı aynı anda hamile kaldık

Ameliyat sonrası süreç nasıl eşinizin çok ağrısı oldu mu kaç günde toparladı
Canım şimdi nasıl yapılıyor bilmiyorum eşimin çift taraflı olduğu için kasık bölgesinde iki tarafta da kesi vardı. Ameliyat sonuçta bi kaç gün yatmıştı

devlette mikrocerrhai olarak ameliyat yapıldığını öğrendik. Sadi konu hastanesinde. sizce orda ı yaptırmalıyız yoksa özeldemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…