- Konu Sahibi Olderveolur000
19 Aralık da.Ameliyat ne zaman olmuştu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
19 Aralık da.Ameliyat ne zaman olmuştu
İki ay öncede bizimki oldu inşallah yakın zamanda gebe kalırız hamile kalırsan söyle olur mu19 Aralık da.
Genelde 6 ay sonra bakıyorlar sonuçlara o zamqn tam düzelme gösteriyormuş bizim sonuçlar düzeldi 28 milyondan 40 milyona çıktı ama hareketli %25 biraz düşük sadece gene olmuyor ben rahim filmi cektirecegim artık inşallah rabbim nasip eder size de yakın zamandaEvet benim eşimde 5 ay önce ameliyat oldu.1 hafta önce örnek verildi, sperm sayısı düşmesine rağmen hız ve morfoloji artmış. Zaten morfoloji %0 olduğu için ameliyat olmuştu.1 yıldan beri istiyoruz bebiş hayırlısıyla nasip olur inşallah tüm isteyenlere.
Yaşınızı bilmiyorum ama 6 ayda normalde dönüyor sonuçlar inşallah yakın zamanda hayırlı haberleri alırsınız tüp bebeğe gerek kalmazBenEşim 19 martta ameliyat oldu hala gebelik yok tüp bebeği düşünmeye başladık artık
Yaşım 22Yaşınızı bilmiyorum ama 6 ayda normalde dönüyor sonuçlar inşallah yakın zamanda hayırlı haberleri alırsınız tüp bebeğe gerek kalmaz
Amin inşallah gençsiniz daha tüp bebek erken derim ama tabi siz daha iyi bilirsinizYaşım 22cümlemiz o güzel müjdeyi alırız inşallah
Tüp bebek yaptıracağız inşallah hamile kalırım. Ben sadece hormon testi yaptırdım eşimde hız sayı sıkıntısı olduğu için benim üstüme düşmedik. Biz kür olarak keçi boynuzu havuç zeytin yağında incir vs yaptık antioksidan takviye aldı eşim aylarca ama işe yaramadı bizde hiçbir şey hız artmıyor ne yazık kiİki ay öncede bizimki oldu inşallah yakın zamanda gebe kalırız hamile kalırsan söyle olur mubirde neler yapıyorsun kür olarak sende göründun mü
Anladım varikosel hız ve sayıda sıkıntı yaratıyor inşallah hakkınızda hayırlısı olsunTüp bebek yaptıracağız inşallah hamile kalırım. Ben sadece hormon testi yaptırdım eşimde hız sayı sıkıntısı olduğu için benim üstüme düşmedik. Biz kür olarak keçi boynuzu havuç zeytin yağında incir vs yaptık antioksidan takviye aldı eşim aylarca ama işe yaramadı bizde hiçbir şey hız artmıyor ne yazık ki
Merhaba benim esimde varikosel ameliyatı oldu 2017 yılında ve bizde suana kadar hiç hamilelik olmadı 2 defa aşılama yaptirdik 2 side tutmadıEşi varikosel ameliyatı sonrası gebe kalamayanlar. İsyan değil ama 2.5 senede bir kere bile gebelik yaşayamadım düşük dış gebelik vs hiç bişey benim durumumda olan var mı
Benimde 1, 5 sene oldu eşim ameliyat olalı ama hiç hamile kalmadımMerhaba benim esimde varikosel ameliyatı oldu 2017 yılında ve bizde suana kadar hiç hamilelik olmadı 2 defa aşılama yaptirdik 2 side tutmadı
Bizim sayıda değişiklik oldu ameliyat yaptırmadan önce 3 milyondu ameliyattan 3 ay sonra 16 milyona çıkmıştıBenimde 1, 5 sene oldu eşim ameliyat olalı ama hiç hamile kalmadım
Morfolojik ve sayı da da değişiklik olmadı ..
Çok güzel canım herhangi bir ilaç veya bitkisel kürler kullandınız mı ?Bizim sayıda değişiklik oldu ameliyat yaptırmadan önce 3 milyondu ameliyattan 3 ay sonra 16 milyona çıkmıştı
Ameliyat olalı iki sene olacak ama hala birşey yok sadece çatlatma iğnesi yapıldı oda olmadı şimdi dna hasarı testi yaptırmayı düşünüyorum eger o düzelmezse tüp bebek bile tutmuyormus onun için asilama vs yaptırmadan dna hasarı baktiriricazMerhaba benim esimde varikosel ameliyatı oldu 2017 yılında ve bizde suana kadar hiç hamilelik olmadı 2 defa aşılama yaptirdik 2 side tutmadı