• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi varikosel ameliyatı olan var mı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
proxeed biz de hala pozitif sonuç veremedi yahu:KK53: gerçi eşim düzenli almadı hiç adreciğim. 2 günde bi tane içiyor. aklıma geldikçe ben karıştırıp dayıyorum ağzına. bu kutu bitmek üzere bu defa emodex aldım. kapsul ya cebine atarım işteyken msjla tacize başlarım ilacını iç diye:KK48:
benm adetler tam 28 de olmaya başlamıştı bu ay yine sapıttı 32 deyim şu anda ve gebelik yok:KK43: bugün prolaktin ölçtürmek için kan verdim umarım yine yükselmemiştir. birimizi toplasak öbürü dağılıyor çıldıriciğimmmm:mad:

senin minişin cinsiyeti belli oldu mu çok erkekmiş gibi hissettim şu an nedense ,profil resminden de ilişkilendirmiş olabilirim tabi:oops:
cnm benım kocam hergun aynı saatte ıctı ılacını bır de benı sucladı bılıo musun bu kadar zaman bekledık benı nıye beslemedın dıye yahu dedım ben her ay dra gıderken ballar corek otları tarcınlar onları kusa kusa yerken sen nerdeydın yaaa dıyom benı beslemedın dıye bana kızıodu cnm saatınde ıcsın bal polen yesın ınsallaH GELICEK TEZ ZAMANDA

PRO YUKSELMEMISTIR CNM SEN DE ZATEN BI SIKINTI YOK O ALDIGIN ILAÇ etlılı bı ılac ben ıkı dogumdan sonra ıctım onu dusun o prolaktını dusurdu 8lere yanı merak etme

cınsıyet klesın degıl henuz erkek gıbı dedı dr ama degısebılır belkı dıye kendımı erkege hazırlamadım ayın bırınde kontrolum var bakalım gösterırse mınıs ıns bız de bu meraktan kurtulcaz :D

evet canım önemli olan hareket ve kalite. bana bir umut oldun bakalım akşam eşimle konuşayım belki kullanmayı ister. hatta ameliyatı bayramdan sonraya alacak bende o zamana kadar içireyim
içir cnm zaten besın takvıyesı merak etme bak bı kızın kocası bunu ıcmıs hemen olmus de heveslenır :D

cnm benım kocam hergun aynı saatte ıctı ılacını bır de benı sucladı bılıo musun bu kadar zaman bekledık benı nıye beslemedın dıye yahu dedım ben her ay dra gıderken ballar corek otları tarcınlar onları kusa kusa yerken sen nerdeydın yaaa dıyom benı beslemedın dıye bana kızıodu cnm saatınde ıcsın bal polen yesın ınsallaH GELICEK TEZ ZAMANDA

PRO YUKSELMEMISTIR CNM SEN DE ZATEN BI SIKINTI YOK O ALDIGIN ILAÇ etlılı bı ılac ben ıkı dogumdan sonra ıctım onu dusun o prolaktını dusurdu 8lere yanı merak etme

cınsıyet klesın degıl henuz erkek gıbı dedı dr ama degısebılır belkı dıye kendımı erkege hazırlamadım ayın bırınde kontrolum var bakalım gösterırse mınıs ıns bız de bu meraktan kurtulcaz :KK70:
maşallah canım yaaa, oğluş geliyor inşallah :nazar::nazar::nazar:
prolaktin normal çıktı çok şükür 15. korktum bir an yine yükseldi diye. sanırım kabullenmem lazım pco olduğumu glifora başlayacağım tekrar. yine kilo aldım. ayyy bi hamile kalamadım ki kilonun sorumlusu yapayım hamileliği :KK48:
eşim sabah 8 akşam 7 çalışıyo sabah uyanıp da veremiyorum ama akşamları veriyorum. olmazsa emodexi açalım sabahları ondan içer akşamları proxeed. ben de incir bakınıyorum kürü deneyeyim hazır bir tedavi görmüyoken. yoksa ilaçlarla birlikte yapmaya korkarım. bu ay da incir kürü ile geçsin önümüzdeki ay yumurta takibi yaptırırım yine olmazsa. marta kadar böyle takılıcağız martta olmamışsa pgt tüp bebek düşünüyoruz yavaş yavaş. 2 seneyi devirdik malum...:KK14:

