- 30 Haziran 2013
- 21.833
- En iyi cevaplar
- 1
- 17.840
- 498
- Konu Sahibi musmutluluk
cnm benım kocam hergun aynı saatte ıctı ılacını bır de benı sucladı bılıo musun bu kadar zaman bekledık benı nıye beslemedın dıye yahu dedım ben her ay dra gıderken ballar corek otları tarcınlar onları kusa kusa yerken sen nerdeydın yaaa dıyom benı beslemedın dıye bana kızıodu cnm saatınde ıcsın bal polen yesın ınsallaH GELICEK TEZ ZAMANDAproxeed biz de hala pozitif sonuç veremedi yahu gerçi eşim düzenli almadı hiç adreciğim. 2 günde bi tane içiyor. aklıma geldikçe ben karıştırıp dayıyorum ağzına. bu kutu bitmek üzere bu defa emodex aldım. kapsul ya cebine atarım işteyken msjla tacize başlarım ilacını iç diye
benm adetler tam 28 de olmaya başlamıştı bu ay yine sapıttı 32 deyim şu anda ve gebelik yok bugün prolaktin ölçtürmek için kan verdim umarım yine yükselmemiştir. birimizi toplasak öbürü dağılıyor çıldıriciğimmmm
senin minişin cinsiyeti belli oldu mu çok erkekmiş gibi hissettim şu an nedense ,profil resminden de ilişkilendirmiş olabilirim tabi
PRO YUKSELMEMISTIR CNM SEN DE ZATEN BI SIKINTI YOK O ALDIGIN ILAÇ etlılı bı ılac ben ıkı dogumdan sonra ıctım onu dusun o prolaktını dusurdu 8lere yanı merak etme
cınsıyet klesın degıl henuz erkek gıbı dedı dr ama degısebılır belkı dıye kendımı erkege hazırlamadım ayın bırınde kontrolum var bakalım gösterırse mınıs ıns bız de bu meraktan kurtulcaz