- 6 Ekim 2019
- 28
- 19
- 3
- Konu Sahibi Ismetinkismeti
-
Merhaba , benim eşim 8 yıl önce varikosel olmuş ama şimdi tekrar yine çıktı varikosel. Eşim ameliyat olmak istemiyor . Eşim de düzenli olarak keçiboynuzu özü , kürü , fındık bu tür şeyler tüketiyor inşallah bizde aynı mutluluğu yaşarızMerhaba arkadaşlar, buraya bugun bunları yazabildiğim için öncelikle Allaha şükürler olsun. 8 aydır cocuk istiyoruz. Oğlum ilk deneme de oldugu için yeni cocuk serüveninde 8 ay beni baya strese soktu. 3. Ayda başladım bütün kontrollerimi yaptırmaya. Cok şükür herşey normal seyrindeydi. Eşimde bakınmak istedi. Ve 3. Derece varikosel çıktı, sperm sayısı cok düşük olmamakla beraber hareketliliği azdı. Doktor cerrahi şimdilik yapmayalım 2-3 ay güzel bi beslenme tavsiye etti. Bu arada yumurtlama takibi yapıyorum ve hep nokta atışları yapmamımıza ragmen aylarca yine olmayınca artık tam pes edecektik ki bu ay tuttu çok şükür. Rahim filmini kafaya koymuştum eşimi de yatıracaktım bıcak altına az kalsındemem o ki 3. Derede varikoselle bile hamile kalınabiliyor Allah istediği müddetce Olacagı varsa oluyor ve bu bebişler hakkaten doğru zamanı bekliyor İnşaallah tüm varikosellilere sperm sayısı kalitesi düşük olanlara ümit olur bu yaşananlar. Sabır, dua ve yumurtlama takibi ile Rabbim hayırlı güzel evlatlara kavuşturur inşaallah tüm isteyenleri
Peki eşinizin değerleri nasıldıMerhaba arkadaşlar, buraya bugun bunları yazabildiğim için öncelikle Allaha şükürler olsun. 8 aydır cocuk istiyoruz. Oğlum ilk deneme de oldugu için yeni cocuk serüveninde 8 ay beni baya strese soktu. 3. Ayda başladım bütün kontrollerimi yaptırmaya. Cok şükür herşey normal seyrindeydi. Eşimde bakınmak istedi. Ve 3. Derece varikosel çıktı, sperm sayısı cok düşük olmamakla beraber hareketliliği azdı. Doktor cerrahi şimdilik yapmayalım 2-3 ay güzel bi beslenme tavsiye etti. Bu arada yumurtlama takibi yapıyorum ve hep nokta atışları yapmamımıza ragmen aylarca yine olmayınca artık tam pes edecektik ki bu ay tuttu çok şükür. Rahim filmini kafaya koymuştum eşimi de yatıracaktım bıcak altına az kalsındemem o ki 3. Derede varikoselle bile hamile kalınabiliyor Allah istediği müddetce Olacagı varsa oluyor ve bu bebişler hakkaten doğru zamanı bekliyor İnşaallah tüm varikosellilere sperm sayısı kalitesi düşük olanlara ümit olur bu yaşananlar. Sabır, dua ve yumurtlama takibi ile Rabbim hayırlı güzel evlatlara kavuşturur inşaallah tüm isteyenleri
Merhaba , benim eşim 8 yıl önce varikosel olmuş ama şimdi tekrar yine çıktı varikosel. Eşim ameliyat olmak istemiyor . Eşim de düzenli olarak keçiboynuzu özü , kürü , fındık bu tür şeyler tüketiyor inşallah bizde aynı mutluluğu yaşarız☺ Sağlıcakla alın bebeğinizi kucağınıza inşallah ☺
Peki eşinizin değerleri nasıldı ☺
Yaa ne güzel rabbim cocuklarini bagislasinMerhaba arkadaşlar, buraya bugun bunları yazabildiğim için öncelikle Allaha şükürler olsun. 8 aydır cocuk istiyoruz. Oğlum ilk deneme de oldugu için yeni cocuk serüveninde 8 ay beni baya strese soktu. 3. Ayda başladım bütün kontrollerimi yaptırmaya. Cok şükür herşey normal seyrindeydi. Eşimde bakınmak istedi. Ve 3. Derece varikosel çıktı, sperm sayısı cok düşük olmamakla beraber hareketliliği azdı. Doktor cerrahi şimdilik yapmayalım 2-3 ay güzel bi beslenme tavsiye etti. Bu arada yumurtlama takibi yapıyorum ve hep nokta atışları yapmamımıza ragmen aylarca yine olmayınca artık tam pes edecektik ki bu ay tuttu çok şükür. Rahim filmini kafaya koymuştum eşimi de yatıracaktım bıcak altına az kalsındemem o ki 3. Derede varikoselle bile hamile kalınabiliyor Allah istediği müddetce Olacagı varsa oluyor ve bu bebişler hakkaten doğru zamanı bekliyor İnşaallah tüm varikosellilere sperm sayısı kalitesi düşük olanlara ümit olur bu yaşananlar. Sabır, dua ve yumurtlama takibi ile Rabbim hayırlı güzel evlatlara kavuşturur inşaallah tüm isteyenleri
Yaa ne güzel rabbim cocuklarini bagislasin
Benim esimde 8 ay önce oldu amelyat 2.dereceydi her türlü sperm attirici keci boynuzu vs icti ama tik yok spermlerde yaniklsr bahart diye bi aktaci var bi ay onlarin kürünü kullandi yarin gidip tekrar test vercek dua et bizide bacim
ya nasıl umut oldunuz anlatamam❤ Benim eşimde de 3.seviye varikosel var. İlk testte sayı39 milyondu daha sonra keçiboynuzu kürü, havuç kürü falan uyguladık. 2 ay sonra 89 milyon olmuştu ki gebe kaldım şükürler olsun ama malesef 7. Haftada düşükle sonuçlandı. Tabi ben şuan korkuyorum tekrar aynı şeyi yaşamaktan haliyle varikosel kaynaklı bi düşük olabileceğini düşündüm. Tekrar doktora gittik ve eşimin sperm sayısı bu kez 144 milyon olmuş. İnşallah bende anne olabilirim❤
herşeye rağmen hamile kalan arkadaşlarıma karşı hayranlığım var
sanırım çok beceriksizim
Hiç da sanmıyorumNasip kısmett, en dogru zamanı bekliyor bebişiniz inşaallah hayırlı haberleri alırsınız sizde yakında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?