prolaktin normal çıktı çok şükür 15. korktum bir an yine yükseldi diye. sanırım kabullenmem lazım pco olduğumu glifora başlayacağım tekrar. yine kilo aldım. ayyy bi hamile kalamadım ki kilonun sorumlusu yapayım hamileliği :KK48:
eşim sabah 8 akşam 7 çalışıyo sabah uyanıp da veremiyorum ama akşamları veriyorum. olmazsa emodexi açalım sabahları ondan içer akşamları proxeed. ben de incir bakınıyorum kürü deneyeyim hazır bir tedavi görmüyoken. yoksa ilaçlarla birlikte yapmaya korkarım. bu ay da incir kürü ile geçsin önümüzdeki ay yumurta takibi yaptırırım yine olmazsa. marta kadar böyle takılıcağız martta olmamışsa pgt tüp bebek düşünüyoruz yavaş yavaş. 2 seneyi devirdik malum...:KK14:
canımmm bak pko dıyosun ben ılerı derece pkoyum yaaa kılo kıl yaglı vucut hepsı var kac defa hamıle kaldım pko gebelıge engel degı uzgunum belkı sen de kabullenmek ıstemıyosun ama sorun bıraz esının spermlerınde sen de bı sorun yokk pko olan bı kadın kendıde normal de gebe kalır sadece bızım yumurtamızın ne zaan gelıdsecegı bellı olmuyo benım 3 ay hıc yumurtam olmadı sonrakı ay 4 tane oldu korkudan odum koptu ıkısı ya da 3 u dollenırse ınan o ay dua ettım bebek olmasın dıye sukur olmadı tek yumurta attıgım ay kaldım

içir cnm zaten besın takvıyesı merak etme bak bı kızın kocası bunu ıcmıs hemen olmus de heveslenır :KK70:
ben proxeed plus alalım sana sprem artırıyormuş dedim ana sen nerden biliyon Bugün gittiği doktor ameliyattan sonra sana proxeed plus verecekmiş ssk vermiyormuş dedi. :KK70: kocam beni uzman doktor bliyor :KK70:

bende bu ay doktora gitmeden incir kürü yapayım diyorum eşimde şu proxeed plus alsın belki ameliyattan önce bir beişimiz olur

canımmm bak pko dıyosun ben ılerı derece pkoyum yaaa kılo kıl yaglı vucut hepsı var kac defa hamıle kaldım pko gebelıge engel degı uzgunum belkı sen de kabullenmek ıstemıyosun ama sorun bıraz esının spermlerınde sen de bı sorun yokk pko olan bı kadın kendıde normal de gebe kalır sadece bızım yumurtamızın ne zaan gelıdsecegı bellı olmuyo benım 3 ay hıc yumurtam olmadı sonrakı ay 4 tane oldu korkudan odum koptu ıkısı ya da 3 u dollenırse ınan o ay dua ettım bebek olmasın dıye sukur olmadı tek yumurta attıgım ay kaldım
sana katılıyorum canım benim pkolu bir arkadaşım var 3 ayda bir adet görüyor 3 tane bebeği var. hatta cinsiyetlerini öğreniyormuş her gittiğinde doktora :KK70:

