2 seneyi geride bıraktım canım ben o stresli "neden olmuyor yaeee" zamanları geride kaldı. prolaktinin kaç senin? benm kürtajdan sonra yüksek kalmıştı adet düzenim bozuldu o zaman. aylarca yumurtlamadım. en son tedavi gördüm normale geldi yumurtladım. gerçi yumurtladığım ilk ay yine düşük yaptım ama
bir de bu zamana kadar hep sorun bende diye düşünüyordum. eşimin varikosel olması vicdanımı rahatlattı , stresimi ortadan kaldırdı resmen. kafamda neler kuruyordum ben bikaç sene daha olmazsa boşanırız adamın baba olma hakkını elinden alamam falan
eşime sormuştum bi kere "çocuğum olmayacağını bilsen baştan(mesela yumurtalığımın hiç olmadığını söylesem), benle evlenir miydin" diye. evet tabiki evlenirdim cevabını beklerken "eşim bilmem ki çok zor soru" demişti
o zamanlar çok stresliydim de şimdi rahatım, bir de şu dış etkenler olmasa
yengeme artık nasılsın diye bile sormadan " naptınız çalışıyo musunuz? var mı bişey?" diye sormaya başlıyor
vallahi memlekete gidesim gelmiyor artık, kendisi hamile bu gidişimde göbeğini sürttü meraba diye sarılırken , bak biz büyüdük dedi. nefret ediyorum artık yengemden. kötü günümde çok güzel gösterdi kendini. ama hala yüzsüz hala pişkin başı sıkışınca direk bana koşuyor!! bir hazır cevap olamadım ki ya!!!!