Merhaba hanımlar, ben 29 yaşındayım eşim 32 yaşında, 5 yıllık evliyiz ve yaklaşık 3.5 yıldır bebek istiyoruz. 2 defa negatif sonuçlanan aşılamamız var ve bu süreçte eşime yapılan spermiyogramlarda ilk önce hiçbir sorun çıkmadı taki 1 yıl önce aşılamaya karar verdiğimizde yapılan spermiyograma kadar o zaman sayı 7 milyon çıktı morfoloji bozuk ve ileri hızda sperm sıfır çıktı doktorum biz aşılama yapalım eşinizde tedavi olsun dedi eşime verilen ilaçlarla çok şükür sperm sayımız düzeldi 56 milyona ulaştı ancak ileri hızda sperm yine sıfırdı... Eşim tip1 diyabet hastası yaklaşık bir aydır şekerine aşırı dikkat ederek düzenli hale geldi umudumuz bu 2-3 aydan sonra herşeyin yoluna girmesi ve doğal yoldan hamile kalabilmem yönünde sizlerden eşi tip1 diyabet olup normal yolla hamile kalan var mı? Bütün doktorlar hemen tüp bebek dayatmasında bizde hiçbir sorun yokken bile tüp bebek diyorlardı neymiş daha hızlı bir şekilde bebeğimiz olsun diyeymiş ben umut tacirleriyle uğraşmak istemiyorum inşallah mevlam güldürür yüzümü ..