sana katılıyorum canım benim pkolu bir arkadaşım var 3 ayda bir adet görüyor 3 tane bebeği var. hatta cinsiyetlerini öğreniyormuş her gittiğinde doktora :KK70:
kızlar sanırım aynı dertten müzdaripiz:( benimde 2 düşüğüm var 1 i kürtaj eşime grade 3 varikosel teşhisi kondu:( bu ay aşılama yaptırıyorum.bakalım inş olur pek ümidim yok ama ameliyat kararı almadan önce 3 doktora danıştım 2 si prof ürolog-androlog hepsinin söylediği şey herkesi ameliyat etmiyoruz diyolar eşim 3 hafta sonra tekrar test verecek sonuç kötüyse ameliyat tarihi verilecek:(

ben proxeed plus alalım sana sprem artırıyormuş dedim ana sen nerden biliyon Bugün gittiği doktor ameliyattan sonra sana proxeed plus verecekmiş ssk vermiyormuş dedi. :KK70: kocam beni uzman doktor bliyor :KK70:
ınsan burda bı sure sonra uzman oluyo zaten :)

kızlar sanırım aynı dertten müzdaripiz:KK43: benimde 2 düşüğüm var 1 i kürtaj eşime grade 3 varikosel teşhisi kondu:KK43: bu ay aşılama yaptırıyorum.bakalım inş olur pek ümidim yok ama ameliyat kararı almadan önce 3 doktora danıştım 2 si prof ürolog-androlog hepsinin söylediği şey herkesi ameliyat etmiyoruz diyolar eşim 3 hafta sonra tekrar test verecek sonuç kötüyse ameliyat tarihi verilecek:KK43:
canım inşallah iyi olur aynı dertten muzdaribiz. bende dün araştırmalarım sonucunda hatta xpreiaZ xpreiaZ nin tavsiyesiyle kaan aydos hocayı buldum ankarada bu alanda uzman kişi. düşüklerin nedenini bulmak için bile sprem dna hasar testi yaptrıyormuş düşüğün nedeni bu bile olabilir

tabı pko olunca gunun gecse de hamıle mıyım demıosun :KK70: :KK70:
hatta bir keresinde doktora gitmiş ben adet olamıyorum 3. ayım adet söktürücü verin diye. doktorda gel ultrasyona alayım seni demiş. Daha ultrasyona girer girmez kalp atışı. Doktor da demiş ki yavrum sen daha ne adetinden bashediyosun karnında çocuk okula gidicek haberin yok demiş. :KK70: Eşi diyorki benim eşimin hamilelikleri kısa dönem askerlik gibi :KK70:

Selamlar arkadaşlar;
Biz 1 yıllık evliyiz.
Evlendikten 6 ay sonra hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı. :KK61:Hamile kalmadan önce doktora gittik bana HSG çekildi tüplerim açık çıktı. Yumurtalığımda çikolata kisti saptandı. sağ ve solda 2 mm var.:KK61:
Eşimden de sprem testi istediler değerleri kötü çıktı 5 milyon canlı vardı. Doktor varikosel olduğunu söyledi.

Ama o doktora gittiğimiz aydan sonra ben kendiliğinden mucize gibi hamile kaldım. 1 ay sonrada düşük yaptım. Doktorum rahim yapımın sağlıklı olduğunu hamilelikten dolayı kalınlaştığını söyledi ama düşük yapmamın sebebi olarak sağlıklı bir embriyo olmadığından dolayı tutunamadığını söyledi. Sprem de varikoselden dolayı sağlıklı embriyo dölleyemeyebilirmiş.
Biz biraz daha beklemeye koyulduk belki kendiliğinden tekrar olur diye 6 ay daha geçti ne gelen var ne giden. Birde korku var bende sperm yapısı bozuk olduğu için sağlıksız bir bebek olursa diye. Bu tabi rabbimin takdiri ama bütün önemleri almak lazım diye düşündüm.
Ve son olarak eşimle karar verdik ameliyatı olucak diye gittik hastaneye. Bir uzman bulduk konuştuk damarların iyice kalınlaştığını biran önce olursa iyi olacağını söyledi. Sayı artar dedi. Varikosel ameliyatı olupta sayısında artış olan var mı?Varikosel ameliyatı olupta bebek :KK46: sahibi olan var mı?
Eşim canımdan öte canım sizce iyi olur mu?:KK61::KK61:
canım çokkk geçmiş olsun... bizde aynı dert var... ptesi ikinci kontrole gidecek eşim..sol tarafta varikosel tespit edildi....biz hiç beklemediğimiz için böle bi şey şok olduk ve cıktık hastaneden. sperm morfolojimiz ve sayımız normal fakat.

