• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eşi varikosel ameliyatı olup gebe kalamayanlar?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet benim eşimde 5 ay önce ameliyat oldu.1 hafta önce örnek verildi, sperm sayısı düşmesine rağmen hız ve morfoloji artmış. Zaten morfoloji %0 olduğu için ameliyat olmuştu.1 yıldan beri istiyoruz bebiş hayırlısıyla nasip olur inşallah tüm isteyenlere.

Evet benim eşimde 5 ay önce ameliyat oldu.1 hafta önce örnek verildi, sperm sayısı düşmesine rağmen hız ve morfoloji artmış. Zaten morfoloji %0 olduğu için ameliyat olmuştu.1 yıldan beri istiyoruz bebiş hayırlısıyla nasip olur inşallah tüm isteyenlere.
Genelde 6 ay sonra bakıyorlar sonuçlara o zamqn tam düzelme gösteriyormuş bizim sonuçlar düzeldi 28 milyondan 40 milyona çıktı ama hareketli %25 biraz düşük sadece gene olmuyor ben rahim filmi cektirecegim artık inşallah rabbim nasip eder size de yakın zamanda

İki ay öncede bizimki oldu inşallah yakın zamanda gebe kalırız hamile kalırsan söyle olur mu 😊 birde neler yapıyorsun kür olarak sende göründun mü
Tüp bebek yaptıracağız inşallah hamile kalırım. Ben sadece hormon testi yaptırdım eşimde hız sayı sıkıntısı olduğu için benim üstüme düşmedik. Biz kür olarak keçi boynuzu havuç zeytin yağında incir vs yaptık antioksidan takviye aldı eşim aylarca ama işe yaramadı bizde hiçbir şey hız artmıyor ne yazık ki

Tüp bebek yaptıracağız inşallah hamile kalırım. Ben sadece hormon testi yaptırdım eşimde hız sayı sıkıntısı olduğu için benim üstüme düşmedik. Biz kür olarak keçi boynuzu havuç zeytin yağında incir vs yaptık antioksidan takviye aldı eşim aylarca ama işe yaramadı bizde hiçbir şey hız artmıyor ne yazık ki
Anladım varikosel hız ve sayıda sıkıntı yaratıyor inşallah hakkınızda hayırlısı olsun

Merhabalar eşimde varıkosel oldugunu ögrendık hıxı sıfırdı ve doktor üç ay vitamın hormon ilacı verdı ama artan sadece sayısıydı hız hep sıfır ve ameliyat önerdı dr olsak mı olmasak mı ve olduk 3 ay gectı degısen yine bıse yoktu üç ay proxeed plus kullanmıstık, dr bi 3 ay daha bekleyın dedı ve pharmaton zinco kullandık ve hızımız sıfırdan toplam 40 a kadar cıktı bnce varıkoseli hiç bekletmeyın ve hemen ameliyat olun

Eşi varikosel ameliyatı sonrası gebe kalamayanlar. İsyan değil ama 2.5 senede bir kere bile gebelik yaşayamadım düşük dış gebelik vs hiç bişey benim durumumda olan var mı
Merhaba benim esimde varikosel ameliyatı oldu 2017 yılında ve bizde suana kadar hiç hamilelik olmadı 2 defa aşılama yaptirdik 2 side tutmadı

Merhaba benim esimde varikosel ameliyatı oldu 2017 yılında ve bizde suana kadar hiç hamilelik olmadı 2 defa aşılama yaptirdik 2 side tutmadı
Ameliyat olalı iki sene olacak ama hala birşey yok sadece çatlatma iğnesi yapıldı oda olmadı şimdi dna hasarı testi yaptırmayı düşünüyorum eger o düzelmezse tüp bebek bile tutmuyormus onun için asilama vs yaptırmadan dna hasarı baktiriricaz

Back