- 24 Şubat 2014
- 12.534
- 23.227
- 348
- Konu Sahibi musmutluluk
-
Yaş 27 eşimin. Ameliyattan 1 sene önce 110 milyon du sayı ameliyattan 1 ay önce 40 milyona düşmüştü sayı. Ama morfoloji ve hız çok çok kötü hale gelmiş. Sayı içlerinde en iyi olanıydı yani. Hızlı hareketli 1 sene önce normal aralıkta iken ameliyattan 1 ay önce ki testte sıfır olmuştu!canım eşinin değerleri ameliyat öncesi nasıldı birde eşin kaç yaşında ???35 yaş sonrası zormuş düzelme şansı...
3. gunu git cnm başlasın komene cevap verecektır zaten 3. gun test sonuclarını vbana da yaz ıstersen klomen bıtınce 9. gunu bı kere cagırır 13. gunu bı kere daha cagırır gerekırse bı kere daha cagırır çatlatma ıgnesını verır ınsallah cıftercıfter yumurtlarsın cnm benım esını besle ama mutlakaEşimde de sorun var ama ameliyattan sonra 2.5 ay oldu yani düzelmiş olabilir değerleri. Ama ben 34. Gündeyim ve adet olmadım hala bhcg 0.0. Pco olduğumu kabul edişim yumurtlamadığımı kabul etmek anlamında. Yani ya yumurta takibi ya klomen kullanmam lazım kadın doğumla görüşüp. Ben hiçbişey kullanmıyorum kaç aydır. Prolaktin yüksek diye adetlerimin düzensiz olduğunu düşünmüştüm ama prolaktin de 15 çıktı. Adetin 3. Günü kadın doğuma gideceğim yumurta takibi için. Başka şehire gidiyorum ya kadın doğuma kış gelmeden bi açıklığa kavuşsun benm durumum yoksa kışın kardan gidemem o dağ yollarını zırt bırt.
Yumurta takibi için kaç kere gitmen gerekiyordu canım ayda hiç hatırlıyor musun?
ewet kısmetse balık burcu gelıyo ama bıraz erken dogum rıskımız var oğlaga gecebılır bebemız ınsallah vaktınde dogaraaaaa balık burcu geliyor ve benle aynı gin ay hemde ayyy bi tuhaf oldum hem konuyla alakalı değil gerçi
ben yaptım doktoramı prof olacaktım bebeıs geldıaz daha bebişgelmezse doktora yapacam
hatta bir keresinde doktora gitmiş ben adet olamıyorum 3. ayım adet söktürücü verin diye. doktorda gel ultrasyona alayım seni demiş. Daha ultrasyona girer girmez kalp atışı. Doktor da demiş ki yavrum sen daha ne adetinden bashediyosun karnında çocuk okula gidicek haberin yok demiş.Eşi diyorki benim eşimin hamilelikleri kısa dönem askerlik gibi
tamam adreciğim dün akşamdan itibaren başladım düzenli vermeye sabah işe giderken öpmeye gelince direk ilacını içtin mi diye sordum eşim bi şaşırdı baktı ki görmen lazım. bundan sonra o ilacı ya içcek ya içcek3. gunu git cnm başlasın komene cevap verecektır zaten 3. gun test sonuclarını vbana da yaz ıstersen klomen bıtınce 9. gunu bı kere cagırır 13. gunu bı kere daha cagırır gerekırse bı kere daha cagırır çatlatma ıgnesını verır ınsallah cıftercıfter yumurtlarsın cnm benım esını besle ama mutlaka
glıfıru saatı saatıne ıc cnm aksatma klomenle glıfor cok etkılı bır de karbonhıdratı kes ekmek makarna pılav falan kes proteın agırlı beslentamam adreciğim dün akşamdan itibaren başladım düzenli vermeye sabah işe giderken öpmeye gelince direk ilacını içtin mi diye sordum eşim bi şaşırdı baktı ki görmen lazım. bundan sonra o ilacı ya içcek ya içcekben de bu sabah itibariyle glifora başladım tekrar. inş fazla uzamaz adetim. 40 ı geçerse tarlusal kullanırım mecbur. üstüne düşmeden olmuyor yaa... biraz kafam rahatladı şu 4 aydır hiçbi ilaç tedavi olmuyorum. rahatladım kafamı boşalttım ve yeniden savaşa hazırım
kadın doğuma gittikten sonra yazarım sana tekrardan canım
hee onunda aynıymş canım hiç belirti olmıuyormuş şimdi sprial takılı yüreği ağzına geliyor her adet gecikmesinde geçenler 2 ay gelmemiş test yapmaya korkuyor ben bakıyorum testine bakamıyor bile
ahahhaah valla muhtemelen bızım ıkıncı olursa oyleolur cunku korunmuycam adetım de duzensız muhtemelenanlamam hamıle oldugumu benım belırtım de olmuyo
hee onunda aynıymş canım hiç belirti olmıuyormuş şimdi sprial takılı yüreği ağzına geliyor her adet gecikmesinde geçenler 2 ay gelmemiş test yapmaya korkuyor ben bakıyorum testine bakamıyor bile