cınsıyet klesın degıl henuz erkek gıbı dedı dr ama degısebılır belkı dıye kendımı erkege hazırlamadım ayın bırınde kontrolum var bakalım gösterırse mınıs ıns bız de bu meraktan kurtulcaz :KK70:

aaaaa balık burcu geliyor ve benle aynı gin ay hemde ayyy bi tuhaf oldum hem konuyla alakalı değil gerçi

Eşimde de sorun var ama ameliyattan sonra 2.5 ay oldu yani düzelmiş olabilir değerleri. Ama ben 34. Gündeyim ve adet olmadım hala bhcg 0.0. Pco olduğumu kabul edişim yumurtlamadığımı kabul etmek anlamında. Yani ya yumurta takibi ya klomen kullanmam lazım kadın doğumla görüşüp. Ben hiçbişey kullanmıyorum kaç aydır. Prolaktin yüksek diye adetlerimin düzensiz olduğunu düşünmüştüm ama prolaktin de 15 çıktı. Adetin 3. Günü kadın doğuma gideceğim yumurta takibi için. Başka şehire gidiyorum ya kadın doğuma kış gelmeden bi açıklığa kavuşsun benm durumum yoksa kışın kardan gidemem o dağ yollarını zırt bırt.
Yumurta takibi için kaç kere gitmen gerekiyordu canım ayda hiç hatırlıyor musun?

kızlar sanırım aynı dertten müzdaripiz:KK43: benimde 2 düşüğüm var 1 i kürtaj eşime grade 3 varikosel teşhisi kondu:KK43: bu ay aşılama yaptırıyorum.bakalım inş olur pek ümidim yok ama ameliyat kararı almadan önce 3 doktora danıştım 2 si prof ürolog-androlog hepsinin söylediği şey herkesi ameliyat etmiyoruz diyolar eşim 3 hafta sonra tekrar test verecek sonuç kötüyse ameliyat tarihi verilecek:KK43:
Senle özelden yazışmıştık canım sanki. İnşallah aşılama ile sağlıklı bir gebelik elde edersiniz. Ben aşılama düşünmüyorum ama marta kadar normal yolla deneyeceğiz olmazsa direk pgt tüp bebek düşünüyorum yada Allah korusun yine bir düşük olursa. Adet olsam bir yumurta takibine başlayacağım ama 35. gündeyim ve hala bir belirti bile yok :(

Eşimde de sorun var ama ameliyattan sonra 2.5 ay oldu yani düzelmiş olabilir değerleri. Ama ben 34. Gündeyim ve adet olmadım hala bhcg 0.0. Pco olduğumu kabul edişim yumurtlamadığımı kabul etmek anlamında. Yani ya yumurta takibi ya klomen kullanmam lazım kadın doğumla görüşüp. Ben hiçbişey kullanmıyorum kaç aydır. Prolaktin yüksek diye adetlerimin düzensiz olduğunu düşünmüştüm ama prolaktin de 15 çıktı. Adetin 3. Günü kadın doğuma gideceğim yumurta takibi için. Başka şehire gidiyorum ya kadın doğuma kış gelmeden bi açıklığa kavuşsun benm durumum yoksa kışın kardan gidemem o dağ yollarını zırt bırt.
Yumurta takibi için kaç kere gitmen gerekiyordu canım ayda hiç hatırlıyor musun?
canım eşinin değerleri ameliyat öncesi nasıldı birde eşin kaç yaşında ???35 yaş sonrası zormuş düzelme şansı...:(

Back