Eşi tip 1 diyabet olup hamile kalamayan var mı?

turkolog

Guru
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2009
224
0
316
41
Ordu
Merhaba hanımlar, ben 29 yaşındayım eşim 32 yaşında, 5 yıllık evliyiz ve yaklaşık 3.5 yıldır bebek istiyoruz. 2 defa negatif sonuçlanan aşılamamız var ve bu süreçte eşime yapılan spermiyogramlarda ilk önce hiçbir sorun çıkmadı taki 1 yıl önce aşılamaya karar verdiğimizde yapılan spermiyograma kadar o zaman sayı 7 milyon çıktı morfoloji bozuk ve ileri hızda sperm sıfır çıktı doktorum biz aşılama yapalım eşinizde tedavi olsun dedi eşime verilen ilaçlarla çok şükür sperm sayımız düzeldi 56 milyona ulaştı ancak ileri hızda sperm yine sıfırdı... Eşim tip1 diyabet hastası yaklaşık bir aydır şekerine aşırı dikkat ederek düzenli hale geldi umudumuz bu 2-3 aydan sonra herşeyin yoluna girmesi ve doğal yoldan hamile kalabilmem yönünde sizlerden eşi tip1 diyabet olup normal yolla hamile kalan var mı? Bütün doktorlar hemen tüp bebek dayatmasında bizde hiçbir sorun yokken bile tüp bebek diyorlardı neymiş daha hızlı bir şekilde bebeğimiz olsun diyeymiş ben umut tacirleriyle uğraşmak istemiyorum inşallah mevlam güldürür yüzümü ..

hiç şeker hastası olan yada şeker hastası yakını olan yok mu arkadaşlar?? bize bir umut yok mu ??

umarım yazımı okursun.
benimde eşim tip 1 diyabetli ben normal yolla hamile kaldım ve çok şükür bebeğimi kucağıma aldım.
bence tüp bebege gerek yok.acele etmemek gerek Allah ne zaman takdir ederse o vakit oluyor.Allah sizede hayırlısından evlat versin inşallah

yatu mesaj yazdım özelden bakabilir misin? bana cevap yazdığın için de çok çok teşekkürler

mesajımı okumana bende çok sevindim.evlendikten 6 ay sonra hamile kaldım ben.korunmadık normal seyirde oldu.tip 1 e bağlamamak gerek bence.çevreyi hiç dinleme.benim ailemde bi çok kimse eşimin diyabeti olduğunu bilmez.çenesi düşük milletin densiz densiz konuşup insanın canını sıkarlar.sizde sperm sayısı sıfır olduğu için tüp bebek demişlerdir bence diyabetle ilgili değildir.eşimin şekeri belli olmaz hiç bi bakarsın 300 bi bakarsın 60 belli bi ayarımız yok aslında bazende çok düzenli gider 100-180 arasıdır.tüp bebek yaptırdınız mı peki?bence umutsuzluğa kapılmayın bir kaç dr a gidin hangi ilde yaşıyosunuz?
özelden mesaj atmayı beceremedim de:)istersen özele mail adresini yaz.yardımım dokunursa sevinirim.

Yatu ilgilenp cevap verdiğin için çok çok teşekkürler ne güzel bebeğine hemen kavuşabilmişsin ben 4. yıla girdim tüp bebek bu temmuzda yaptıracağız bakalım nasipse, benim çevremde herkes biliyor yemeklerde insülin vuruluyor ya sürekli o yüzden gören soruyordu derken herkes öğrendi tabi aynen dediğin gibi çeneleri kapanmıyor ben alanyadayım canım inşallah bu defa gideceğimiz doktor mucizemize kavuşturmada vesile olur ben msn kullanmıyorum canım ayın 8inde msn kaldırılacakmış ya hepsini iptal ettim ama gmail aldığımda adresimi veririm desteğin için çok çok teşekkür ederim Allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…