kazamız mübarek olsun canım bende başlıyorum bu ay gardımı kuşandım bekliyorumtamam adreciğim dün akşamdan itibaren başladım düzenli vermeye sabah işe giderken öpmeye gelince direk ilacını içtin mi diye sordum eşim bi şaşırdı baktı ki görmen lazım. bundan sonra o ilacı ya içcek ya içcekben de bu sabah itibariyle glifora başladım tekrar. inş fazla uzamaz adetim. 40 ı geçerse tarlusal kullanırım mecbur. üstüne düşmeden olmuyor yaa... biraz kafam rahatladı şu 4 aydır hiçbi ilaç tedavi olmuyorum. rahatladım kafamı boşalttım ve yeniden savaşa hazırım
kadın doğuma gittikten sonra yazarım sana tekrardan canım
ewet kısmetse balık burcu gelıyo ama bıraz erken dogum rıskımız var oğlaga gecebılır bebemız ınsallah vaktınde dogar
vakti zamnında gelsin minnak :)sağlıla eksiksiz ksusursuz inşallahhhhhhhhewet kısmetse balık burcu gelıyo ama bıraz erken dogum rıskımız var oğlaga gecebılır bebemız ınsallah vaktınde dogar
canım ne güzel en azından ihtimalin varmış yumurtlama gününü falan takip edion.... bize doktor ilaç bile vermedi...gidin evinize ddüşünün dedi. biz sadece bizim çocugumuz olmayacak mı diye diye ağlaya zırlaya gittik eve...sadece duydugum günden beri keçiboynuzu pekmezi, keci boynuzu, kürü, arı polen yiyo hayırlısı allahımdan artıkkazamız mübarek olsun canım bende başlıyorum bu ay gardımı kuşandım bekliyorumEşim doktorla konuşamamış ama proxeed plus almıyor sinir ediyor beni pazartesi gelecek diyo o zaman benim yumurtlama günüm bu ay da boşa gitti diyorum gülüyor
neyse ben de anlamamısım zaten ewet kova olacak ınsallah yaaa yok asla moral bozmak yok vaktınde dogacak mınnakımAYY BALIK DİYEREK YANLIŞ YAPTIM KOVA ASLINDA DİYECEKTİM HAYIRLISI CANIM SEN CANINI SIKMA
RABBİM HAYIRLISINI NASİP EDER İNŞ.
MORALİNİ FAZLA BOZMA SIKMA CANINI
aminnnnnnn ınsallahvakti zamnında gelsin minnak :)sağlıla eksiksiz ksusursuz inşallahhhhhhhh
canım üzülme vardır rabbimin bir bildiği yoktan var eder. Benim kuzenim 15 yıl aradan sonra bebek sahibi oldu. doktorlar sizin bebeğiniz olmaz kesinlikle dediler o da kafasından çıkarmıştı sonra bir gün adeti gecikmiş test yapıyor hamile şuan 4 yaşında kızı var. Rabbim bizleride mucizemizle karşılaştırsınvakti zamnında gelsin minnak :)sağlıla eksiksiz ksusursuz inşallahhhhhhhh
canım ne güzel en azından ihtimalin varmış yumurtlama gününü falan takip edion.... bize doktor ilaç bile vermedi...gidin evinize ddüşünün dedi. biz sadece bizim çocugumuz olmayacak mı diye diye ağlaya zırlaya gittik eve...sadece duydugum günden beri keçiboynuzu pekmezi, keci boynuzu, kürü, arı polen yiyo hayırlısı allahımdan artık
amin canım... inşallah ameliyat sonrası düzelirrr....canım üzülme vardır rabbimin bir bildiği yoktan var eder. Benim kuzenim 15 yıl aradan sonra bebek sahibi oldu. doktorlar sizin bebeğiniz olmaz kesinlikle dediler o da kafasından çıkarmıştı sonra bir gün adeti gecikmiş test yapıyor hamile şuan 4 yaşında kızı var. Rabbim bizleride mucizemizle karşılaştırsın
amin canım... inşallah ameliyat sonrası düzelirrr....
inşallah canımamin canım... inşallah ameliyat sonrası düzelirrr....
canım benimde adetimin 3 günü ctesiye gelmişdi. Özel hastanelerde kadın doğumcular çalşıo...benimde ptesi prolaktinime bakacak adetimin. 18 günü. ben ama anlamadı adet oldun die nie sevindin pko yüzüne mi?ben adet oldum çok şükür 36. günde. ama adetin 2.- 3. günü hafta sonuna geliyor yanasıl vercem hormon testlerimi ben
evet canım 36. gün olmuştu hem hamile değildim hem adet olmuyordum. oldum çok şükür kendiliğinden yoksa söktürücü kullanacaktım 2 hafta daha uzamış oluyor söktürücüyle olana kadar. bu ay kadın doğuma gidecektim hem hormonlara baktırayım hem de yumurta takibi yapalım diye ama gün çok ters oldu. cumartesi misafirlerim gelecek özel hastne burda yok komşu şehire gidiyorum doktora hafta sonu da gitmem mümkün değilcanım benimde adetimin 3 günü ctesiye gelmişdi. Özel hastanelerde kadın doğumcular çalşıo...benimde ptesi prolaktinime bakacak adetimin. 18 günü. ben ama anlamadı adet oldun die nie sevindin pko yüzüne mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?