Erkek İnfertilitesi Eşi varikosel ameliyatı olan var mı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım eşinin değerleri ameliyat öncesi nasıldı birde eşin kaç yaşında ???35 yaş sonrası zormuş düzelme şansı...
Yaş 27 eşimin. Ameliyattan 1 sene önce 110 milyon du sayı ameliyattan 1 ay önce 40 milyona düşmüştü sayı. Ama morfoloji ve hız çok çok kötü hale gelmiş. Sayı içlerinde en iyi olanıydı yani. Hızlı hareketli 1 sene önce normal aralıkta iken ameliyattan 1 ay önce ki testte sıfır olmuştu!

3. gunu git cnm başlasın komene cevap verecektır zaten 3. gun test sonuclarını vbana da yaz ıstersen klomen bıtınce 9. gunu bı kere cagırır 13. gunu bı kere daha cagırır gerekırse bı kere daha cagırır çatlatma ıgnesını verır ınsallah cıftercıfter yumurtlarsın cnm benım esını besle ama mutlaka

ahahhaah valla muhtemelen bızım ıkıncı olursa oyleolur cunku korunmuycam adetım de duzensız muhtemelenanlamam hamıle oldugumu benım belırtım de olmuyo

tamam adreciğim dün akşamdan itibaren başladım düzenli vermeye sabah işe giderken öpmeye gelince direk ilacını içtin mi diye sordum eşim bi şaşırdı baktı ki görmen lazım. bundan sonra o ilacı ya içcek ya içcek ben de bu sabah itibariyle glifora başladım tekrar. inş fazla uzamaz adetim. 40 ı geçerse tarlusal kullanırım mecbur. üstüne düşmeden olmuyor yaa... biraz kafam rahatladı şu 4 aydır hiçbi ilaç tedavi olmuyorum. rahatladım kafamı boşalttım ve yeniden savaşa hazırım

kadın doğuma gittikten sonra yazarım sana tekrardan canım

glıfıru saatı saatıne ıc cnm aksatma klomenle glıfor cok etkılı bır de karbonhıdratı kes ekmek makarna pılav falan kes proteın agırlı beslen

ahahhaah valla muhtemelen bızım ıkıncı olursa oyleolur cunku korunmuycam adetım de duzensız muhtemelenanlamam hamıle oldugumu benım belırtım de olmuyo
hee onunda aynıymş canım hiç belirti olmıuyormuş şimdi sprial takılı yüreği ağzına geliyor her adet gecikmesinde geçenler 2 ay gelmemiş test yapmaya korkuyor ben bakıyorum testine bakamıyor bile

kazamız mübarek olsun canım bende başlıyorum bu ay gardımı kuşandım bekliyorum Eşim doktorla konuşamamış ama proxeed plus almıyor sinir ediyor beni pazartesi gelecek diyo o zaman benim yumurtlama günüm bu ay da boşa gitti diyorum gülüyor

ewet kısmetse balık burcu gelıyo ama bıraz erken dogum rıskımız var oğlaga gecebılır bebemız ınsallah vaktınde dogar

AYY BALIK DİYEREK YANLIŞ YAPTIM KOVA ASLINDA DİYECEKTİM HAYIRLISI CANIM SEN CANINI SIKMA
RABBİM HAYIRLISINI NASİP EDER İNŞ.
MORALİNİ FAZLA BOZMA SIKMA CANINI

ewet kısmetse balık burcu gelıyo ama bıraz erken dogum rıskımız var oğlaga gecebılır bebemız ınsallah vaktınde dogar
vakti zamnında gelsin minnak :)sağlıla eksiksiz ksusursuz inşallahhhhhhhh
canım ne güzel en azından ihtimalin varmış yumurtlama gününü falan takip edion.... bize doktor ilaç bile vermedi...gidin evinize ddüşünün dedi. biz sadece bizim çocugumuz olmayacak mı diye diye ağlaya zırlaya gittik eve...sadece duydugum günden beri keçiboynuzu pekmezi, keci boynuzu, kürü, arı polen yiyo hayırlısı allahımdan artık

AYY BALIK DİYEREK YANLIŞ YAPTIM KOVA ASLINDA DİYECEKTİM HAYIRLISI CANIM SEN CANINI SIKMA
RABBİM HAYIRLISINI NASİP EDER İNŞ.
MORALİNİ FAZLA BOZMA SIKMA CANINI
neyse ben de anlamamısım zaten ewet kova olacak ınsallah yaaa yok asla moral bozmak yok vaktınde dogacak mınnakım

vakti zamnında gelsin minnak :)sağlıla eksiksiz ksusursuz inşallahhhhhhhh
aminnnnnnn ınsallah

canım üzülme vardır rabbimin bir bildiği yoktan var eder. Benim kuzenim 15 yıl aradan sonra bebek sahibi oldu. doktorlar sizin bebeğiniz olmaz kesinlikle dediler o da kafasından çıkarmıştı sonra bir gün adeti gecikmiş test yapıyor hamile şuan 4 yaşında kızı var. Rabbim bizleride mucizemizle karşılaştırsın

amin canım... inşallah ameliyat sonrası düzelirrr....

bugün herkes ya çok mutsuz yazmıyor yada yazacak bir şeyimiz kalmadı beklemeye geçtik biz ptesiyi bekliyoruz...

ben adet oldum çok şükür 36. günde. ama adetin 2.- 3. günü hafta sonuna geliyor ya nasıl vercem hormon testlerimi ben

ben adet oldum çok şükür 36. günde. ama adetin 2.- 3. günü hafta sonuna geliyor ya nasıl vercem hormon testlerimi ben
canım benimde adetimin 3 günü ctesiye gelmişdi. Özel hastanelerde kadın doğumcular çalşıo...benimde ptesi prolaktinime bakacak adetimin. 18 günü. ben ama anlamadı adet oldun die nie sevindin pko yüzüne mi?

canım benimde adetimin 3 günü ctesiye gelmişdi. Özel hastanelerde kadın doğumcular çalşıo...benimde ptesi prolaktinime bakacak adetimin. 18 günü. ben ama anlamadı adet oldun die nie sevindin pko yüzüne mi?
evet canım 36. gün olmuştu hem hamile değildim hem adet olmuyordum. oldum çok şükür kendiliğinden yoksa söktürücü kullanacaktım 2 hafta daha uzamış oluyor söktürücüyle olana kadar. bu ay kadın doğuma gidecektim hem hormonlara baktırayım hem de yumurta takibi yapalım diye ama gün çok ters oldu. cumartesi misafirlerim gelecek özel hastne burda yok komşu şehire gidiyorum doktora hafta sonu da gitmem mümkün değil hormonları 4. gün olarak pazartesi burda yaptırırım 9. günde de kadın doğuma gidip hem yumurta takibine başlarım hem testleri gösteririm ama klomen falan kullanmak istiyordum yumurta için o bu ay kaldı mecbur. neyse ilaçsız yumurtluyor muyum ona bakılmış olur bu ay hiç değilse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…