- 2 Temmuz 2018
- 260
- 99
- 98
- 31
- Konu Sahibi Olderveolur000
-
Eşi varikosel ameliyatı sonrası gebe kalamayanlar. İsyan değil ama 2.5 senede bir kere bile gebelik yaşayamadım düşük dış gebelik vs hiç bişey benim durumumda olan var mı
Ben varım canım ocak 2017 de evlendim haziran sonu varikosel ameliyatı olduEşi varikosel ameliyatı sonrası gebe kalamayanlar. İsyan değil ama 2.5 senede bir kere bile gebelik yaşayamadım düşük dış gebelik vs hiç bişey benim durumumda olan var mı
11 ay önceEşiniz ne zmn varikosel ameliyatı oldu
İnşallah en yakın zamanda hayırlısi ile nasip eder AllahBen varım canım ocak 2017 de evlendim haziran sonu varikosel ameliyatı oldu
Şimdi 2019 yılındayız ve hala hamile kalamadim
Ben canımEşi varikosel ameliyatı sonrası gebe kalamayanlar. İsyan değil ama 2.5 senede bir kere bile gebelik yaşayamadım düşük dış gebelik vs hiç bişey benim durumumda olan var mı
Çok iyi yaparsınız her doktora güven olmuyor artık birkaç doktora gitmek lazım bende olmadı ama tüp bebek deneyip olmayıp ovulasyon testiyle olanlar var onu da bir deneyin derimBen canım 🖐 27 martta ameliyat oldu eşim 3. Ayda testi öncekinin de yarisina düştü bu ay ki test analizinde ise ameliyat öncesi haline geri döndü.. Aşılama yaptırdık aşılama sperm analizinde degerleri daha daha düştü hicbirsey anlamadım.. 26 aylık evliyim bi kez kimyasal geçirdim o da tedavi ile olmuştu.. Profesör e gittik, bazi insanlarda ameliyat sonrası değişiklik olmayabiliyor problem baska biseyde demekki dedi tüp bebek önerdi bide profesör olacak iyi saydırdım gerçekten. Madem problem baska yerde o zaman bulması gerekiyor kaynağını o bulmayacakta kim bulacak.. Velhasıl Ankara veya İstanbul da kapsamlı bir doktora görünmeyi düşünüyoruz bakalım..
Rabbim nasip ederse hic beklemediğin hic bi caba göstermediğin halde de nasip eder. İnşallah bizde o günleri görürüz canımÇok iyi yaparsınız her doktora güven olmuyor artık birkaç doktora gitmek lazım bende olmadı ama tüp bebek deneyip olmayıp ovulasyon testiyle olanlar var onu da bir deneyin derim
Amin inşallah canımRabbim nasip ederse hic beklemediğin hic bi caba göstermediğin halde de nasip eder. İnşallah bizde o günleri görürüz canım
Normal deger aralıkları nedir her cihazda farklı olur deger aralıklarıFsh 6.76
Lh 8.95
Estradiol 24.30
Prolaktin 14
Sizce nasil
Eşi varikosel ameliyatı sonrası gebe kalamayanlar. İsyan değil ama 2.5 senede bir kere bile gebelik yaşayamadım düşük dış gebelik vs hiç bişey benim durumumda olan var mı
İnşallah kalırsınız benimde birçok arkadaşım var ameliyattan hemen sonra oldular ama bizde başka bişey var demekki evet kullandı klomen e vitamini kullandıBenim eşim çift taraflı varikosel amilyatı oldu nisan ayında mayısta hamile kaldım 7+4 te felan sonlandirildi boş gebelikten d9ktor yine hemen kalırsın dedi iki ay geçti bu hafta tekrar test vercek bakalım kısmet ilaç kullandımi eşiniz?
İnşallah kalırsınız benimde birçok arkadaşım var ameliyattan hemen sonra oldular ama bizde başka bişey var demekki evet kullandı klomen e vitamini kullandı
İnşallahBizde tekrar test vercek eşim doktor ilaç verir mi ise yararmı acaba diye merskettim inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Evet var benEşi varikosel ameliyatı sonrası gebe kalamayanlar. İsyan değil ama 2.5 senede bir kere bile gebelik yaşayamadım düşük dış gebelik vs hiç bişey benim durumumda olan var mı
Merhabalar cnm benim eşimde de varikosel var ve ameliyat olacak bir kaç güne .. 1 kimyasal gebeliğim oldu ama korktum bnde şimdi . Eşim de bebeğe engel bir durum yok ama yine de olmak istiyorEşi varikosel ameliyatı sonrası gebe kalamayanlar. İsyan değil ama 2.5 senede bir kere bile gebelik yaşayamadım düşük dış gebelik vs hiç bişey benim durumumda olan var mı
Eşiniz de bebeğe engel bir durum var mıydı peki ?İnşallah kalırsınız benimde birçok arkadaşım var ameliyattan hemen sonra oldular ama bizde başka bişey var demekki evet kullandı klomen e vitamini kullandı
İleri hareketli sayısı azdı onun için oldu şimdi biraz düzeldi ama gene olmuyor. Dediğim gibi nasip kısmet meselesi birazda bazilarinki ilk 6 ay içlerinde oluyorEşiniz de bebeğe engel bir durum var mıydı peki ?
Ameliyat ne zaman olmuştuEvet var ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?