Eşi / sevgilisi yay burcu olanlar

minikmavikus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2016
223
294
33
37
arkadaşımın eş adayı var ve yay burcu

Fikirlerinizi merak ediyor yay bırcuyla ilişki nasıl olur

Ek: şu ana kadar ki gözlemleri

Özgürlüğüne düşkün
Biraz agrasif çabuk parlayan
Dağınık
Gezmeyi seven
Çok yardımsever
Kin tutmayan

Son düzenleme:
Özgürlüğüne çok çok düşkün, çok özgüvenli, karşısında da güçlü, özgüvenli birini görmek isteyen, duygusallığa fazla gelemeyen... 5 yıl yay burcu biri ile çıktım da

Calisma arkadasim yay.
Illallah ettiriyor.

Sorunuza verecek bir yanitim yok malesef :)
Sadece yeri gelmisken bi ic doktum.

Bir yay profesörü olarak yazayım; kıskanç degilsen, erkeğe bağımlı değilsen, hem sen hem o için kişisel alan fikrini destekliyorsan, eglenceliysen, dinlemeyi seviyorsan ve en önemlisi gezmek görmek keşfetmek hayat amacınsa pekala da mutlu olurlar
Arkadasin ne burcu?

Bir yay profesörü olarak yazayım; kıskanç degilsen, erkeğe bağımlı değilsen, hem sen hem o için kişisel alan fikrini destekliyorsan, eglenceliysen, dinlemeyi seviyorsan ve en önemlisi gezmek görmek keşfetmek hayat amacınsa pekala da mutlu olursun
Sen ne burcusun?
Evet tam bir yay böyle çok doğru. Yengeç erkeği hakkında fikrini de yazar mısın? Tespitlerin çok doğru geldi :)

Bisey sorucam , hakaret olarak algilama sakin ama katir gibi inatci misin :KK70:
Bide herseyi ben yaparim , ben bilirim , kendim yaparim gibi tripler var mi?
İnat sıfır koçlar çok inatçı olurlar (ilgiliyim burçlarla) ama herşeyi. Bilen taraf olma konusunda öyle olabiliyoruz özgüvenli olmaktan kaynaklanıyor sanırım . Ek olarak çapkın ve flörtüz olurlar

İnat sıfır koçlar çok inatçı olurlar (ilgiliyim burçlarla) ama herşeyi. Bilen taraf olma konusunda öyle olabiliyoruz özgüvenli olmaktan kaynaklanıyor sanırım . Ek olarak çapkın ve flörtüz olurlar
Capkin olsun onda sorun yok , anasi da oyle :KK70:
Ama inadi ve herseyi ben yapicam durumlari yoruyor insani

Evet tam bir yay böyle çok doğru. Yengeç erkeği hakkında fikrini de yazar mısın? Tespitlerin çok doğru geldi :)
Yengec bi arkadasim vardi, acayip duygusal evcimen bi cocuktu. Ama bazen duygusalligi ve takintilari skici olabiliyordu. :)
Evlendi evine karisina 2 cocuguna cok duskun efendi tam bi aile babasi oldu tabiki :)

Back
X