Erkek İnfertilitesi Eşi varikosel ameliyatı olan var mı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hı anladım canım allahım şifasını versin cuma günü yüzü suyu hürmetine. bizlerin imtihanı bu. herkes istemeden çocuk sahibi oluyor bizler sıkıntı içinde olsun die ugrasıoz allahım dermensız dert vermesin...

amin canım yaa inan ben de bunu düşünüyorum hep millet kazayla tek seferde nasıl hamile kalıyor anlamıyorum. aslında hamile kalmak sorun değil pek 3 kere hamile kaldım ama elde var sıfır Rabbim sağlıkla hayırla kucağımıza bebeğimizi alacağımız bir hamilelik nasip etsin en kısa zamanda hepimize

kızlar eşim pzt gunu test yaptıracak ameliyattan sonra 77.gün oluyor.dr a sorduk yaptırabilirsiniz dedi bize
dua edin iyi sonuclar alalım

kızlar eşim pzt gunu test yaptıracak ameliyattan sonra 77.gün oluyor.dr a sorduk yaptırabilirsiniz dedi bize
dua edin iyi sonuclar alalım
allah yardımcın olsun canımm...
canım bizimde olacak inşallah

allah yardımcın olsun canımm...

canım bizimde olacak inşallah
evet canım inşallah olacak ama ben bu ay pek ümitsizim şehir dışında 3 haftalık kursa gideceğim ve tam adetim bitti 3 gün sonra kurs başlıyor bu ay çalışamayacağız bile doğru düzgün neyse eşimin de ameliyattan sonraki 3 ayı böylece bitmiş olur artık... npalım nasip

evet canım nasip. bence bizim durumumuzda stressiz olmak rahtalmak çok önemli 1-2 ayı hesap etmek yerine olması için rahtalmamaız lazım. ben eşimin varikoselini duydugum andan beri sinir stresdeydim. adetimin 18 günü kontrole gittim prolkatinim yüksek çıktı doktorum stresden artar dedi haftaya tekrar test yapcaz yani rahtalık çok önemli. sen kurs sırasında ayaklarını sıcak kafanı serin tutmya bak:)

2 seneyi geride bıraktım canım ben o stresli "neden olmuyor yaeee" zamanları geride kaldı. prolaktinin kaç senin? benm kürtajdan sonra yüksek kalmıştı adet düzenim bozuldu o zaman. aylarca yumurtlamadım. en son tedavi gördüm normale geldi yumurtladım. gerçi yumurtladığım ilk ay yine düşük yaptım ama

bir de bu zamana kadar hep sorun bende diye düşünüyordum. eşimin varikosel olması vicdanımı rahatlattı , stresimi ortadan kaldırdı resmen. kafamda neler kuruyordum ben bikaç sene daha olmazsa boşanırız adamın baba olma hakkını elinden alamam falan eşime sormuştum bi kere "çocuğum olmayacağını bilsen baştan(mesela yumurtalığımın hiç olmadığını söylesem), benle evlenir miydin" diye. evet tabiki evlenirdim cevabını beklerken "eşim bilmem ki çok zor soru" demişti
o zamanlar çok stresliydim de şimdi rahatım, bir de şu dış etkenler olmasa

yengeme artık nasılsın diye bile sormadan " naptınız çalışıyo musunuz? var mı bişey?" diye sormaya başlıyor vallahi memlekete gidesim gelmiyor artık, kendisi hamile bu gidişimde göbeğini sürttü meraba diye sarılırken , bak biz büyüdük dedi. nefret ediyorum artık yengemden. kötü günümde çok güzel gösterdi kendini. ama hala yüzsüz hala pişkin başı sıkışınca direk bana koşuyor!! bir hazır cevap olamadım ki ya!!!!

kızlar ben geldiiiiim guzel haberlerle döndüm Rabbime şükürler olsun
toplam 7 milyon olan sayımız 72 milyona yükselmiş. mlde 2 mlken 40 milyon olmuş, %2 morfoloji %75 olmuş
ileri hız %20 yavaş hareketli %15 yerinde hrketli %10(bunlar aynı)
kısaca sayı ve morfolojide düzelme var cok sukur.pazartesi sonucları dra göstereceğiz.ileri hız için tedavi gerekiyor sanırım.

hikayemi bilmeyenler için tekrar yazıyorum eşim çift taraflı varikosel ameliyatı oldu.3 ve 2 grade.
test için dra sorduk.77.günde yaptırdık spermiyogramı.bu arada eşim dr un tavsiyesi uzerine hiçbir ilaç kullanmadı.kendi kendine toparlasın 3 ay sonra duzelme olmazsa ilaç yazıcam dedi.
bu arada drmuz gercekten cok çok iyi özelde doçente yaptırdık ameliyatı.isim isteyenlere özelden yazabilirim.
eşimin arkadaşınında 4 yıldır cocugu olmuyormus bu dr tek bir ilaç yazmış ve eşi o ay hamile kalmış.yani tavsiye uzerine gitmiştik.

o yenge sopalıkmış.. ama cnm bizde biraz hassaslaşıyoruz. sen takma aldırış etme...prolaktininm 46 çıktı doktor strese çok girdin haftaya bidaha bakalım dedi ama benm bu ay göğüslerim çok ağrıyor kasıklarımda bi sıkıntı var ama hayra gitisn...

yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn... canm çok ama çok sevindim inaşllah hayırlı haberlerini de alırız darısı bizlere.. maşallah :))

benmki de 54 dü canım. parlodel kullandım 1 ayda 1 e düştü. dostinex kullanan da varmış. şimdi 14-15 gidiyor çok şükür. gebelikte yükselen bir hormon bu benm kürtaj olduktan sonra düşmemişti işte. inş kendiliğinden düşer ama korulacak bişey değil ilaçla da hemen düşüyor zaten

ay canım içimi rahtlattınn.. ben biraz hastalık hastasıyım. haftaya kontrole gidicem tekrar umarım ozamna kadar düşer. asıl problem şu spermcikler deli ediyolar beni :)

canım gözün aydın darısı bizim başımıza
Dr ismi özelden yazarsan memnun olurum
çünkü ameliyat olup da sperm sayısı %0

canım gözün aydın darısı bizim başımıza
Dr ismi özelden yazarsan memnun olurum
çünkü ameliyat olup da sperm sayısı %0
Amin Allah şifa versin canım.
canim yazini okudum com guzel bi sayi hangi doktrda ameliyat oldu esin istanbuldaysa cevayazarsan sevinirm benim esimdd varikosel var ilk ameliyatini iki sene once oldu ama geri nuksetmis bidaha gerkiyo iyi bi doktor arstryoruz

Canim ameliyatin 3. Ayinda tahlil verdinizmi? Hamile kaldgnda esinin degerleri nasildi biliyormusun.oncesi ve sonrasini yazabilirmisn zahmet olmazsa

canim yazini okudum com guzel bi sayi hangi doktrda ameliyat oldu esin istanbuldaysa cevayazarsan sevinirm benim esimdd varikosel var ilk ameliyatini iki sene once oldu ama geri nuksetmis bidaha gerkiyo iyi bi doktor arstryoruz

canım benim eşim henüz ameliyat olmadı
ilaç tedavisi vermişti doktor
bu haftasonu sperm sayımı yaptıracağız
bakalım sonuç bu sefer iyi çıkacak mı

canım benim eşim henüz ameliyat olmadı
ilaç tedavisi vermişti doktor
bu haftasonu sperm sayımı yaptıracağız
bakalım sonuç bu sefer iyi çıkacak mı
insalh canm iyi cikarda ameliyata gerwk duyulmaz hayrli haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…