Merhabalar Eşim 2 gün önce doktora gitti aslında öylesine bı muayeneydi ürolojiden randevu aldım Alt bölgesinde hep yanma oluyormuş ve bana söylemiyordu neyse gitti geldi çok üzgündü meğer varikosel varmış ama bizim bir çocuğumuz var . Doktor çocuğun varmı var demiş 2 taraflı varikosel var demiş ve ameliyat olmak istersen büyük şehirde ol demiş başka ne dedi bilmiyorum hiç benle konuşmak istemiyor morali çok bozuktu yani ben netten araştırdığım bilgilere dayanarak sizlere sormak istedim aslında sanırım doğuştan yada ergenlik döneminde oluşan birseymis benim eşimin bekar kardesi var ve aynı problemi yaşadı doktor ona çocuğun olmayabilir demiş eşimde tesadüfen öğrendi biz 2 ci çocuk düşünmüyorduk ama doktor ne dediyse hemen bır çocuk olması lazım diyerek eve geldi ben çok korktum ne yapacağımı bilmiyorum tehlikesi varmı yok mu pek bilgim yok .. Ama Oğlumuz çok geç oldu 1 sene sonra Hiç aklımıza dahi gelmedi tabiki ve erken doğdu hatta özürlü hasta olabilir denmişti aldirmami söylemişti doktorum ve ben aldırmadım Allah'a bıraktım ondan gelene razı oldum şuanda çok şükür oğlum sağlıklı bir problem yok ama ben bir düşük yaptım kimyasal gebelik oldu şimdi tekrar aynı durumu yaşamaktan korkuyorum meğerse olusmayan gebelik sanırım bundan ötürü ymus..
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Eşi VariKosel Olan ??
- Konu Sahibi Leyl289
- Başlangıç Tarihi