• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşi telefon servisi işi yapan varmı lütfen

Queen mother

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2017
159
272
53
Telefonum çamaşir makinesinde yıkandı farkettigimde çok zaman geçmişti çıkardim ama asla açılmıyor tabi ki telefon umurumda dahi degil tek derdim kızımin fotografları hepsi gitti bu fotograflar kurtarilırmı ne olur bi care söyleyin o kadar üzülüyorum yavrmun anıları herşeyi gitti

Şuan pirincin içinde şu usb takılan yer çalışsa bilgisayara baglayıp kurtarıcaz ama yok asla şarj yeri dahi çalışmiyor

Pirinç kavanozunda bir hafta on gün kadar bekletin.. Benim iphone, ekrani epey karanlık olsa da, açılmıştı... Ama sonra muhakkak oksitlenme yapar ve gider tlfn. Geçmiş olsun.

T
Pirinç kavanozunda bir hafta on gün kadar bekletin.. Benim iphone, ekrani epey karanlık olsa da, açılmıştı... Ama sonra muhakkak oksitlenme yapar ve gider tlfn. Geçmiş olsun.
Telefon gitsin inanın hic üzülmüyorum telefona ama kızımın fotografları anıları gitti altınım param çalınsaydı ama gitmeseydi fotograflar o kadar üzüldüm agladım ki

Hemen sonuc beklemeyin... On günde anca epey karanlık olarak açıldı tlfnum.. ve kurtarmistim birçok şeyi.. çünkü pirinç kavanozundaki o zamandan sonra ekran bir ay içinde yavaş yavaş daha parladı. Belki sizinde öyle olur ve kurtarirsiniz fotoları.

Hemen sonuc beklemeyin... On günde anca epey karanlık olarak açıldı tlfnum.. ve kurtarmistim birçok şeyi.. çünkü pirinç kavanozundaki o zamandan sonra ekran bir ay içinde yavaş yavaş daha parladı. Belki sizinde öyle olur ve kurtarirsiniz fotoları.
İNŞAALLAH kurtarırım tek dilegim o şuan ama sizinki benim telefon kadar suya maruz kalmışmıydı peki

Batarya kısmını da çıkartıp 1 2 gün kuruması için bekletin hemen kurudu mu acaba diye açmaya çalışmayın. Eğer tam kurumadan açmaya çalışırsanız daha çok zarar veriyor telefona diye duymuştum.

Benim de 1 hafta önce telefonum kırıldı bütün resimlerim anılarım gitti insan üzülüyor gerçekten geçmiş olsun.

Back
X